Albinutele & bondarii de mar-apr '07 cresc (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Sanatate tutror celor care au nevoie de ea! si sa iasa bine RMN-urile!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani junior de Roxanici!

Sanatate maxima tuturor celor ce au probleme si ne rugam ca tuturor sa le iasa analizele bune si parintii lor sa scape de stres. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Cu scuze de intarziere, dar sinceritate:

La multi ani Horia de Roxi!
La multi ani Petru de Rein!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa va bucurati de o viata frumoasa!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 33+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimineatza....deci nu se poate asa ceva...de 4 zile nici un mesaj???Rusinica.......
Hai k va dau eu o si treceti la raport!!!!

Mami de Razvan (09.05.2007) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna si mersi de cafea.

Eu nu am ami avut timp MAdy sa intru.De 2 saptamani nu stiu nici ce zi a saptamanii e si nici ce data...drept urmare in ziua de Sf Petru si Pavel eu am pus o masina la spalat

Claudia are bronsiolita si ne luptam cu tratamentul.Victor e mai bine dar a ramas cu sechele la urechea dreapta.E tare afectuos si amuzant.
Intr-o seara a venit la mine in bucatarie si mi-a zis ca lui ii e dor de mine si cand sunt in bucatarie.I-am spus ca trebuie sa gatesc seara cand e tati cu ei.Pentru ca pregateam o fasole fidelutza m-a intrebat ce poate face pentru mine sa ma ajute.L-am rugat sa rupa tecile in bucatele si s-a asezat mitetul serios pe scaun in genunchi si a curat mai mult de 1 kg de fasole..Apoi de fericire ca m-a ajutat a inceput sa faca precum lupul.Eyu ma prefaceam speriata:"lupule fugi de aici ca-l chem pe baiatul meu Victor"..."nu e lup mami sunt eu...am facut asa sa te impresionez".Si chiar ma impresioneaza.A inceput sa fie mult mai cooperant,mananca singur,are grija de Claudia si se joaca cu ea...bine azi i-a dat doua palme la fund ca a facut partz si nu a zis "pardon" ...si-a cerut scuze si a inceput sa planga apoi ca el nu voia sa o supere...matza nu a plans dar a pus boticul si pana nua pupat-o nu s-a inveselit...

Sanatate bolnaviorilor si rezultate bune la RMN

Diana...Vic e plin de vanatai...si nu e mare explorator...totusi se loveste si el.

Bianca sper sa fiti bine.Ai doi copii absolut superbi.

Cu intarziere "LA MULTI ANI RAUL,HORIA,KMI78,IUNIA si sarbatorita de azi RAISAFUDULU. SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI".

va pupam cu drag...acum merg sa le pregatesc masa de pranz si sper ca pana la 15 sa-i si culc ...
sa nu uit...aseara am evadat din casa la RockCity si i-am vazut pe WHITESNAKE si JUDAS PRIEST...m-am simtit ca in studentie...acumam dureri de cap..ca m-am spalat pe chelie inainte cu 1 ora de concert ...deh tot ca in tinerete...doar ca varsta isi spune cuvantul.

O si frumoasa si o saptamana linistita.

Mergi la inceput

Neatza....se pare ca numai Marta a raspuns la apel....ma bucur marta ca ia reusit sa iesi din casa si sa te relaxezi la concert...

Eu cu burta mare,pe acasa,ma enervez ca nu pot sa fac prea multe,ieri am dat cu aspiratorul si apoi am regretat,ma durea groaznic spatele,ma straduiesc totusi sa fac mancare,sa mentin curatenia si sa scot copilul pe afara....azi am de facut drum la bancaa,la scoala si dupa amiaza la dentist cu Razvi sa ii faca o cariuta...sper ca o sa stea,mergem la taticul prietenului lui de la gradi si apoi are promisa o masinuta...am emotii!!!!

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MADY- Cum a fost la dentist/

MARTUTZA- ce fac copiii?

Noi suntem bine. Gaza mica e bine dar super plangacioasa mai ales seara de la 19 la 23 dar creste ca din apa asa ca rezistam. Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

seara

noi....plutim in deriva....

pe horic cred ca l-am intarcat cs de vreo 3 zile nu i-am mai dat san deloc....daaa, am alaptat pana acuuu si tare mandra sunt ca am reusit atat.....m-a sprijinit pe parcurs o viaspa de pe aici, stie ea cine sii ii multumesc si pe calea asta.

l-am tuns zero,l-am vaccinat azi de un an....in rest cu ale lui....a inceput sa se tina de antemergator si sa mearga si singurel....e un pas inainte

rares la gradi, acu tuseste uratel....va avea serbare in 18, o sa fie catel....asta daca ajnge la serbare
tot in18 ar tb sa vin la bucuresti cu horia.....daca raman acolopt mai multe zile sun pe careva sa maplimb in parc cu voi.....

rein, ce diagnostic a avut atunci calin ca nu ai zis....encefalita cumva?

mady, nu mai ds cu aspiratoru...fa mancare, plimba razvi da lasa aspiratorul....cand ai due date?

sanatate si zile senine!

Mergi la inceput

Buna seara...
Roxy nici ca mai dau cu aspiratorul,dar cand vad ca alte mamici fac atatea pana in ultima zi iar eu ma plang la un aspirator,imi vine sa ma bat....deci am fost la dentist am reusit sa facem cariuta,eu fericita ca am scapat de balaur,iar Razvi fericit ca si-a primit masinuta!!!!Iar intalnirea e programata in principiu pe 15 august,dar mai vedem,sa speram k el e destul de mare k sa ne intalnim atunci!
Roxy bafta la doctor cu horica,eu cred ca va fi totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Mady vin calduri mari, cred ca e greu cu burtica sa faci atatea. Ce nume pui la bb?

Rox, ma bucur tare mult ca ai alaptat pana acum, oricum Horic e baiat rezon ca a renuntat singur. Cred ca asa e ideal.
Petrisor a fost tot catel.
La rolul cu catelul a avut de zis o poezie care mie mi s-a parut tare stupida, nu ma pot abtine sa nu v-o zic:

Cutu tine-n dinti o plasa,
Cu fasole si verdeata
Si cu telina din piata.
Ti le-aduce si acasa
Daca-i faci si lui din oase,
Supe calde si gustoase.
Ca s-a saturat de ros
Oase goale, fara sos.

Sa va zic de Calin, azi in parc: i-am luat cornulete cu rahat. Zice: Mami asta e dulceata? zic: nu, e rahat. Zice: Rahat din ala de catel? si rotea ochii prin jur sa zareasca unul pe jos, si sunt sigura ca s-ar fi dus sa-l analizeze.

In rest nimic nou, Petru tot la mama. Io chiar nu am ce zice ca toate zilele imi par la fel.

Mergi la inceput