Albinutele & bondarii de mar-apr '07 cresc (2)
Raspunsuri - Pagina 11
absoluta spune:
Fooooooooarte mare liniste pe aici
Sunteti in vacanta?
Cele care v-ati intors povestiti pe unde ati fost si cum a fost.
Timeea a fost plecata 2 saptamani la bunici la Tg-Jiu. A fost bine pentru ea si pentru noi cu toate ca tare greu mi-a fost fara ea.
Parca s-a intors mai cumintica ....sa vedem cat o tine.
Noi vrem sa plecam la bulgari cateva zile.
Imi puteti spune impresii de acolo cele care ati fost?
Mergem la Nisipuri.
Si acum sa vedem care da repede ceva de baut...orice...cafea, lapte, limonada, cola, fiecare ce are
Siuta spune:
Ei, hai ca dau eu o limonada !
E tare liniste in stup....semn ca e distractie maxima in concediu.
Noi plecam de luni 1 saptamana pe Vidraru-Transfagarasan-Balea cu amandoi puradeii din dotare. Sper sa fie vreme frumoasa si sa facem si noi baita in lac si ceva trasee mai usoare pe munte.
Am gasit si bona( a stat cu copiii unei colege de serviciu pana acum ) si va veni de la 12 septembrie. Pana atunci copiii mei vor sta la tara la maica-mea. Sper sa se descurce saraca , cu amandoi.
Anastasia este ok cu plecarea bonei , nu a facut un mare tamtam pe tema asta. Sper sa treaca usor peste perioada asta de schimbare mai ales ca va incepe si gradinita in aceeasi perioada. Am emotii cu noua bona dar sper sa fie ok.Pare o femeie de treaba.
Va pupacesc pe toate, va doresc un concediu placut si astept sa scrieti aici jurnalele voastre de vacanta
rein spune:
Salut de pionier!
acum ne-am intors si noi de la Braila, am fost plecati din 15, am stat putin cu tati(el este de acolo) si apoi am ramas cu soacra mea. Am dus copiii in fiecare zi la Lacul sarat ( e o statiune cu apa bogat mineralizata si namol) unde au facut baie, i-am namolit bine si au stat putin si la soare. Zilnic de la 8.30-11 si/sau seara 17-20. Obositor pentru mine, numai concediu n-a fost dar sper sa-mi fie si mie bine ca odata cu ei m-am namolit si eu si am facut baie in apa aia cu viermusi.
Rox, ma bucur ca si la voi s-a sfarsit cu bine!
Am renuntat definitiv la pampers si cu Calin, a fost mai usor, am zis ca o sa punem lunar 100 in pusculita in amintirea lui.
I-am facut si un tratament de imnunizare cu Lantigen B lui Petru pentru ca incepuse cu ceva rinita pe la inceputul vacantei. Va tin la curent cu efectele, este un vaccin oral, din experienta altora pare bun. Nici Petru nu a mai stranutat in perioada asta, e drept ca poate si Lacul a avut efect.
Siuta, profita de acest timp! eu nu stiu cum se face ca nu mai reusesc sa-mi iau nici macar o zi pentru mine si simt acut o nevoie... uneori imi vine sa fug.
In timpul asta am citit Fanus Neagu si Memoriile lui Farah Pahlavi. Ca soacra a facut mancare pentru noi, macar de asta am fost scutita si am profitat.
Asta a fost concediul meu :)
madybulancea spune:
Rein rusinica rusinica.......sa nu dai tu un semn....sa ne intalnim!!!veneam si noi in lac...of of of....
Mami de Razvan (09.05.2007) si 36+
roxanici spune:
Salutare......
noi suntem pe aici..... am fost la mare....am avut emotii mari ca am plecat cu rares cu sfarsit de pneumonie, antibiotic si aerosoli dupa noi si horic cu ceva muci.....
a iesit bine pana la urma......rares nu a dat inapoi si horic nu s-a agravat desi intr-o seara s-a incins tare de am zis ca e febra. Am fost la noi...la navodari, niste hotelurinoi....a fost ok,nu pot sa zic ca am fostdata pe spate desi erau de toate pe-acolo.
Mady, io voi fi aici pt galerie...mai asteptam 2 sapt, nu?! si pt. Krissy parca tot pe-acolo punem agitatele la treaba.
Rein, sa va fie de bine vacanta..... si sper si eu ca s-a terminat cu bine cu Horia....inca mai asteptam sa progreseze unde e in urma, dar cica nu sunt motive majore de ingrijorare.....ramane de vazut.....
madybulancea spune:
Roxy, doc zice ca s-ar putea sa mai astept doar o sapt,k e f jos si uterul e cam contractat si bb e destul de mare(toate astea tinand cont ca mai am o cezariana),asta a zis sapt trecuta,acum sa vedem...oricum dupa ce fac 37 de sapt....acum mai depinde si de doc,ca cam are niste probleme cu tatal ei,e bolnav si tot umbla cu el pe la buc....eu sper sa fie bine,tot ce vreau e sa vad copilul sanatos.
Mami de Razvan (09.05.2007) si 36+
rein spune:
Mady, eu m-am uitat dupa un balonel prin Br dar nu te-am zarit.
Las' ca ne intalnim la anul in formula completa.
Si eu am majorete pregatite, numai sa ne dai de stire.
Krissy si tu mai ai putin, te asteapta si pe tine o tura de majorete.
Krissy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rein Krissy si tu mai ai putin, te asteapta si pe tine o tura de majorete. |
Sarut-mana Rein si Roxi, da, si la mine e pe vine. Maine implinesc 38s, ar cam fi cazul sa mai si iesim! Cu Sophia pe vremea asta - 37w6d - nasteam deja, dar fiind baietel se pare ca se lasa mai mult asteptat. Asa eu am inca rabdare (desi sunt in faza super-incomfortabila si insomniaca) pt ca vreau sa fructific fiecare moment pe care il mai am cu printesa mea ca si copil unic, sa o rasfat si sa o pregatesc de marea intalnire, ca tot acolo mi-e stresul cel mai mare: cum se va adapta ea la schimbare si cum vom stii noi sa facem fata cu delicatete si diplomatie geloziei... Apropos, Tzuna la voi cum este, ati avut faze si mai dificile?
Dar asa tineti majoretele foarte pe-aproape, ca ma cam incearca una-alta... Va anunt oricum, sau ne anuntam eu si Mady una pe alta, bine?
Pana atunci sanatate multa tuturor si vacanta faina in continuare!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 37+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
elpower spune:
Salutare!
La multi ani cu sanatate, iubire si un strop de noroc, Ioana!
Noi suntem bine. Inca nu am plecat in concediu. Poate la sfarsitul lui august pe la Ocnele Mari, aici pe aproape. Am fost un weekend la Sibiu, la botez de nepotica mica. Multa oboseala, dar frumos.
Thea e in continuare la tara si noi facem zilnic naveta acolo, dar nu-i bai, noi sa fim sanatosi. Alte noutati nu prea avem. Doar creste ca si restul copilasilor si vrea mereu sa incerce tot ce e interzis. Deja ii plac baietii, in special cei mai mari. Nu ca ar sti ea ce inseamna, dar, mai stii?
E o scumpa si e a mea.
Tin pumnii si majoretele pregatite pentru Mady si Krissy! Sa fie bebeii sanatosi si papaciosi!
Pupici!