FIV la Sibiu (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Buna seara, dragele mele aspirante si gravidute.Sunt o viitoare fiv/oasa si as dori si eu cateva amanunte de la voi, veteranele.Am dori sa apelam la programul gratuit al fiv/ului si ne gandeam la clinica Polisano.Nu stiu nimic despre medicii de acolo. Pe cine imi recomandati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

lorelai_lorelai
Bine ai venit si sa reusesti din prima!
Medicii de la Sibiu sunt foarte buni, eu am fost la dr.Chicea, dar si celalalt, dr.Isabasoiu e foarte tare.Efectiv cred ca pe oricare l-ai alege dintre ei doi nu dai gres! Chicea e mai ocupat si la el s-ar putea sa astepti mai mult pe la usi, dar in rest e super OK, si ca om, nu vorbeste el prea mult, dar e amabil si iti explica tot ce il intrebi.
Daca mai ai nevoie de vreo lamurire iti stau la dispozitie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Multumesc pt raspuns.Mai sunt printre voi fete care vor sa isi depuna dosarul pt FIV subventionat de stat la Polisano?
Mult noroc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Dar eu nu inteleg cum se intampla faza cu subventia de la stat, .... la Polisano e mai mare pretul FIV-ului decat ce ofera statul, diferenta o platiti voi sau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Illary,bafta multa si sa iti reuseasca acest FIV!
Din cate am citit despre programul pt FIV gratuit,este subventionat in proportie de 100% si nu se accepta coplata pacientei.Programul a fost facut astfel incat sa castige Giulestiul si Clujul.Sper din suflet macar cele care fac acolo sa-si implineasca visul.Orice clinica privata are tarife mai ridicate de 1500 euro.Dar incearca lorelai_lorelai.Nu ai nimic de pierdut daca suni la ei si intrebi.M-as mira sa se fi dat drumul la acest program pe bune,ca zvonuri tot sunt de un an si jumatate.
Fetele care sunteti gravidute,sarcina usoara si sa ne tineti si pe noi optimiste aici,ca mai avem putin si o sa ne gravidim si noi.
Azi am scos si eu firele de la laparo.Sper din suflet sa prind luna iulie pt FET,e in functie de cum o sa imi vina mie menstruatia si de programul clinicii(concediul lor).
Va pup pe toate !

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

lorelai asa am inteles si eu ca si lorelei , ca doar bucurestiul si clujul ofera 200 de uro ptr program si restul il pui tu
felicitari ilary , asteptam sa ne povestesti cand iti iei puiutii acasa
talida , draga ..fetita in rosu de la semnatura ta trebuia sa fie mai mare in burtica ,ca ai o gramada de saptamani

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Fetelor in ziua 3,azi cand am facut transferul doar 1 s-a divizat in 5,ceilalti 2 au stagnat.Mi-a pus doar 1 cel divizat in 5 ...ce ziceti?nu mi-a dat mari sanse.voi stiti vreo reusita cu 1 embrion de ziua aproape 3 cu 5 divizini?
oare dupa cat timp se poate face alt FIv?

Mergi la inceput

Ilary, ti-am mai zis, stiu pe cineva care a reusit cu un singur embrion!
E posibil, daca vrea Dumnezeu . Te rog mult sa nu cazi in depresie, e foarte important sa iti mentii pozitivitatea acum, sa nu vezi totul in negru. Eu, anul trecut, cand nu am reusit, asa am facut, m-a apucat o disperare de numa, vedeam totul in negru, imi cautam semne non stop, care fie vorba intre noi nu au cum sa apar decat in cazuri foarte rare la doar 7-10 zile de la ET. Nici acum nu am cine stie ce semne, decat o greata cand si cand, si sanii mariti, dar nu ma dor, ca de aia ma vaitam pe aici. Deci stai linistita, respecta ce ti-a zis medicul si roaga-te la Maica Domnului. Eu nu sunt habotnica sa stii, dar m-am rugat intens , practic am implorat-o, sa imi dea copilasul asta pe care il astept de 12 ani! iti tin pumnii si daca in perioada asta pana la rezultat ai ceva sa ma intrebi , fa-o fara ezitare, te sprijin cum pot

Mergi la inceput

A, si lasa prostiile cu alt FIV, nu te gandi la asta acum.
se poate face cam dupa doua cicluri consecutive parca, dar nu e cazul, concentreaza-te pe ce ai in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Illary,eu parca te si vad graviduta cu gemeni!Hai fii optimista,nu rasuci cheita daca nu trebuie!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput