Albinutele & bondarii de mar-apr '07 cresc (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Rein aparat de aerosoli nu am.Cat despre inhalatii la oala am incercat dar nu sta.Aseara am facut o baie (gen sauna asa) si cred ca i-a prins bine.Temperatura nu a mai facut si parca si-a dat drumul un pic si la tuse.
Mady despre sare am intrebat si eu pe mama si mi-a spus ca la "copturi" poate sa faca mai mult rau si am renuntat.Mercic oricum
Roxi mi-a spus ce sa ii dau insa nu au functionat nici dupa 5 zile de la folosirea lor.
L-a ultima vizita i-a dat ACC200 un plic pe zi..sa vedem ce efect(sper) va avea.

Am citit pe internet si stiu ca exista multe siropele care actioneaza sau nu (depinde de organism) insa am vrut sa stiu si parerea voatra..a mamicilor ce ati trecut prin asa ceva.

Multumesc oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MENUET- noi folosim intotdeauna cu succes siropul de ridiche neagra (se ia ridichea se scobeste si gaureste putin , se umple cu miere si se pune deasupra unui pahar si-i dau din siropul care se scurge) dar nu stiu dc gasesti ridichi negra in perioada asta. Si ii mai dau uneori un sirop din plante de la TISOFIT> il iau d ela plafar sua farmacie si e cu muguri de pin, ienupar si propolis. E cam 11 lei. Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Joi plecam la Nisipuri. Este prima data cand mergem la mare la bulgari.
Trebuia sa mergem in Spania insa in perioada cand a plecat gasca eu am facut niste schimbari pe plan profesional si a trebuit sa fiu la serviciu.
Sper sa fie mai bine la bulgari decat la noi, ca la altceva mult mai bine nu ma astept nici de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Absoluta deci lipsesti de la facut galerie????
Deci vineri nasc....vine bb 2...leleee am niste emotii si un nod in stomac,mi-e frica....

Mami de Razvan (09.05.2007) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MADY iti tinem pumnii sa fie totul bine. Nastere usoara, refacere rapida si bebe sanatos si mancacios iti dorim!

Noi suntem bine si plecam la Piatra neamt pana la sf. lunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Hei, Mady! Curaj, mamico si Bebe sanatos si papacios!

Uff, Rozi! Pacatoase racelile astea de vara! Eu am constatat ca la Thea siropelele astea mai mult nu au efect, asa ca ultima data, dupa ce era totul in regula in gat, la urechi si nu mai facea febra, am lasat-o in pace si nu i-am mai dat nimic. E adevarat ca a tusit mult timp, insa nu aveam ce altceva sa ii fac. Pana la urma nu a mai tusit decat dimineata putin si la vreun efort. A trecut de la sine. Daca pe Ana nu o deranjeaza prea tare, e bine sa mai lasi un pic si sistemul ei imunitar sa lupte cu raceala. Eu, la ultima raceala, am tinut-o cu febra destul de mult timp. Peste o saptamana, insa sub supravegherea medicului la care o duceam din trei in trei zile sa vedem daca se agraveaza sau daca se vindeca. Evident, trebuie sa gasesti un medic dispus sa nu mai bombardeze copilul cu antibiotic si sa stie si cand e cazul de antibiotic. Si foarte important sa ai tu incredere in el. Acum ,nu zic ca ar functiona la Anuta, tu stii mai bine cum e ea construita. Eu insa ma saturasem sa o indop cu medicamente, in special cand aveam 2 exeple printre cunostinte. Un baietel care nu stiu daca a luat odata antibiotic la raceala si nu s-a imbolnavit la gradi decat pret de o zi si apoi era fresh, si celalalt, cu mama farmacista si gata cu antibioticul la nasul copilului cum stranuta. Iar organismul copilasului nu stiu daca mai reactioneaza pozitiv la vreun antibiotic oral. Acum, la orice febra, direct intravenos.
Acum, la noi ajuta mult si faptul ca putem sta cu ea la tara, la ai mei. Creste mult mai bine. e toata ziua in aer curat si dupa operatia de polipi i-a prins tare bine perioada asta.
In concluzie, eu, in afara de ambroxol, la care am vazut oarece rezultate, nu prea mai am incredere sa dau siropele asa. Si chiar matusa-mea, medic, mi-a zis ca sunt si ele pentru diferite feluri de tuse si nici u e cazul sa se dea de la inceput, trebie urmarita evolutia mai intai. Totusi, din pacate la noi nu se prea intampla asta. Multa sanatate va dorim si sa scape Anuta de raceala asta pacatoasa.

Diana, distractie placuta la Nisipuri si bafta la slujba! Sa fie cu succes schimbarile!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Mady esti in urma rau cu evoluarea tehnoligiei.... pai draga mea cu o telecomanda activez si mama majoretelor de nasti in doi timpi si trei miscari un bb sanatos, frumos si destept.
Deci fara discutie bazeaza-te pe mine!
Ela iti multumesc mult , sper sa fie bine si doresc tuturor impliniri si sanatate ca asta e foarte importanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mady, hai curaj, il asteptam pe leusorul Rares(asa ii ramane numele?!) si pt tine punem sa vina bb repede si usor.

Krissy, tu ai deja bebe?!
preventiv si pt voi

Absoluto, drum bun si distractie fara peripetii!!!

noi pe-acasa.....rares ma termina nervos cu nemancatul.....din 15 il duc la gradi ca pana acu l-am tinut in vacanta cica.....pe nervii mei ca gradi e deschisa doar......

horic se framanta pe langa noi.....ii iese o maseluta cred si e mai ciufulit ca de obicei......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Maddy, Krissy -sa aveti nasteri usoare dragelor !!!
Ioana, cu intraziere dar mai bine mai traziu decat niciodata, LA MULTI ANI !
Multa sanatate lui Veve.
Absoluta, un concediu minunat va doresc !
Noi ne-am intors dupa o saptamana de concediu petrecuta prin Fagaras. I-am dat pe copii cu barca pe Vidraru, am urcat lipa-lipa Balea- Saua Caprei, am cules zmeura si am facut baie in Capra si Buda. A fost dragut.Anastasia a urcat pe munte fara sa comenteze si chiar i-a placut. Am fost tare mandra de ea .
Acum sunt amandoi la tara la ai mei asa ca e casa pustie , dar... cum zice Rein , incerc sa profit de timpul asta si sa fac cate ceva doar pentru mine ( ma mai bruiaza sotul din dotare cu cate una ,alta dar il iert )
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Citat:
citat din mesajul lui elpower

Hei, Mady! Curaj, mamico si Bebe sanatos si papacios!

Uff, Rozi! Pacatoase racelile astea de vara! Eu am constatat ca la Thea siropelele astea mai mult nu au efect, asa ca ultima data, dupa ce era totul in regula in gat, la urechi si nu mai facea febra, am lasat-o in pace si nu i-am mai dat nimic. E adevarat ca a tusit mult timp, insa nu aveam ce altceva sa ii fac. Pana la urma nu a mai tusit decat dimineata putin si la vreun efort. A trecut de la sine. Daca pe Ana nu o deranjeaza prea tare, e bine sa mai lasi un pic si sistemul ei imunitar sa lupte cu raceala. Eu, la ultima raceala, am tinut-o cu febra destul de mult timp. Peste o saptamana, insa sub supravegherea medicului la care o duceam din trei in trei zile sa vedem daca se agraveaza sau daca se vindeca. Evident, trebuie sa gasesti un medic dispus sa nu mai bombardeze copilul cu antibiotic si sa stie si cand e cazul de antibiotic. Si foarte important sa ai tu incredere in el. Acum ,nu zic ca ar functiona la Anuta, tu stii mai bine cum e ea construita. Eu insa ma saturasem sa o indop cu medicamente, in special cand aveam 2 exeple printre cunostinte. Un baietel care nu stiu daca a luat odata antibiotic la raceala si nu s-a imbolnavit la gradi decat pret de o zi si apoi era fresh, si celalalt, cu mama farmacista si gata cu antibioticul la nasul copilului cum stranuta. Iar organismul copilasului nu stiu daca mai reactioneaza pozitiv la vreun antibiotic oral. Acum, la orice febra, direct intravenos.
Acum, la noi ajuta mult si faptul ca putem sta cu ea la tara, la ai mei. Creste mult mai bine. e toata ziua in aer curat si dupa operatia de polipi i-a prins tare bine perioada asta.
In concluzie, eu, in afara de ambroxol, la care am vazut oarece rezultate, nu prea mai am incredere sa dau siropele asa. Si chiar matusa-mea, medic, mi-a zis ca sunt si ele pentru diferite feluri de tuse si nici u e cazul sa se dea de la inceput, trebie urmarita evolutia mai intai. Totusi, din pacate la noi nu se prea intampla asta. Multa sanatate va dorim si sa scape Anuta de raceala asta pacatoasa.

Diana, distractie placuta la Nisipuri si bafta la slujba! Sa fie cu succes schimbarile!

Pupici!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Buna Ela ..te pup si pe tine si pe THEA.
Intr-adevar pacatoasa raceala insa trebuie sa mentionez ca Ana nu a mai primit nici un fel de siropel sau antibiotic de anul trecut din august 1 an de zile in conluzie mi se pare exceptional drept urmare indopata sau bombardata in nici un caz nu a fost in afara de cura de bronhovaxom si o vit C.
4 zile am tinut-o si eu cu febra mare (39 cu 5)care pe mine sincer m-a speriat ca o vedeam ca o vedeam cum tremura si abia atunci ne-a bagat medicul antibioticul.
Tusea intr-un final a rupt si cand a inceput sa rupa tusea asa rau incat voma...eee intreaga "comedie"
Acum e bine multumesc Celui de Sus.
Sa nu crezi ca am inteles mesajul tau gresit ba din contra iti multumesc
Doar am tinut sa iti fac o anamneza

Mergi la inceput