Despre relatia nora -soacra
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
ramiris, ai mare dreptate in ceea ce scrii. Probabil ca n-am avut timp sa "vad" partea asta a lucrurilor, ori mi s-a parut, din graba, normal ce cred eu. Dar, vorba ta: normalitatea poate fi alta pentru fiecare din noi!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lucialu/lucialu.jpg)
lucialu spune:
Mie mi-ar place ceva de genul pe care il descrii cu cei 4 frati, Ramiris. Daca totul e reciproc e super!din pacate sunt rare cazurile astea.
Fata noastra este exclusiv vazuta de bunici in prezenta noastra. De ambele perechi de bunici, fara discriminari, pt ca sunt ft asemanatori in conceptii, in ciuda parerilor pe care le au unii despre altii.
![](images/user_woman.png)
bebe03 spune:
adica cumnatu sa intre in casa noastra cind vrea muschii lui, la fel si soacra sau mama...nu nevar
vizitele se anunta si le primim cu placere cind timpul ne permite
la noi avem cheie de la casa sotul, copilul si eu...
am incercat sa lasam chei si la parinti, la ai lui ca ai mei sunt mai departe si vin totdeauna numai anuntati dar au existat discutii si ni le-au inapoiat.
cumnatul meu insa a sarit calul rau, isi dadea intalnire cu prietena la noi acasa unde ramaneau uneori si peste noapte cind noi eram plecati...folosea casa noastra ca pe o camera de hotel, scuzati ...bordel. cheia o imprumuta de la socri fara ca ei sa stie cica. acum cind e casatorit si are casa lui nu mai duce lipsa de spatiu
nicol
doinabita spune:
Bebe03, nu as putea vreodata sa chem politia pentru copilul meu, daca as fi vrut l-as fi dovedit, la propriu! Dar am zis caci eu sunt persoana matura si mai bine evit, cu toate ca nu sunt in nici un fel de acord cu ce mi-a facut, nu a vazut in casa, familie pe nimeni sa se repeada la alcineva, sa fie violent.Eu am fost prietena de cand s-au ridicat ai mei copii, cu nora eu consider ca am fost mama sau prietena, nu stiu daca si ea considera la fel.Am fost severa cand a fost cazul, sau serioasa mai bine zis...poate am gresit? nici nu stii cum e bine si cum nu este bine.De la caz la caz, de la o persoana la alta totul e altfel. Daca suntem nurori sau soacre, nu trebuie sa fim la "ordin" ! Ce inseamna asta: sa mergeti la ziua ei la ora stabilita de ea? era ceva mai festiv? caci puteati sa mergeti la orice ora din zi...Cand vrei sa te duci din placere si esti primit cu sufletul deschis te duci oricand, cand nu...NU!
Stii cum este? numai mama sa nu fii...eu am primit telefon cu invitatie miercurea viitoare la cununie.Las totul la o parte si merg.El e fiul meu , cu bune , cu rele, ea e sotia lui, mama nepoticii mele.Las totul in urma si merg. fara resentimente.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lucialu/lucialu.jpg)
lucialu spune:
Bebe, mie imi place ideea asta de familie numeroasa,unita, si de incredere totala, nu neaparat sa te duci in casa omului , in toiul noptii peste el si nevasta sau cand e plecat in concediu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bely/bely.jpg)
bely spune:
Doina eu zic ca deja e un pas bun, si ma bucur ca lasi resentimentele de o parte si mergi la cununia lor, sa le fi alaturi in ziua lor importanta. Poate incet, incet o sa revina lucrurile la normal Sa fie intr-un ceas bun casatoria lor si casa de piatra le doresc, multa intelegere si tot binele din lume!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Burtocika/Burtocika.jpg)
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinabita Ce inseamna asta: sa mergeti la ziua ei la ora stabilita de ea? era ceva mai festiv? caci puteati sa mergeti la orice ora din zi...Cand vrei sa te duci din placere si esti primit cu sufletul deschis te duci oricand, cand nu...NU! |
Da, era vorba de o ocazie speciala.
Si nu, eu nu sunt de acord sa vina familia peste mine la orice ora din zi, si mai ales neanuntata ! Mi se pare o invadare a spatiului meu privat si o lipsa de respect fata de mine ca individ. Poate ca eu in momentul ala am chef sa umblu despuiata prin casa, sau sunt sub dus, sau sunt cu sotul la
![](sex.gif)
Soacra-mea are aceasta meteahna ! Pt ca are cheia de la noi de-acasa are impresia ca este casa ei si atunci cand vine (de multe ori neanuntata, ca se ofusca daca ii spui sa dea si ea un telefon inainte), primul lucru pe care il face este sa incerce sa intre. Pt ca noi tinem cheia in usa (si din cauza ei
![](icon_smile_big.gif)
ipearina spune:
Asa procedeaza si socrii mei de cele mai multe ori: vin neanuntati! Si baga placa "am vrut sa va facem o surpriza"
. Sotul nu le zice nimic, ba nu i se pare nimic deplasat, i se pare ceva normal, ba chiar eu sunt cea rea si care are ceva cu ai lui. Nu la fel gandeste daca ar aparea ai mei neanuntati
, ceea ce nu s-a intamplat pana acum pt ca am avut grija sa le spun.