Albinutele & bondarii de mar-apr '07 cresc (2)
Raspunsuri - Pagina 12
ioanaradu spune:
buna,
multumesc pt urari!
deci e vorba de ce si cum:
noi la serviciu, in delegatii, am fost si 1 saptamana in concediu la mare.
copilul e bine, acum e la bunici si probabil va mai sta 1-2 saptamani.
eu m-am plimbat vreo 2 saptamanai aproape jumatate de tara: cluj, targu mures, miercurea ciuc, odorheiu secuiesc, timisoara, oradea, baile herculane, caransebes, deva, etc.
cu ocazia asta NU m-am intalnim cu duamna kitty .
apoi alta saptamana, alta delegatie, alta plimbare: sibiu, cluj, baia mare, zalau, targu mures, sighisoara, brasov.
in schimb am fost la mare si le-am vazut pe duamnele rozi si delia cu copilele din dotare si ne-am simtit fff bine, desi intalnirile au fost cam scurte.
cam atat de la noi.
sanatate tuturor.
tzuna spune:
MADY- am intrat special sa vad cum esti. Deci ne apucam de galerie? cand vrei tu sa nasti?
KRISSY- Maria se poarta fff frumos cu Sara dar face niste crize de rasfat cu mine ceva de neimaginat pentru mine pana acum. Cu mataieli, tipete, trantit pe jos uneori. Din fericire crizele nu sunt zilnice si le face doar cu mine nu si cu taica-su cu care a fost 2 zile la mare si s-a comportat exemplar. deci pana la urma asa se elibereaza ea. Eu pana acum am destula rabdare. Nu o pedepsesc /cert prea rau dar nici nu schimb regulile si sa o las sa faca ce vrea ea.
Noi suntem bine. Maria a facut azi un scaun f moale desi nu-i sta in obicei. Ii e si cam greata asa ca sunt f stresata sa nu o apuce ceva acum inainte sa plecam la Piatra- Neamt.
Sara e mult mai linistita, folosim cu succes wrapul in tratarea colicilor si agitatiei de seara... mananca f bine, ar suge toata ziua si eu sunt pro alaptat la cerere dar cum nu mai e chiar nou nascut incerc sa-i dau la 2 ore ziua iar noaptea cand vrea ea (dar mananca numai o data asa ca a evouluat f mult cu programul pe timpul noptii). Are acum la 2 luni si jumatate 6,200 kg, cat era Maria la 5 luni si ceva.
Cam atat acum. Concedii placute tuturor!
madybulancea spune:
Neatza....tzuna nu stiu nici acum cand nasc...am fost aseara la doc,eu fac maine 37 de sapt, si colul e f scurt,iar bb nu a mai crescut de acum o sapt juma,ea zice ca sunt doar masuratori,ma mai duc si luni,pana atunci odihna la pat,pt ca el e f jos si in ultimul timp am contractii zilnice...acum asteptam evolutia lui,eu cred totusi ca e o greseala la masuratori,dar in fine....oricum mai mult de 38 de sapt nu ma lasa,iar daca bb tot nu prea creste o sa il scoatem mai devreme.ieri am montat patutul,leaganul,am facut curatenie in dormitor(adica sotul),mai cumparam azi un dulap pt cartile lui Razvi...hainutele sunt pregatite,numai ca daca o sa fie asa mic,eu nu prea am asa mici,am luat mai mult marimea 56,sau 52,dar asta e....
Concedii placute!
Mami de Razvan (09.05.2007) si 36+
radcarmen spune:
Mady, nastere usoara, bebe sanatos si refacere usoara iti doresc. Totul va fi bine! Cineva de acolo de Sus sigur are grija!
Concedii placute tuturor va doresc!
menuet spune:
Fetelor va rog innebunesc orice sfat e binevenit
Ce sa mai luam sau ce sa mai facem sa scapam de niste muci din gat..e vb de Ana evident.
Am dat Erdomed un flacon,,,duracel rezista, am dat eurespal...nici o imbunatatire...fluimucil, acc 200, azi i-am luat stodal...deci nu mai stiu..haraie si haraie si nu reusim sa obtinem o tuse productiva.
Asa e de miercuri.Cireasa e ca face febra , mare 39 cu 5.Am fost la medic i-a dat si Augumentin ca probabil mucii aia acolo se infecteaza.
In trecut am luat Humex..nici un rezultat cu el.
Surprinderea mea a fost ca cu Erdomed mereu scapam..acum,,
Ce sa mai fac..ce sa mai fac..leacuri babesti sau ceaiuri orice ..
PT mamici: felicitari celor care ati nascut si sa aveti bb sanatosi si nastere usoara celor ce urmeaza
rein spune:
Niste aerosoli cu ser sau cu flixotide care sa ii inmoaie. Daca nu aveti aparat puteti face inhalatii la oala cu ceai fierbinte. Noi faceam cu succes de 3 ori pe zi, cu prosop in cap, refiert mereu sa scoata aburi, cate 20 de minute. E cam greu, ca trebuie sa inteleaga sa fie cuminte sa nu se friga dar ii face tare bine si aburul inhalat dar si caldura aceea.
roxanici spune:
dar dr care adat Augmentiul nu a zis ce sa dai pt tuse/muci?
la noi au functionat mereu eurespal si acc aerosol pt tuse productiva.
si flixotide bineinteles dat depinde de ce are....aerosoli io le fac doar la indicatia medicului....
sinupret picaturi iar am folosit pt scapat de muci blocati.....dar dat mai multe zile, nu 1-2
sanatate!
Krissy, Mady rezistati?!
madybulancea spune:
Roxy eu ma strofoc sa rezist...sa imi mentin un tonus optimist,dar nu prea reusesc...pe mine disparitia mamei m-a afectat serios,rau si iremediabil,deci si pe bb,asa ca tot ce imi doresc e sa il vad sanatos,altfel......in fine,totul o sa fie bine,mai am inca putin!!!
Menuet seara la culcare ai incercat cu sare calda pe piept???
Duminica frumoasa in continuare!
Mami de Razvan (09.05.2007) si 37+