Despre relatia nora -soacra
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Esti legata? Adica....??? Eu chiar nu inteleg. Nu ai voie sa mergi undeva cu copilul 7 ani? P.S. aberatii de Ro sunt la tot drumul. Nu vreau sa ma lansez, ca s-ar putea sa jignesc involuntar membrii care cred in 'vorbe babesti'. Una dintre preferatele mele: pana la botez (parca) sa nu ii tai unghiile copilului ( ![]() ![]() ![]() ![]() Ioana, mami de Patricia Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Eu cred ca ideea era ca nu poti merge nicunde FARA copil 7 ani! (???)
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
![](fetita.gif)
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Esti legata? Adica....??? Eu chiar nu inteleg. Nu ai voie sa mergi undeva cu copilul 7 ani? P.S. aberatii de Ro sunt la tot drumul. Nu vreau sa ma lansez, ca s-ar putea sa jignesc involuntar membrii care cred in 'vorbe babesti'. Una dintre preferatele mele: pana la botez (parca) sa nu ii tai unghiile copilului ( ![]() ![]() ![]() ![]() Ioana, mami de Patricia Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Sa-ti spun ce am auzit eu cand s-a nascut Victoria? (Si nu de la babe, ci de la o femeie de 27 de ani)
1. Sa nu o scoti din casa pana la botez!
![](bang.gif)
2. Daca esti la ciclu sa nu atingi copilul, ca-l spurci! Pai si cine-mi are grija de copil? Cine o alapteaza cand sunt la ciclu? (bine, vorbesc de vremea cand o mai alaptam, pana la 2 ani).
Uite ca nu-mi mai amintesc acum, ca nu am mai vrobit cu ea de vreo 2 ani, dar daca-mi mai amintesc, mai scriu.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
![](fetita.gif)
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Burtocika/Burtocika.jpg)
Burtocika spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos P.S. aberatii de Ro sunt la tot drumul. Nu vreau sa ma lansez, ca s-ar putea sa jignesc involuntar membrii care cred in 'vorbe babesti'. Una dintre preferatele mele: pana la botez (parca) sa nu ii tai unghiile copilului ( ![]() ![]() ![]() ![]() |
Apropo de faza asta cu unghiile, culmea este ca ieri am fost la cumparaturi si am cautat o forfecuta pt taiat unghiile la bebelusi. Si am gasit una de la TIGEX - firma frantuzeasca parca - pe care scria clar: "se recomanda taierea unghiilor bebelusilor DUPA VARSTA DE 1 LUNA, pentru a nu deteriora patul unghial" ...
Eu n-am stiut de chestia asta pana acum, dar poate ca exista si ceva adevaruri in vorbele babesti ...
Irina (2006) si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana_Pos/Ioana_Pos.jpg)
Ioana_Pos spune:
Desiree2002, am auzit atatea ca am naucit in primele luni - ce ma naucea ca nu dormea, ce ma nauceau babele (si nu numai ele) in parc.
Alta zicea sa nu scoti copilul cu fata acoperita in public pana la botez (adica, pune-i batista pe fatza si cu ocazia asta testezi si cat de bine poate sa isi tina respiratia ). Sa nu ii zici pe nume pana la botez. Sa nu ii cumperi haine sau orice altceva inainte sa se nasca. Lista e IMENSA. Daca ascultam o luam razna. Unele dintre zicale au sens in conditiile in care acum 80-100 de ani moartea la nastere a copilului sau in primii ani era foarte frecventa si sa zic ca pot sa inteleg de ce sa nu cumperi haine, ca daca era fat mort nu aveai nevoie de haine etc sa iti aminteasca de tragedia care iti rupea sufletul. Dar restul???
Ocupatia mea favorita este sa ma prefac foarte absorbita de ce mi se spune si sa intreb candid: da? dar de ce? Moment in care 'binevoitoarea' nu are alt argument decat eternul 'asa se spune'. Ce inseamna sa inghitim vrac tot ce ni se spune fara sa facem nici un pic de munca de selectie...
P.S. scuze ca ma insir ca fuiorul aici, cred ca trebuia sa ma 'desarc' un pic
Ioana, mami de Patricia
Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!