Albinutele & bondarii de mar-apr '07 cresc (2)
Raspunsuri - Pagina 10
madybulancea spune:
Roxy ma bucur tare mult ca Horia e bine....si imi pare tare rau de Rares!!!multa sanatate!!!
Mami de Razvan (09.05.2007) si 34+
stefimic spune:
LA MULTI ANI! MADY!
Sa fii sanatoasa, sa ai un an plin de fericire, pt ca meriti din plin, sa ai nastere usoara si bebe sanatos, pana la urma sa fie totul asa cum iti doresti tu!
ROXI sper ca RARES este mai bine, este tare greu cand termini cu unul si apoi incepe celalalt, dar tu esti o mamica eroina si cu multa putere.
MARTA sper sa ai concediu placut, fara copii bolnaviori, sa veniti cat mai odihniti.
noi suntem spre bine, suntem cu amandoi pe final de antibiotice si sper din suflet sa fie ultima chestie nasoala pe vara asta, pe 31 plecam in concediu si sper ca macar acolo sa fim bine.
va pup, sa aveti zile linistite si racoroase.
elpower spune:
Multi ani cu sanatate, Mady!
Roxi, multa sanatate baietilor!
Noi suntem ok. Foarte ocupati la birou cu inchiderile de luna/trimestru. Thea e la ai mei si facem zilnic naveta ca nu adoarme fara mine. Mi se pare mai mare in fiecare zi.
Pup gras!
Rebiana27 spune:
La multi ani, MADY!!
Sanatate bolnaviorilor!
R, mamica lui L si a M
Krissy spune:
Sanatate lui Rares, Roxana! Ma bucur ca vizita la Bucuresti cu cel mic s-a soldat cu vesti bune. Sincera sa fiu sunt curioasa care era problema lui Horica, sper ca nimic f serios, dar n-am nici un drept sa te intreb si nici tu nici o obligatie sa dezvalui. Asa ca iti doresc doar liniste si sanatate copiilor, ca nu-i bucurie mai mare ca atunci cand ii stim ca-s bine si happy.
Vacanta placuta la toata lumea, ca vad ca e maaaare liniste la clubul albinutelor si bondareilor!
PS: Nu se mai anunta nici o graviduta pe lista de viitoare mamici, ca acusica ramane lista goala, ceea ce nu s-a prea intamplat... Haideti, care mai serveste?!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 36+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
tzuna spune:
KRISSY- chiar asa care mai face copii? Sa se mai planga si altele de nopti nedormite, copilul mare matait ca cel mic e mai bagat in seama si tot asa. Tu cum esti acum pe ultima suta?
Noi suntem binisor. Sara are acum la 2 luni 5,765 kg (nascuta cu 3,850 kg), e mai cumintica si ne incanta pe toti cu zambetele si gangurelile ei. Maine mergem la vaccin si am emotii pentru ca Maria a venit in seara asta de la bazin f vesela, s-a pleostit dupa 2 ore si a facut febra 38 asa ca o duc si pe ea la control maine si sper sa fie totul bine.
Crina_mio spune:
Salutare, Salutare!!!
La multi ani cu intarziere pentru mamicile sarbatorite. Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de minunile din viata voastra!!
Sanatate puiutzilor cu probleme, sa-i ocroteasca DD pe toti. Ma bucur ca Roxana s-a linistit cu Horia, sper ca si Rares s-a facut bine.
Marta concediu placut la C-lung. Sper ca puii tai sa se simta bine acolo si sa-i ocoloeasca racelile, virusii si alte cele
Maya este bine, se bucura din plin de viata la tara. Vorbeste cu toate animalutele, le hraneste ... Am avut si o problemuta care sper sa fie fara nici o urmare: a luat o capuse in spatele urechii saptamana trecuta. mama a incercat sa i-o scoata dar n-a vrut sa stea si s-a rupt. Asa ca a 2-a zi am adus-o aici la pediatru, care m-a trimis la chirurg si i-a scos-o (insotit si de un antitetanos care a durut-o). Noi ne pregateam sa faca vaccinul de la 4 ani (pe care am tot amanat sa-l facem), dar acum dr. a zis ca trebuie sa treaca cel putin o luna. O sa-l faca mai tarziu, desi nu-s convinsa ca e absolut necesar, dar daca intra in schema obligatorie ... cu placere
Duminivca plecam la mare si abia asteapta sa inoate ca pestisorul ei, si-si ia si brocscutee si nu mai stiu cate zeci de animalute, trebuie sa duc tratative cu ea zilele astea sa alegem ce luam cu noi. Abia astept. Care sunteti saptamana viitoare pe la mare??
Concediu placut tuturor si poze cu tarancuta mea de la munte.
pup tot stupul
Crina&Maya
radcarmen spune:
Crina, ce tarancuta dulce ai tu acolo. Te invidiez ca aveti parinti la tara si ca Maya poate sa creasca la aer curat si printre animale. Imi aduc aminte de copilaria mea la tara. Foarte fain!
Mady, ce putin mai ai pana la a doua mare intalnire!!!!!!!! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos! Cat despre dorul de mama...eu in primul an aveam mereu impresia ca trebuie sa se intoarca din Cluj acasa si ca e doar putin plecata. Asta e viata! Dumnezeu sa le odihneasca. La noi s-au implinit 5 ani in 15 aprilie, o vesnicie!
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos!
tzuna spune:
fac si eu act de prezenTA aici. Maria e plecata 2-3 zile la mare cu tati si eu sunt debusolata. Azi am iesit in parc doar cu Sara si nu mi-am gasit locul. M-am obisnuit s afiu cu ochii in patru, sa am tot timpul f multe de facut. Azi m-am asezat in fotoliu sa urmaresc un film care mi-ar fi placut dar am ales sa fac treaba pe aici pana la urma.
Week-end placut tuturor!