FIV la Sibiu (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Misspi si eu i-ti doresc putere si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Misspi ne pentru voi sa treceti cu bine peste toate, Doamne ajuta sa fie bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Misspi ma rog pentru sanatatea micutilor, multa putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

Fetelor, din p#259;cate Matei, baietelul cel cu pb al Mariei, a plecat langa Doamne Doamne...
Victor a avut apgar 9...
Nu pot sa scriu Mai mult acum

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Am si eu o problema dak ma poate ajuta vreuna dintre voi! As dori sa fac niste analize din secretie vaginala la Polisano si nu stiu exact procedura. Presupun k se face o programare,dar vreau sa stiu cine le recolteaza, e vreun laborator special pt asta, sau trb sa ma adresez d-lui dr Ispasoiu?
Mi-am facut analizele la Rapitest prima data mi-a iesit mycoplasma poz,am facut tratamentul indicat de dl.dr I,apoi mi-a iesit negativ. Dupa o luna knd trb sa ma apuc de FIV am zis sa refac pt linistea mea examenele de secretie si stupoare mi-a iesit ureaplasma poz. Am facut tratament pt ea, nu am mai avut nici un contact sexual in toata perioada asta si acum le-am refacut dupa tratament si mi-a iesit si mycoplasma si ureaplasma poz. Chiar nu mai inteleg cum sa fie posibil...Fata de la receptie mi-a spus k nu au cum sa fie gresite pt k probele sunt trimise si facute la Bucuresti.
Am inceput din nou tratamentul indicat de dl.dr,iar dupa ce termin vreau sa refac analizele si aici la Valcea la Rapitest si la Polisano.
Sper sa ma puteti ajuta vreuna dintre voi kre stie procedura de la Polisano. Va multumesc!

Mergi la inceput

Ysa, la Polisano,se recolteaza doar dimineata intre 7-8, la et 1 la cabinetul de ginecologie

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Buna fetele,am vazut ca pe prima pagina majoritatea fiv-urilor sunt facute de Ispasoiu di dr.Chicea,ma intreb daca stiti ceva si de Dna DR.Mutuliga Greti?
Vad ca nu se inghesuie lumea la ea...
merci si bafta tuturor

"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri.ka spune:

Ce inseamna FET?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri.ka spune:

gata! am aflat ce inseamna FET: transferul embrionilor congelati

Mergi la inceput

FET= frozen embyotransfer, transferul embrionilor congelati, ramasi in urma tratamentului FIV

17+

Mergi la inceput