FIV la Sibiu (29)
Raspunsuri - Pagina 12
llary spune:
LELU DRAGA SCUZE CA DOAR acum iti raspund problema mea e ca nu reactionez la stimulare ,mi s-a descoperit amh-ul mic 0,28.scrie cum esti!
Simonel,nu stii embrionul cunostintei tale care a reusit cate diviziuni avea?
Lore mrs multimi spui te rog cand?????????????????????????
multumesc gravidutelor ca nu ne uita si sunt cu noi
tamys draga mea noi am vb,si ptr tine, nu fa plaja!cunostintei tale din Buc cum i-a font embrionul?
tamys spune:
llary draguta mea acum am mai multe informatii, cunostinta mea din Bucuresti a facut ET in ziua a 2 a ( la 48 de ore ) a avut 4 embrioni intre 2-4 celule, 3 a transferat si 1 l-a congelat , din cei 3 transferati 2 s-au prins insa unu din pacate s-a oprit din evolutie la aproape 3 luni dar celalalt a evoluat ok acum bebicul peste o luna face 1 an.Eu te rog mult sa faci ce ti-a spus doctorul sa bei apa, azi si maine sa incerci sa stai mai mult in patuc si de luni activitate normala insa fara sa te apuci sa cari ceva si nu uita sa te la DD sa faca o minune si pentru tine, la EL nimic nu este cu neputinta ,asa ca daca EL vrea vei reusi . Nu este cazul sa te gandesti acum la al 2 lea fiv insa ca sa nu te mai framante si lucrul acesta eu cred ca prin septembrie vei face urmatorul fiv daca doamne fereste nu va fi nimic acum , in iulie trebuie sa lasi sa-ti vina un ciclu normal , in august faci inhibarea si in septembrie ar fi iar stimularea , insa doctorul te va lamuri cel mai bine. Acum nu e cazul sa gandesti negativ pana la proba contrarie esti GRAVIDUTA si asa vei ramane 9 luni Doamne ajuta !
lorelei78 spune:
Si eu sunt de acord cu Tamysa,dica esti graviduta,eu zic ca o sa ia gemeni.Asa simt eu.
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
tamys spune:
lorelei ma bucur sa vad ca ti-ai revenit , ai scos atisoarele ai pregatit culcusul pentru bebici sa se simta confortabil 9 luni la mamica lor in burtica mai e putin si in iulie ne gravidim si noi
llary spune:
Dragelor si eu am simtit pana azi,Tamys e martora!Sa dea DD sa fiti cat mai repede gravidute.
In alta ordine de idei incep sa ma tampesc...vad semne din orice,de exemplu i-a blocat iesirea din parcare cand am ajuns acasa o masina cu nr.FIV,sotul zice e semn ca reusim prin fiv........mi-a batut ochiul stang la mine semn de bine,dar si s-a intors din drum de dimineata cand sa plecam.............e cam grea perioada asta,nu?La toate e asa?????
tamys spune:
llary frumoasa mea, eu una ma regasesc in spusele tale, hai ca semnele bune incep sa apara, sa nu te descurajezi sa ramai pozitiva, poate bebicului ii place in burtica ta si incepe sa se dolofaneasca nu ai de unde sa sti asa ca totul o sa fie bine ai sa vezi
monaramona spune:
ilary si eu stiu pe cineva care a reusit cu 1 embrion..tot de ziua 3..nu stiu cate celule avea , asa ca se poate ,daca e bun si agatator se prinde..ai incredere in el si nu il subestima
in alta ordine de idei , eu am avut in ziua 3 ,13 embrioni si in ziua 5 am ramas cu 8 blasto din care doar 1 s-a prins..depinde de DD daca doreste sa iti dea acest copilas...ne rugam ptr tine
21+
alecori spune:
Buna fetelor,
azi la ora11.30, Maria (misspi), a nascut doi baietei,cel mare e ok,2980, insa cel mic, din pacate are multiple malformatii la inimioara...Mai asteapta un dr la evaluare, e ventilat mecanic
Sa ne rugam pt el sa fie bine!
17+
mrg spune:
Maria(misspi),Dumnezeu sa te ajute si pe tine si pe copiii tai!Sa iesiti cu bine toti 3! Iti tin pumnii!