Albinutele & bondarii de mar-apr '07 cresc (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....????
LA MULTI ANI PT CEI CE POARTA NUMELE SF PETRU!!!!!

Marta imi pare tare rau ca ati tras atat de mult,si razvi a avut acum 2 sapt pneumonie dupa ce avusese bronsita...

Diana pai ti-l dau si pe Razvi la concursuri,caci el e in stare sa pedaleze si noaptea pe bicicleta...si Razvi e plin de vanatai si bube...

Tzuna imi place ca esti totusi optimista chiar daca esti obosita....imi doresc tare mult sa doarma bb noaptea,ca sa pot sa ma ocup si de el si de Razvi ziua....de cand nu mai e mama,soacra tot vrea sa ma ajute,sa mai calce sa imi mai faca mancare dar eu nu ma simt bine deloc,si in plus nici nu imi place cum face...ma simt vinovata daca o las pe ea sa calce...nu stiu de ce,eram obisnuita cu mama care facea toate lucrurile din placere si ne facea placere sa o avem prin preajma,chiar si sotul meu zice asta...si in plus mama ma asculta,adik in cel priveste pe razvi,nu facea altfel decat cum ziceam eu,in schimb socrii fac numai cum ii taie capu degeaba le zic....sa stiti ca razvi si-o aminteste tare des pe mama,mereu aduce vorba de ea,stie tot ce facea cu ea,o iubeste tare mult,si catedata plange ca el o vrea inapoi,sa i-o dea Doamne Doamne inapoi... pe mine ma bucura ca si-o aminteste,dar ma doare si sufletul k si el sufera...

Anaalina vacanta frumoasa si sa va distrati!

Bianca tare mumoase poze!!VAcanta frumoasa si voua!

Duamna Kitty dar pe unde umblati???de nu intrati macar sa ne salutati...

o zi frumoasa!

Mami de Razvan (09.05.2007) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

Zilnic imi propun sa scriu, de fiecare data cand va citesc si zambesc sau ma intristez cu voi.
Ce frumos au crescut copiii, ma topesc cand ma uit la poze.

Noi suntem bine, Giulia o sa mearga la gradi si in vacanta, doar in august cand e inchisa trebuie sa gasim o solutie. Dar ii place, doar uneori dimineata mai comenteaza ca Raul ramane acasa.

Eu sunt in continuare disperata sa mergem la padure, daca as putea m-as muta acolo, cum vine sfarsitul de saptamana scapar sa plecam, cand e timp frumos sambata si duminica mancam la iarba verde.

Ni s-au mai dus din activitati, dansul de ex, la inot mergem mai neregulat, dar si in conditiile astea suntem tot pe drum.

Am fost plecata o saptamana la un curs, Capca s-a descurcat f bine cu copiii, Giulia a plans primele doua seri si ma tot ruga sa ma intorc acasa, dar cand m-am intors am gasit-o lipita de taica-su si doar Raul s-a lipit imediat de mine.
Eu (dupa ce m-am smiorcait o luna ca trebuie sa plec) m-am bucurat de perioada in care am fost plecata, desi cursul a fost intensiv si am stat si pana la 2 noaptea sa scriu la un proiect pe care trebuia sa-l sustin, eram intr-o zona superba (Moaneasa) si dimineata la 7 mergeam la alergat in padure si m-am bucurat din plin de piscina hotelului. Plus interminabile discutii pe teme de comunicare si de relationare .

Ca sa ma iertati de atata tacere, va pun niste articole care mi-au placut.

http://www.dilemaveche.ro/sectiune/societate/articol/cititul-e-un-lucru-foarte-mare
http://www.dilemaveche.ro/sectiune/societate/articol/intrebarile-nepotrivite-pot-dauna-grav-conversatiei
http://www.dilemaveche.ro/sectiune/societate/articol/o-tacla-cel-mic

Si poze din ultima perioada: http://family.webshots.com/photo/2911228200101907534EMAXui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Bun, bun, Duamna Kit, multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Petrutului, Rein!

La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc ziua numelui!

Mergi la inceput

Nu va spun ce ma enerveaza vremea asta, ca noi ne-am organizat mare gasca sa petrecem ziua de Sf, Petru vineri la Cheia si acolo is 12-13 grade. Ma oftic, ca de mers tot mergem ca am rezervat si nu pot sa-mi iau cuvantul inapoi dar parca vad ca o sa dormim a ploaie.

Saptamana viitoare o sa fie frumos.

Asadar La multi ani! de Petru si Pavel!

Petrisor e la bunici la Valeni unde sta o luna. Face engleza de 2 ori pe saptamana, la dansuri l-au dus dar nu a vrut sa participe deloc si in rest joaca atat cat ii permite vremea asta. I-a facut tataie cos de baschet si i-a luat palete de tenis la perete, i-a facut multimi de figurine si fac matematici, se joaca cu zarurile ca sa socoteasca. Ii place pana acum.
Mama ii face o cura pt imunitate cu oua crude de prepelita (brrr) si il indoapa ca pe curcani.

Calin si-a revenit dupa boleshnita, ne iubim si ne jucam. Cineva ne-a atras atentia acum vreo luna: bai copilu' asta mititel zice pe 'r'. Si asa ne-am dat si noi seama ca nu realizasem, era ceva normal.
Deci el de pe la 2 ani si 4 luni zice cuvintele cu 'r' in ele. Si vorbesteee nene si asta de zici ca nu se mai opreste. Cand nu mai are cu cine se pune sa faca 'spestacol' adica zice toate cantecelele si poeziile pe care le stie. Obligatoriu la microfon.

Mergi la inceput

Multumim de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Petru ,pui de Rein !
La multi ani celor care poarta numele de Petru,Pavel, Paul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani celor ce isi serbeaza ziua numelui!

Kitty, e mortal Raul aici. Doamne ce schimbat eeeeee! Iar Giulia nu se lasa mai prejos...la fel ca mama ei.

O zi buna va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

io traversez niste vremuri tulburi.....nu pot descrie mai mult.... copiii sunt bine....horic a facut un an...

bianca cred ca o sa ne vedem mai des in vacanta voastra ca noi ne facem acu veaculmprin parcul tractorul.....doar sa fim in bv atunci ca e posibil sa fim plecati....

pt rmn il sedeaza, nu? nu e chiar anestezie generala... am studiat si io subiectul......

La multi ani,Petru!!!

sanatate la toti

Mergi la inceput

Noi avem programare pt rmn ca urmare a fazei cu curentul urmata de alte belele la Calin. Da, il sedeaza, trebuie sa stea nemiscat vreo 50 min. Dar inainte de programare noi mai repetam analizele care ne-au relevat inflamatia cu pricina. Daca ies ok, nu mai facem.

Mergi la inceput