FIV la Sibiu (29)
Raspunsuri - Pagina 10
SimonneL spune:
Ilary , stai linistita, nu trebuia intr-adevar sa ceri tu ICSI, asta se decide in functie de situatie, nici macar nu te intreaba, iti spun ei dupa cum a decurs. Dar chiar nu ai facut anestezie generala ? Pentru ca stiu ca la Sibiu numai asa se face punctia.
Acum legat de ovocite, e posibil sa se fertilizeze toate, dar blasto nu e un "must" ca sa ajungi sa fii insarcinata. Am mai scris eu aici, si eu aveam o fixatie sa ajung la ziua a -5a, sa am blastocit, dar embrioloaga a fost draguta si mi-a explicat urmatoarele: embrionii care ajung in ziua a 5-a si sunt blastociti evolueaza la fel, indiferent de mediul in care se dezvolta, deci si in uter daca ti i-ar fi pus in ziua a 3-a. Faptul ca ii lasa pana in ziua a 5-a duce la trierea lor, in sesnsul ca tii pune doar pe cei care au rezistat, ca sa nu iti puna si altii care s-ar opri dupa a 3-a , a 4-a zi, asta e tot. Ei merg cu embrionii pana la blasto numai cand au un numar confortabil, adica vreo 5-6. Pe mine m-au intrebat anul asta daca vreau sa astept pana in ziua a 5-a, si de comun acord am cazut sa nu asteptam. Deci au fost de ziua a 3-a, poti ramane insarcinata si cu embrioni de ziua a 3-a. Stiu pe cineva care a avut tot asa 3 ovocite, doar un embrion si ala s-a prins, deci incredere , se poate!
tamys spune:
llary fata draga o sa fie bine ai sa vezi ca peste doua saptamani chefuim pup o fata draga mie si ma rog pentru ea sa reuseasca !!!
SimonneL venim toate dupa tine rand pe rand, sarcina usoara iti doresc
llary spune:
Am 3 ovocite fertilizate,din 3m-au sunat azi
tamys si celorlalte fete monaramona,bytzi,simonel,mrg,lelu va pup si DD sa va dea cea ce va doriti
maine alte vesti
crudiutalida spune:
Felicitari Ilary
sa fie bine pana la capat si sa se lase cu ochisori
28+ cu Maria Alexandra
lelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui llary Am 3 ovocite fertilizate,din 3m-au sunat azi tamys si celorlalte fete monaramona,bytzi,simonel,mrg,lelu va pup si DD sa va dea cea ce va doriti maine alte vesti |
Felicitari, Ilary!!! Dumnezeu sa aiba grija de puii tai