Albinutele & bondarii de mar-apr '07 cresc (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani, Martutza!!
Sa te bucuri din plin de familia ta si sa ai o zi minunata!

Buna dimineata!

M-a inspirat Rein sa povestesc si eu de serbarea Giuliei. S-au facut 3 scenete, doua din povesti - Capra cu 3 iezi si Alba ca Zapada - si una "La doctor". Din pacate Giulia a fost doctorita si o parte din rol a fost asa: venea o fetita cu o papusa in brate si spunea:
:Papusica mea-i pe moarte,
Inimioara de-abia-i mai bate."

Giulia:
"...Da-i bomboane, ciocolata,
Prajituri si inghetata
Si-o sa-i treaca de indata.....
....
......dar nu uita:
5 bomboane de-i vei da
Dupa fiecare masa
O sa fie sanatoasa."

Asta pe langa multele alte versuri despre prafuri de tusit, pastile, vitamine. Si cred ca va amintiti ce mare "fan" medicamente sunt . Educatie in toata regula, nu?
In general nu prea comentez referitor la gradinita, sunt consolata ca asta e, Giulia se adapteaza f repede si isi si cere drepturile, dar acum chiar m-am suparat si mi s-a taiat de serbare.

Sper sa revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

in primul rand sanatate!
Alex eu bine, eu cu umarul drept intepenit (probabil o sa "pomenesc" accidntul toata viata), am nevoie de abonament la fizioterapie

In rest, sambata merg pe munte. Abia astept 45 de km, de parcurs in 26 de ore. Sa vedem ce iese Iar sambata viitoare ar trebui sa fiu la Tusnad, sa fac partea de bicicleta intr-o stafeta de triatlon

In rest, nimic nou sub soare...

O rugaminte am, pentru cine citete pe-aici: va rog votati www.imaginecup.com/worldwide-finals/peoples-choice-award/view-and-vote.aspx?r=6316" target="_blank">MIRA. E un proiect facut de niste studenti de la UBB, coordonati de fostul meu prof de baze de date , un softulet care ajuta la kinetoterapie. Proiectul reprezinta Romania la un concurs international, in finala intra doar primele 10 proiecte votate, ei sunt pe locul 9. Se poate vota o singura data de pe fiecare tip de cont indicat pe site (o sa vedeti dupa ce dati Like - google, yahoo, facebook, tweeter etc). Va rog dati si mai departe daca mai aveti cui, mai este putin timp si ar fi frumos sa ramana in primii 10 (acum vreo 3 zile erau pe locul 6).

Multumesc mult,

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bun regasit mamici! Ma bucur cand se mai animeaza atmosfera pe la "albinute & bondarasi", desi sunt multe "personaje" care lipsesc de multa vreme si nu mai stim de multi copilasi si multe mamici nimic. Eu urez oricum tuturor sanatate si sper ca aveti o vara frumoasa.

Sophia e inca la Sibiu cu bunicii, AMR 1 saptamana. Mi-e dor de ea de nu mai pot, dar pe de alta parte a avut o vacanta extrem de reusita si dinamica, ii place f mult si s-a comportat peste asteptarile tutror cu dorul si ascultatul. Dar foarte mult e meritul parintilor mei, care au tinut-o f activa si ocupata, tot timpul au fost in miscare cu ea. Toate evenimentele pt copii le-au bifat, si au mers in toate parcurile, locurile de joaca posibile si au onorat toate party-urile de copilasi din vecini la care au fost invitati. In plus ai mei sunt f iubitori de natura si miscare, si au mers tot timpul la Paltinis, la Muzeul satului, in Dumbrava Sibiului... Asa ca iubita mamei cea independenta s-a miscat cat 10 copilasi, si a mancat de la aerul bun tot cat 10. Unde sa mai pun ca n-a avut nici urma de alergii... Atat ca saraca are niste intrebari existentiale care o framanta: ma tot intreaba in ultimile zile la telefon "mama, nu stiu unde imi place mai mult, la Michigan sau la Sibiu; si ce limba imi place mai mult - romaneste sau engleza?!".

In rest si eu cu burtoiul, am avut din senin dupa o sarcina f usoara si activa un pic de evenimente (am intrat in travaliu prematur), dar acum sunt in concediu medical si stau cuminte la pat sa se mai se "coaca" bebe putin. Nu mai e mult, dar se pare ca baietelul meu e nerabdator sa ne cunoastem...

Cam atat noutati de pe frontul nostru, va pup si o vara frumoasa,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 34+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

wow, Cristina ce aproape esti! De fapt si Mady la fel; nasteri usoare va doresc, si bebei sanatosi!

Kitty is de groaza poeziile voastre:))

Sanatate multa tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salut, venim dupa o perioada de pauza dar v-am mai citit cateodata.
am tras o minivacanta la mama, dar care s-a sfarsit prost, IOANA a facit puroi in gat care s-a manifestat foarte naspa, acum sunt cu STEFI palanga, face febra din 4 in 4 ore si l-am bagat pe antibiotic dar nu-mi dau seama de unde a racit, stranuta, si transpira foarte rau, sper sa-si faca efectul medicamentele ca nu mai pot de cap.

i-mi pare rau ca am lipsit la multe aniversari, urez acum un suncerLA MULTI ANI! tuturor celor care si-au aniversat ziua de nastere in ultima vreme.

ma bucur sa citesc ca viitoarele noastre mamici sunt bine si abia astept sa vedem micile comori.

sper ca toata lumea este bine, mi-e dor de voi si acum fiind acasa voi intra mai des.

va pup si sa aveti o zi linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

STEFIMIC- multa sanatate copilasilor.

KRISSY si Mady- nasteri usoare si bebei sanatosi in cazul in care nasteti pana mai intru eu aici si nu apuc sa va fac galerie cum se cuvine.

Noi suntem bine, putin stresati cu caldurile astea. Iesim doar dimineata devreme afara. Azi am fost la biserica de la 8.30 apoi in parc si la 11 eram acasa. In parc la umbra e chiar ok pana pe la 11.30 dar dc tb sa te intorci pe jos acasa prin soare e jale. Deci de maine ne limitam la parcurile umbroase de langa bloc si nu ma mai aventurez in IOR sau in Titanii.

Fetele sunt bine si sper sa ramana asa. Am tot fost tentata sa o duc pe Maria la strand la Cara sapt trecuta. Avem niste copialsi de la bloc care au facut cursuri de inot acolo, i-a bagat in toate bazinele instructorul si nu au patit nimic. Dar pana la urma tot n-am dus-o mititica. Am lasat-o sa se balaceasca la greu in cada si poate mergem la strandul din Piatra Neamt si in septembrie putin la mare.
Week-endul viitor avem botezul gazei mici si nu sunt stresata decat de vreme si de rochia care sa mi-o pun. Din pacate inca mai am 5 kg in plus si o tona de piele si grasime pe burta.

ELYANNE- ce mai fac gemenii? NU mai stim nimic de ei.
CARMENFR si Alexa- nici o veste nimic nici de la voi? ca sa nu mai vb de fetele care nu au mai intrat de si mai mult timp.

Cam atat. O dupa-amiaza cat se poate de racoroasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Fetelor va invit la o inghetata ceva ca nu mai dati nici un semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Uite ca dau eu un semn, ca tot nu am mai dat de mult ...
HELP ME : CAUT BONA !
Asta ar fi apelul umanitar .
Acum despre noi : am adus-o pe Anastasia in Bucuresti dupa ce a stat 3 sapt la bunici. E lesinata de caldura dar foarte incantata ca sta cu frate-su. Se iubesc tare, sunt foarte draguti impreuna .
Ieri la masa, Toma tot tipa la o jucarie iar Anastasia zice:
"cred ca Toma crede ca e sef ";
"de ce, crezi asta?";
"pentru ca tipa ".
In rest, nimic nou sub soare....
pup stupul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siuta
Ieri la masa, Toma tot tipa la o jucarie iar Anastasia zice:
"cred ca Toma crede ca e sef ";
"de ce, crezi asta?";
"pentru ca tipa ".
In rest, nimic nou sub soare....
pup stupul
Ce draguta este Anastasia, sunt niste simpatici si niste fini observatori la varsta asta!
Sa va zic si eu o perla recenta de-a Sophiei - o intreaba un nene in parc:
"De unde ai ochii aia asa albastri, o sa vin si-o sa ti fur", la care mandra mea foarte sigura pe ea si serioasa:
"Da' nu poti sa mi furi, ca-s bine conectati de creier".

In alta ordine de idei si la noi e canicula, dar macar e si multa verdeata sa te mai ascunzi, nu doar asfalt... Eu imi fac concediul medical in gradina la umbra, pe balansoar.

Bianca si Tzuna, multumesc de urari!

Pup toate mamicile si toti copilasii, plecati in vacanta sau nu!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 34+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna seara si de la noi,
mai rar dar incercam sa urmarim zilnic macar cu cititul, programul incarcat al "vedetelor" noastre nu ne permite sa mai facem nimic dar mcar ei sa se simta ok, acum suntem asa 3 zile pe saptamana la contrapunct la club ( dans muzica miscare scenica) restul zilelor la innot, plus in ultimele 2 sapt vineri sambata duminica la spectacole, nu putem sarii nici unul sunt disperati sa mearga oriunde merge grupul, ultima oara cand a auzit intrebarea cine mai are costumul rosu, Silviu a iesit din toaleta in mijlocul clubului cu pantalonii in vine tipand eu eu, asa ca nam reusit sa scap
deja de acum canta si domnisoara la microfon pe scena, nu doar in cor, ne pregatim de un tur in grecia, cantonament, promovare, spectacole, si distractie.....
si cam cu asta ne ocupam noi
aici am niste poze din ultima vreme http://www.facebook.com/media/set/?set=a.178115565583266.47227.100001544728990&l=496bbafe73

Mergi la inceput