Albinutele & bondarii de mar-apr '07 cresc (2)
Raspunsuri - Pagina 5
tzuna spune:
Da, chiar asa fetelor.... in ce tari racoroase ati plecat?
Noi tot aici pe meleaguri bucurestene suntem.... Maria e bine, a fost putin racita dar i-a trecut repede cu sirop de tuse si tantum verde, Sara creste vazand cu ochii. Am si eu copil mancacios.... E topita dupa supt. Ii dau si cu biberonul dar nu pare s-o deranjeze asta.... A crescut frumos, o mai chinuie burtica asa ca avem parte si de urletele de rigoare in rest doarme bine afara in carut, noaptea mananca tot des si cam atat.
Crina_mio spune:
'neata,
A fost foarte buna cafeaua data de Ioana ieri (eu am baut-o mai pe seara, dar a mers). In dimineata asta doriti o cafea, ceai (ca avem mamici care alapteaza), capucino sau ce mai vreti voi?? Insotite de detalii despre vacante.
Noi anul asta mergem tot la marea noastra, in Mamaia, pe 25 iulie. Cine e pe litoral in saptamana aia, poate ne vedem. I-am promis Mayei ca o duc la acvariu si la delfinariu si ma intreaba mereu cati pesti sunt, ce culori au, cum fac delfinii, daca poate pune mana pe ei.... N-am mai fost de foarte mult timp si nu mai stiu cum arata, sper totusi ca ea o sa fie incantata.
Saptamana asta fata mea a fost ajutorul de nadejde al mamei la fan. A fost foarte incantata ca a adunat floricele multe, multe, si mame si puiuti (la floricelele mai mari le zice mame iar la cele mai mici puiutzi), a mancat fragute si macris, a tras un "sut de nu s-a vazut" la un paianjen ce vroia sa se urce de ea, ce mai... distractie la maxim. Abia astept sa ma duc astazi la ea, trec tare greu zilele din cursul saptamanii
sa aveti o zi minunata, feriti de ultraviolete si canicula si un week-end linistit.
Crina si Maya
tzuna spune:
CRINA- MIO- ce frumos povestesti tu de Maya... As trimite-o si pe Maria asa undeva. Nu exista tabere la tara? Cautam bunica f draguta si responsabila sa ingrijeasca copilul 1 saptamana. Ce ziceti? Am sanse sa gasesc? Glumesc dar chiar as lasa-o si sigur i-ar placea mai ales sa mai fie si alti copilasi.
Noi suntem bine. Cam suferim de caldura (noi cei mari mai mult ). Sara nu pare prea afectata. Nu are bubite, o scot afara cate 2 ore dimineata cam de la 9 la 11 si seara inca 1-2 ore. Ii place numai in body sau rochite scurte cu vedere la scutec... Ieri am fost la dr la bilantul de 1 luna si e f bine. Mai ramane controlul de la ortoped pe 5 iulie . E suspecta de displazie de sold dar sper sa nu fie nimic adevarat.
De mancat mananca bine, are 4,750 kg (nascuta cu 3,850 kg). inca ne descurcam numai cu laptic de la san. Ii mai dau si putin ceai ziua, mai ales afara ca o linisteste si eu inca nu sunt pregatita sa alaptez in public (ca tb combinat suptul la sanul drept cu bibe) si am atata lapte ca tasneste peste tot... stiti si voi cum este.
De plans plange destul de mult (am pretentii de la ea, la Maria eram deja resemnata pe vremea asta, ca in primele 2 zile nu a plans deloc) cand o doare burtica, cand ii e foame bineinteles si cand e prea obosita si nu poate adormi si are nevoie sa stea la san sau sa o plimb in brate.
Maria este adorabila cu ea. Ii vb, ii da suzeta cand plange, o managie, o pupa.... tb sa o mai potolesc uneori si inventez tot felul de chestii ca sa o indepartez fara sa para ca as face asta.
Suntem bine si singurul regret pt vara asta este ca nu pot evada din Bucuresti asa cum as vrea. Sau ca nu o pot trimite pe maria undeva sa se simta bine. Desi dc e adevarat si de maine se mai racoreste va fi mai bine.
kmi78 spune:
Buna fetelor!
nici nu mai stiu de cand n-am mai scris , dar azi am zis gata, va scriu cateva cuvinte despre noi depre Timeea de fapt si pun si poze ca sa fie treaba completa.
A incheiat grupa mica cu bine mai repede cu o saptamana pentru ca ne-am facut valijoara si am plecat in concediu 7 zile, tot in Mallorca unde am fost si anul trecut dar in alta statiune Cala Millor se numeste si v-o recomand cu drag.
Acum e plecata la tara cu socrii sper sa se bucure de timp frumos, deja imi spunea socrela ce pofta de mancare are si numa ce-a schimbat mediu.
In rest ca si orice alt copil si cu rele si cu bune, are si ea crizele ei motiv pentru care am trecut la aplicat pedepse, e putin obraznica si rasfatata. A inceput si un curs de inot in ideea de ai spulbera teama de apa si abia apoi sa invete sa inoate.
Se pare ca s-a mai redus activitatea aici pe forum dar totusi e bine sa mai stim cate ceva despre copiii nostri si mai ales sa-i vedem.
o vacanta frumoasa sa aveti si o vara minunata!
TIMEEA & POZE NOI - 4 martie 2007
madybulancea spune:
Neatza...potiti la o calda si buna!!!!!
Dar unde sunteti doamnelor plecate???
La noi e tare urat afara asa ca suntem prin casa....am inceput sa il ducem pe razvi la tenis,si ii place mult dar numai knd face lovituri,cand trebuie sa si stranga mingiile nu prea....eu sunt cu burtica mare,ma misc cam incet,seara ma dor toate,mai am cam 7 saptamani...
Kmi tare mumoasa vacanta ati avut!!!!
Marta ce mai faci?
Tzuna ce ai mai facut cu canapeaua?
Fetelor hai treceti la apel!
O saptamana frumoasa va doresc!
Mami de Razvan (09.05.2007) si 31+
martutza spune:
Buna ziua si o cafiaa mareeeee...de 10 zile de cand s-au imbolnavit copii nu mai stiu ce somnul,cand e zi si cand e noapte.
Victor a venit incalzit de la gradi si a baut apa rece de la dozator miercuri pe 15 iunie,de joi a inceput tusea,mucii,vineri diagnostic infectia cailor respiratorii superioare,tratament cu Augmentin,sirop de pin si Nurofen.Cu tot cu tratament a facut febra intre 39.5 si 40.6 de ma urcampe pereti ,il pazeam noaptea si ii bagam ba supozitor,ba frectie,antitermice fara numar la cate 5 ore.Luni pe 20 am ajuns cu amandoi la spital ca facuse si CLaudia 39.4.Pe Victor a vrut sa-l interneze la pediatrie dupa ce i-au facut radiografie faciala si au zis ca e sinuzita .Am refuzat internarea ca oricum nu aveam cum sa ma impart si am mers la alt pediatru si si un ORL-ist.Se pare ca nu era sinuzita ci o infectie la nivelul rinofaringian.PAna vineri pe 24 l-am pus pe picioare cu picaturile date de ORL-ist dar Claudia inca tuseste foarte rau,o tuse cu expectoratie pe care uneori o inghite alteori o vomita .Eu am facut laringita si de martea trecuta am vorbit numai in soapta.Am disfonie si ma inteleg greu cu ei asa ca l-am lasat pe Victor in weekend cu matusica si verisorii la mare.Asta seara se intoarce pentru ca vremea urata.Poate reusesc sa-i duc eu in august daca o fi vremea buna sa merite banii ca oricum la cate medicamente,termometre si spagi am dat ma uit in fundul gol al pungii .
Cam atat despre noi.In rest ne iubim tare toti patru si ne vselim din orice.Victor a primit de la bunici bicicleta si ar sta toata ziua in sa.
Ela m-am gandit la voi.Ma bucur ca Theuta e bine. si sanatate sa nu mai aveti probleme.
Tzuna esti de admirat ca-ti faci timp intre doi copii sa mai si scrii.Ma bucur ca esti/sunteti bine si din mesajele tale se vede ca i alt tonus si alta atitudine decat la Maria.
Mady mersi de apel.Daca nu intram azi si nu vedeam apelul si ce ati mai scris nu cred ca raspundeam......sunt varza de oboseala si prefer sa citesc si apoi sa ma intind putin daca oarme Didi.Cum o sa nasti? Cat are bebe Rares? Felicitari pentru ideea de a-l da pe Razvi l asport.Noi vrem sa-l dam pe Vic la arte martiale.E prea timid si cum peste 2 ani incepe scoala nu vrem sa vina batut de acolo.
Ioana vaz ca dai iar cafea...mersic...mai da ca daca e moca poate bag si eu una .Si eu il duc pe Vic in iulie vreo 2 saptamani daca nu ajung cu ei la Poienari dar doar ca sa -mi usurez mie zilele si diversificarea Claudiei.
Crina e super tare Maya cu poezia ei.Nu o lua de la Rucar decat daca simti ca pierdeti autoritate in fata ei.Cand va incepe scoala va trebui sa se adapteze la multe lucruri noi:scoala,relatia cu parinti zilnic,noi prieteni ...si nu cred ca va fi usor.Poate cu un an inainte sa o luati sa se acomodeze mai usor.
Kmi...Timeea e la fel de fina si frumoasa ca tine.Frumoase pozele din concediu.Vacanta placuta in continuare.
Bianca ce mai fac Amalia si Andrei? Cum mai sta Andrei cu sanatatea?
Ma duc sa mai fac o mancare pentru oamenii mari si sa blendui legumele cu carne ale Claudiei.
Sa nu uit.Victor a vazut doi caini imperechindu-se si l-a intrebat pe tasu ce fac.El a zis ca fac pui.Credeti ca daca cere data viitoare detalii ar fi cazul sa i le dau? SI cam cum ar trebui sa sune ca sa nu nasca in mintea lui cine stie ce nazbatii? Multam.
O zi frumoasa si o saptamana fara cusur.
tzuna spune:
MADY- canapeaua e tot asa din lipsa de fonduri. Dar nu mai dau zilnic cu aspiratorul. Nu ca am trai ca purceii ci pentru ca-mi veni mie idea sa scot covorul (ca tot avem parchet si se potriveste bine cu noile amenajari) asa ca matur si spal mult mai usor.
Nastere usoara tie ca cine stie cand mai scriem pe aici. 7 saptamani... ce repede a trecut timpul....
ROXANICI- ce mai faceti? Nu dati nici un semn?
MARTUTZA- imi pare rau ca iar ati tras-o asa rau. Cred ca de vina sunt virozele respiratorii care circula inca. Am fost cu asta mica la bilantul de 1 luna si ne-a chemat separat cu bebelusii din cauza virozelor.
Ce ai mai facut cu Claudia? Ati ajuns la ortoped? Unul bun? Eu sunt programata cu Sara la faimosul dr. Jianu pe 5 iulie dar consultatia e 210 lei. Cica e fff bun si sper sa fie totul bine sa nu mai avem nevoie si alta data ca la banii astia...
In rest suntem bine, eu sunt restanta la somn dar multumita de Maria ca e o super surioara , de Sara ca mananca de rupe si sunt si eu mai relaxata, sunt multumita de vreme ca ne permite plimbari lungi de 2 ori pe zi asa ca nu o mai auzim pe Sara plangand (afara doarme de rupe).... si cam atat.
diana_jors spune:
Hello,
eu mai citesc dar nu prea am ce scrie le las pe cele mai rele deoparte si ma concentrez pe ce ma face sa ma simt bine... si cam atat
Chiar asa, Mady, 7 saptamani... ce repede a trecut timpul
Martutza, sanatate intregii familii!
Concedii - noi o sa ne luam probabil vreo 10 zile prin august, o sa dam o fuga la mare vreo 5-6 zile (dar categoric nu la noi, probabil la bulgari) si apoi sper sa ajungem toti si prin Sibiu 2-3 zile unde ma inscriu eu la un concurs. Si atat
Alex - e un scump, ca deh, e al meu se impaca foarte bine cu una dintre pisici, care rezista eroic la aproape tot ce ii trece lui prin cap (de la tras de mustati pana la tras de coada, labe, mangaieli de i se duce blana etc); a inceput sa se inteleaga si cu catelul, care parca incepe sa se potoleasca si el si sa nu mai sara pe noi de sa ne darame in rest, plimba pungi si cutii, sus-jos, bucatarie-living-hol-afara la nisip-retur alearga toata ziua, are permanent cel putin o julitura si 2-3 vanatai. Chiar asa, am constatat ca e singurul julit si vanat din gradinita eu toata copilaria am fost asa... e o problema doar la noi? sa ma astept cu protectia copilului pe cap?
Se mai joaca toata ziua cu niste mingi, le arunca in toate partile, le strange, le arunca din nou... noroc ca ne-am mutat de la bloc, altfel innebuneam vecinii de mult (ca sincer, intre a plange copilul meu si a plange vecinul, e clar ce aleg )
La gradi e printre cei mai cuminti copii; la evaluarea de sfarsit de an (mini-evaluare, ca el a ratat majoritatea anului din cauza accidentului) a iesit in genere activ, si foarte activ la jocurile de masa (gen puzzle-uri etc); nu are niciun gen de activitate la care sa fie inactiv sau sa solicite ajutor suplimentar. A ramas acelasi atent si rabdator la colorat/pictat, probabil asta va ramane o mare speranta talent are clar, cand are chef se concentreaza si uimeste pe toata lumea cu ce scoate din el, dar nu pare sa il pasioneze intr-atat incat sa faca asta din proprie initiativa
Prefera activitatile in aer liber, si in apecial alergatul si biciclatul. A inceput sa ma roage sa il iau cu mine la concursuri, ma pune sa ii stabilesc trasee de alergat/pedalat, sau chiar sa il cronometrez. Asa, ca o parere de sportiv, e bun la viteza, dar mai are nevoie de niste anduranta ; la alergat se descurca chiar mai bine decat la pedalat. Face distante mici, nu mai mult de 200m dintr-o bucata, dar la viteze bune (apreciez eu, habar nu am ce "bareme" ar fi la varsta lui ). Asa ca probabil o sa apar in curand sa ii anunt rezultatele la vreun concurs de copii (nu va asteptati la podium/premii/chestii pretentioase, eu voi fi foarte fericita cand va termina o alergare de 200-400m de exemplu, sau un pedalat de 1-2 km, cam atat au concursurile pentru 4-6 ani). Si apoi cea mai fericita cand va face asta singur, fara sa ma cheme pe mine pe langa el
Gata, am terminat, ca m-am intins...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)
anaalina spune:
PREZENT si eu ...cu ceva tuse la amandoi ca de ne pregatim de plecat la mare si vremea e cum e , sper ca pana vineri sa iasa si soarele. Mihai agatat de mine non stop, Catalina face ce o taie capul si tot asa. Ma tot uit pe geam si ma gandesc ce bagaje sa fac de vara? sau toamna?
BiancaM spune:
Marta, multumim de intrebare, suntem bine. Copiii excelent. Andrei e bine, inca nu am apucat sa-l programez pentru control, dar nici nu ma trage inima iar la anestezie generala...o sa vedem. Amalia e si ea bine, merge la gradi inca, pana pe 26iulie, cand ne imbarcam pt Ro. Noutati nu avem..asteptam vacanta:)
am cateva poze pt cine are timp:0
https://picasaweb.google.com/ibianca2004/Iunie2011
pupam pe toti
a, Diana, si Amalia mea la fel, e plina de vanatai pe maini si picioare:)