FIV la Sibiu (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns essperantza spune:

Misspii imi pare nespus de rau pentru copilasul tau .
Multa sanatate tie si celuilat bebelus. Te pup si avei grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

felicitari adinutapop!Macar nu ai hidro...Ai facut laparo la Sibiu?Stiu ca HSG nu e f sigura si laparo poate spune mai multe...Ma bucur pt tine.

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Da, Lorelei, la Sibiu am facut-o.
Acum, dupa ce am citit pe net, cred ca m-am grabit cu bucuria. Mai bine era daca se gasea o cauza...existau mai multe sanse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Maria sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta incercare, iar celalalt puiut sa creasca sanatos si sa va umple viata numai de bucurii
Pupici pt toate fetele

33+

MULTUMESC DOAMNE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Misspi, imi pare tare rau pt ce s-a intamplat. Va doresc mult curaj si putere multa! Minunea pe care o aveti sa va ajute sa treceti peste incercarea grea!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Adinutapop stai linistita eu de 5 ani ma chinui sa aflu cauza de ce nu raman insarcinata,am facut hsg, laparascopie,histeroscopie,inseminari,zeci de analize.
M-am resemnat nu mai caut problema,apelez la fiv,nu uita ca 10-15 % din cuplurile infertile sunt au cauze inexplicabile,e foarte frustranta si stresanta aceasta situatie,dar ce putem face?Deci toate bune si sa nu se obtina sarcina,chiar ca e teribil de frustrant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

adinutapop dar nodulul subseros s-a retras ? sau l-ai rezolvat acum la laparoscopie ?
lorelei in perioada 2-7.07.2011 toti doctorii sunt plecati la un congres, pe mine m-a amanat cu o luna

toate fetele

Mergi la inceput

Claris, multumesc, intr-adevar e f. frustrant.Dr. ma sfatuieste sa o iau treptat: stimulari, inseminare, apoi FIV.Eu ma tot gandesc ce analize sa mai fac.Poate ma poti sfatui in privinta asta...

Tamys, nodulul e acolo are 1,5cm si e istmic subseros.Nu stiu de ce nu l-a operat, desi l-a inceput zicea ca se poate, acum a spus ca tre sa ma opereze.Dar acu nu-l mai bag in seama...

Mergi la inceput

Si dr. a zis ca nu e periculos pt. o eventuala sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

adinutapop exact lucrul asta mi-a zis si mie doctorul. Slava Domnului ca nu ai ceva mai grav, anul asta o sa ne toate, abia astept, bine de tine ca esti din Sibiu .
llary fata draga, unde esti ? ce mai faci ? vre-un semn ceva ....sa ne spui si noua !
toate fetele, va iubesc pe toate !

Mergi la inceput