FIV la Sibiu (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alecori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Misspi,toata ziua m-am gandit la tine,draga mea...Stiam ca nasti,caci te-am urmarit pe unde ai mai postat.Sa fie Dumnezeu cu ingerasul tau Imi dau seama prin ce treci,dar ai un bebe sanatos si o sa-ti fie mai usor sa treci peste tot

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Maria sunt alaturi de tine cu inima si gandul. Imi pare rau pentru ingerasul tau dar trebuie sa fi-i puternica pentru cel care a ramas langa tine. Te imbratisez cu drag si iti doresc multa sanatate si putere sa mergi mai departe. Mi-au dat lacrimile cand mi-a spus Bytzi azi...sunt fara cuvinte. Te pup blonda mea draga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

misspi multa putere

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

buna ysa26 si eu am facut analizele astea la rapitest la valcea si mi-a iesit ureaplasma pozitiva am sunat la Polisano si le-am trimis fax cu analizele m-au sunat si mi-a dat tratament pt 10 zile am repetat analiza dupa tratament la polisano domnul dr I mi-a recoltat proba dar la etj 1 si mi-a iesit negativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Multumesc mult Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fete frumoase!

misspii-!fara cuvinte!!off Doamne!stiu cat de greu mi-a fost mie..insa tie cred ca ti se rupe sufletul!te cu drag pe tine si pe bebe luptator!

lore-cum te simti?cand incepi?

alecori-vad ca tu ai vb cu misspii..vroiam sa intreb..stii cumva unde a nascut? si tu graviduto cum te mai simti?

fetele ce sunteti pe valuri va tin pumnii stransi si abia astept sa ne dati vestea cea buna!

mona-ce mai face bebelasul?te simti ok?

simo-si eu la fel de stresata am fost si inca sunt-exact ca si tine!!asta ptr ca nu am simtit nimic pe timpul sarcinii..si uite mai am 2 zile pana fac 20 de saptamani si tot stresata sunt..ptr ca bebele meu are amortizor datorita placentei care e in fata si nu il simt inca..plus ca nu am avut si nu stiu ce sunt alea greturi,pofte sau orice altceva..in afara de burtica care ma da de gol-nu simt inca nimic.asa ca nu iti fa probleme!si nu-i nimic daca bebe e mai micut-atata timp cat nu sunt gemeni..creste el!s-o fi prins mai tarzior..insa are timp sa recupereze!

hmm..cat despre mine..sunt ok in principiu..stresata ca nu il simt inca pe bebe..dar asta e!si......am pus deja 12 kg pe mine!arat ca un balonas..da nu-i bai!dau eu jos-bebe sa fie ok!

la gagici!

Doamne ajuta pana la capat!
+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Mispii, imi pare si mie nespus de rau pt. puiutul tau, dar trebuie sa fii puternica pentru celalalt!

Uratica, Simonel,Lyette, sarcina usoara va doresc!

Lorelei, Tamys ce mai faceti? Am o veste buna trebuie sa v-o impartasesc: am facut laparoscopia si nici urma de hydrosalpinx,iar trompele si ovarele sunt ok.De ce n-am obtinut o sarcina:infertilitate inexplicabila.Ati mai auzit de astfel de cazuri.Spuneti-mi si mie daca s-au finalizat fericit!
si Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

adinutapop doamne ajuta ca esti ok, nu stiu ce sa zic de ce nu ai bebe pana acum, dar sigur o sa reuesti
misspi o parte din tine e distrusa, esti mami de ingeras, dar trebuie sa fi puternica pt bebele sanatos sa-i oferi toata dragostea din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Multumesc, Lelu!

Mergi la inceput