Albinutele & bondarii de mar-apr '07 cresc (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza...????

Noi pe aici...ne chinuim cu caldura...eu azi am program de bucatareala,vreau sa fac niste pastai mancarica,sa fac o salata de vinete si compot de visine si mai tarziu tre sa si calc....mmmm si asa as avea chef sa stau langa o piscina la umbra cu o carte in mana si cu o limonada langa astea se numesc vise "eroice"...

Voi ce faceti?

Siuta dar ce-a facut vechea bona?te-a abandonat?

Tzuna multumim de urari...

Paxela dar ce program incarcat aveti!

O zi racoroasa!

Mami de Razvan (09.05.2007) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! DIANA si GABI!

Sa fiti sanatoase, fericite si implinite alaturi de familiile voastre, sa veti un an plin de vise realizate si multe bucurii de la micutii vostri.
va pup, sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Gabi! La multi ani Diana !
Mady, ce frumoase sunt visele tale "eroice"; de-astea am si eu cu carul .....
Bona mea...nici nu stiu exact de ce a plecat, probabil ca si-a gasit un job mai bine platit, nu o mai intreb ,e problema ei. Oricum s-a ocupat 4 ani de Anastasia si pentru asta ii sunt recunoscatoare.
Va doresc o seara linistita si racoroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna dimineataaaa...., ceai sau limonada rece doriti?

vad ca pe masura ce cresc copiii nostrii,ei devin din ce in ce mai vorbareti,mai isteti si mai interesanti iar noi mamele din ce in ce mai tacute....ehhh..asta e...cand nu aveau decat mancat-somn si cel mult jucat povesteam cate 10 pagini pe zi si ne temeam ca ajungem pe pagina a doua...acum suntem inca pe pagina intai desi se scrie la 4 zile....

eu nu am mai intrat ca m-am sarbatorit.Va multumesc din suflet pentru urari.Am avut cateva zile de vis.Am facut petrecerea la gratar in curtea unor prieteni unde am stat pana la ora 21.A fost minunat.Copiii s-au jucat,s-au stropit cu furtunul,au alergat iar noi am facut fripturici si legume pe gratar si am stropit cu bere din belsug.

Victor e un copil normal.Cu fitze de bebelush,cu vorbe si idei de om mare si cu un chip si niste ochi care ma topesc cand ii privesc.S-a intalnit cu Iarina si sa jucat frumos cu ea...dupa ce ne-am despartit mi-a spus ca-i place de ea si vrea sa ne mai intalnim .Mi-a placut dialogul lor:

mami: sa nu rupeti florile ca nu-i frumos
Iarina:eu am rupt floricele sa-i fac mamei mele un buchet
Victor:eu i-am cumparat mamei mele un buchet

Iarina:nu ma atinge Victol pe mana ca m-a piscat un tzantzar
Victor:aa..pai pe mine m-au piscat mai multi, uite am multe bube chiar si pe picior

Mady iti doresc sa gasesti resurse in tine sa renunti la a fi mama si gospodina perfecta si sa iti rezervi cel putin o jumatate de zi pentru ati indeplini visele "eroice".Incearca.Merita sa faci asta pentru tine si vei vedea ca un vis implinit va aduce bucurie si pe fetele celor dragi care te vor gasi odihnita si vesela.

Krissy,Siuta,Kitty...sunt mortale fetele.Nu numai ca sunt frumoase dar si sunt si istete...asa cum le sta bine unor fetite cu mamici inteligente.

Krissy si Mady sarcina usoara in continuare si o nastere fara probleme.

Paxela va felicit pentru programul "incarcat" cu activitati minunate.Va doresc o vara frumoasa si vesela.

Stefimic imi pare rau ca ati avut probleme de sanatate.Numai bine si o vara "sanatoasa" si vesela.

La multi ani sarbatoritelor din ultimele zile.Fie ca necazurile sa va ocoleasca,sa fiti iubite,norocoases si sanatoase.

Noi plecam azi la C-lung pentru cateva zile.Din 24 are si tati concediu asa ca facem bugetul sa vedem in ce directie o luam.
Cine are o gazda disponibila cu 2-3 camere,aproape de plaja si care suporta copiii (pentru ca vom fi cu 5 copii ) si unde sa putem gati si sa stam la amiaza la umbra,bineinteles l apreturi "de criza" este rugata sa ma anunte.Avem buget mic si am vrea totusi sa stam vreo 6-7 zile la mare pentru Victor in special.In august vom sta 2-3 saptamani la Campulung sa ne racorim asa ca voi scrie mai rar ca "pe canicula asta nu a topit-o nimeni ,ne topeste ea domne'!"

va pup si va doresc o vara de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....

Marta va doresc concediu placut...ce ma bucur sa aud ca te-ai simtit bine de ziua ta!!!
Cat despre relaxarea si facutul lucrurilor pt mine....cam greu in ultima perioada,pt ca nu mai am nici un ajutor...cand era mama mereu ma duceam si ma relaxam pt ca stiam ca razvi e bine,acum nu pot...cu tata face numai prostii de cate ori sta, cu socrii mei nu mai zic care nu fac decat sa ii caute in coarne si nici lui Razvi nu ii place sa stea cu ei,asa ca trebuie sa ma descurc eu....mama saraca mereu se ducea la emil si ii zicea hai ia=o pe madi si duceti-va sa va relaxaati...mama mereu ma asculta,iar razvi se simtea minunat cu ea...si acum vb tare mult de ea,si isi aduce aminte cam tot ce facea cu ea...ea nu era genul de bunica care sa faca numai cum vroia ea ca asa stia ea ca e mai bine,nu,ea facea cum credeam eu...daca va zic ca a citit toate cartile de crescut copii pe care le aveam eu...mereu imi arata noutati prin reviste...niciodata nu m-a deranjat,niciodata nu l-a deranjat pe sotul meu,nu ne incurca...surorile mele erau tare surprinsa de ea,de cum il creste pe razvi si cum face cum cred eu,ajunsese sa vorbeasca ca mine...
imi pare rau ca m-am plans aici,dar mi-e sufletul greu si acum...o vad cateodata pe strada,o astept mereu sa imi deschida usa casei...

gata!

Mami de Razvan (09.05.2007) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Mady, !

un weekend minunat va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Mady, ce amintiri frumoase ai... plang si eu citind. Te imbratisez, si vreau sa-ti spun ca vorbele tale parca ma fac sa plec pe jos pana la mama, mi-ai rascolit dorul. Nimeni si nimic nu ni le inlocuieste pe MAMELE noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mady, probabil nu sunt cuvine care sa te aline indeajuns :(...

luni sunt in bucuresti.....daca tre sa raman mai multe zile poate ma plimb prin vreun parc cu una din voi...io voi sta pe grivitei undeva si voi avea treaba la sp obregia am vazut ca e cale lunga de colo colo....cred ca o sa ma topesc de cald.....dar am de gand sa stau si in parc dupa ce termin cu treburile.voi prin ce parcuri iesiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Roxanici, in zona garii (grivitei) e si gradinita lui Alex poate ne vedem intr-o seara dupa 6 in Cismigiu?

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

va multumesc ca ati avut un gand, o idee, un telefon pt mine.

am plecat tot azi din bucuresti, ceea ce e de bine pt horia, inseamna ca am lamurit treburile pt el, dar am plecat degraba ca frate-su a facut pneumonie si se simte destul de rau.

plimbare in bucuresti am apucat doar o jumate de ora inainte de vijelie si de marea febra a lui rares.....n-a fost sa fie de data asta....

Mergi la inceput