FIV la Sibiu (29)
Raspunsuri - Pagina 15
essperantza spune:
Misspii imi pare nespus de rau pentru copilasul tau .
Multa sanatate tie si celuilat bebelus. Te pup si avei grija de voi.
lorelei78 spune:
felicitari adinutapop!Macar nu ai hidro...Ai facut laparo la Sibiu?Stiu ca HSG nu e f sigura si laparo poate spune mai multe...Ma bucur pt tine.
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
adinutapop spune:
Da, Lorelei, la Sibiu am facut-o.
Acum, dupa ce am citit pe net, cred ca m-am grabit cu bucuria. Mai bine era daca se gasea o cauza...existau mai multe sanse...
gabri-ela spune:
Maria sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta incercare, iar celalalt puiut sa creasca sanatos si sa va umple viata numai de bucurii
Pupici pt toate fetele
33+
MULTUMESC DOAMNE!
alina06st spune:
Misspi, imi pare tare rau pt ce s-a intamplat. Va doresc mult curaj si putere multa! Minunea pe care o aveti sa va ajute sa treceti peste incercarea grea!
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
claris spune:
Adinutapop stai linistita eu de 5 ani ma chinui sa aflu cauza de ce nu raman insarcinata,am facut hsg, laparascopie,histeroscopie,inseminari,zeci de analize.
M-am resemnat nu mai caut problema,apelez la fiv,nu uita ca 10-15 % din cuplurile infertile sunt au cauze inexplicabile,e foarte frustranta si stresanta aceasta situatie,dar ce putem face?Deci toate bune si sa nu se obtina sarcina,chiar ca e teribil de frustrant.
tamys spune:
adinutapop dar nodulul subseros s-a retras ? sau l-ai rezolvat acum la laparoscopie ?
lorelei in perioada 2-7.07.2011 toti doctorii sunt plecati la un congres, pe mine m-a amanat cu o luna
toate fetele
adinutapop spune:
Claris, multumesc, intr-adevar e f. frustrant.Dr. ma sfatuieste sa o iau treptat: stimulari, inseminare, apoi FIV.Eu ma tot gandesc ce analize sa mai fac.Poate ma poti sfatui in privinta asta...
Tamys, nodulul e acolo are 1,5cm si e istmic subseros.Nu stiu de ce nu l-a operat, desi l-a inceput zicea ca se poate, acum a spus ca tre sa ma opereze.Dar acu nu-l mai bag in seama...
tamys spune:
adinutapop exact lucrul asta mi-a zis si mie doctorul. Slava Domnului ca nu ai ceva mai grav, anul asta o sa ne toate, abia astept, bine de tine ca esti din Sibiu .
llary fata draga, unde esti ? ce mai faci ? vre-un semn ceva ....sa ne spui si noua !
toate fetele, va iubesc pe toate !