FIV la Sibiu (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Ilary , stai linistita, nu trebuia intr-adevar sa ceri tu ICSI, asta se decide in functie de situatie, nici macar nu te intreaba, iti spun ei dupa cum a decurs. Dar chiar nu ai facut anestezie generala ? Pentru ca stiu ca la Sibiu numai asa se face punctia.
Acum legat de ovocite, e posibil sa se fertilizeze toate, dar blasto nu e un "must" ca sa ajungi sa fii insarcinata. Am mai scris eu aici, si eu aveam o fixatie sa ajung la ziua a -5a, sa am blastocit, dar embrioloaga a fost draguta si mi-a explicat urmatoarele: embrionii care ajung in ziua a 5-a si sunt blastociti evolueaza la fel, indiferent de mediul in care se dezvolta, deci si in uter daca ti i-ar fi pus in ziua a 3-a. Faptul ca ii lasa pana in ziua a 5-a duce la trierea lor, in sesnsul ca tii pune doar pe cei care au rezistat, ca sa nu iti puna si altii care s-ar opri dupa a 3-a , a 4-a zi, asta e tot. Ei merg cu embrionii pana la blasto numai cand au un numar confortabil, adica vreo 5-6. Pe mine m-au intrebat anul asta daca vreau sa astept pana in ziua a 5-a, si de comun acord am cazut sa nu asteptam. Deci au fost de ziua a 3-a, poti ramane insarcinata si cu embrioni de ziua a 3-a. Stiu pe cineva care a avut tot asa 3 ovocite, doar un embrion si ala s-a prins, deci incredere , se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

llary fata draga o sa fie bine ai sa vezi ca peste doua saptamani chefuim pup o fata draga mie si ma rog pentru ea sa reuseasca !!!
SimonneL venim toate dupa tine rand pe rand, sarcina usoara iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Am 3 ovocite fertilizate,din 3m-au sunat azi
tamys si celorlalte fete monaramona,bytzi,simonel,mrg,lelu va pup si DD sa va dea cea ce va doriti
maine alte vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Felicitari Ilary
sa fie bine pana la capat si sa se lase cu ochisori

28+ cu Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Ai vazut? Bravo!!! O sa fie bine pana la urma, ai sa vezi!
Incearca sa fi pozitiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

ilaryyyyyyyy, felicitari, Dumnezeu sa fie alaturi de tine!!!!! de voi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Bravo,llary!Bafta in continuare si tine-ne la curent!!!pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Felicitari, Ilary!!!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine si in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui llary

Am 3 ovocite fertilizate,din 3m-au sunat azi
tamys si celorlalte fete monaramona,bytzi,simonel,mrg,lelu va pup si DD sa va dea cea ce va doriti
maine alte vesti

Felicitari, Ilary!!! Dumnezeu sa aiba grija de puii tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

am scris din graba gresit,,ceea ce va doriti,,trebuia

Mergi la inceput