Albinutele & bondarii de mar-apr '07 cresc (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Multumesc mult Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Rein, multa sanatate draga mea ! Ce ai mai tras si tu anul asta ba cu enterocolite, ba curent...of,of.
Noi am avut un weekend de pomina: ne facusem un circuit frumos de la Obarsia Lotrului pe Transalpina si apoi Ranca , cu mers pe munte, vizitat de pesteri...nu ne-a iesit decat jumatate de traseu pt ca ni s-a sticat masina dar va recomand cu caldura zona. E de mers si cu cortul cu copiii, sunt trasee usoare de 1-2-3 ore si locuri deosebit de frumoase.
Anastasia e la gradinita, iar Toma acasa, cu febra...
Sa aveti o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

SIUTA- interesante traseele voastre. De ce are Toma febra? Ca anastasia presupun ca e bine dc merge la gradi.Pana cand o mai duci ca poate ne mai intalnim intr-un parc pe la voi cu toti copiii.

Noi suntem bine. Mi-e cam greu sa ma descurc cu toate ale casei mai ales ca si Sara nu mai dorme atat de mult si are clici si mai plange.... Dar suntem bine per total. Dc scap si de dat cu aspiratorul in fiecare dimineata e ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Salutare! Am scapat si noi de polipi ieri. A fost ok. A operat-o pe la 09 si un pic. Nici n-am apucat sa ma dumiresc bine ca a inceput operatia ca s-a si terminat. Mi-au aratat ce au scos de acolo. Foarte multe chestii! Ma mir ca mai putea respira. Dupa ce a trecut efectul anesteziei si a adormit vreo 2 ore, si-a revenit imediat. Deja la ora 14 se plimba pe holurile spitalului ca nu mai avea stare. Am ajuns acasa pe la ora 19. I-am pus supozitor cu novocalmin, dar altceva nu ne-a dat. Mergem la control miercurea viitoare, iar de sambata avem liber la iesit afara.
Am scapat si d-asta! Multumim de gandurile bune! Va pupacim!

Mergi la inceput

Ei bravo Thea, fetita curajoasa !
Bine ca ati scapat de ei .
Tzuna, ma bucur ca sunteti ok. Toma e recit cobza cu febra, muci, tuse-tot tacamul , asa ca am ajuns la antibiotic.
Anastasia mai merge la gradi pana maine iar de sambata se muta la bunici pentru 2 saptamani.
Voi ce planuri de vacanta aveti ?

stupul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna,

sper ca va amintiti si de noi, desi nu meritam la cat de des am trecut in ultima perioada prin stup, ... dar stiu eu ca sunteti fete bune ...

Bun gasit in casa noua, cu bebelusi noi (m-am uitat mai devreme la pozele Sarei, e super dulce, are o fatzuca de bebelus din reclame de-ti vina sa o mananci toata ).

Si ca de obicei cand lipsesc asa mult nici nu stiu cu ce sa incep. Maya este in continuare la tara unde e foarte ocupata cu animalutele (cred ca o fac fermiera ), dar si trista ca-i e dor de Ioana (verisoara ei care a plecat dupa Paste in Italia si ma tot intreaba cand o duc si pe ea in italia).
alearga toata ziua, are si vreo 2 copilasi putin mai mici decat ea prin vecini sa se joace, dar de cele mai multe ori prefera sa se joace singura. Prinde furnicute si le urmareste cum se plimba pe palmuta ea, iar cand o iau pe mana in sus striga dupa mama sa i-o ia, prinde gargarite si le canta, hraneste vitelusii si gainile mamei (la porci nu vrea ca miros ulat )... activitati serioase, nu gluma. Inca doarme 2-3 ore la pranz, mananca rezonabil, bea cam 600 ml lapte (tot din bineron )desi am incercat toate canutele posibile, pana s-o marita renunta ea si la biberon), e plina de energie, vorbeste super repede cand e incantata de ceva si nu stie cum sa ne spuna mai repede, .. e o dulce (ca doar e a mea ) si mi se face un dor nebun de ea in timpul saptamanii .
Nu-l pronunta inca pe r in toate cuvintele, de fapt in foarte putine cuvinte il pronunta, in rest il omite sau il inlocuieste cu l, sper sa se corecteze in timp si vorbeste putin in varful limbii, dar e tare haioasa asa cum vorbeste (o sa va pun un filmulet sa o auziti).
Este in general cuminte (atat cat poate fi de cuminte un copil de 4 ani), o asculta cel mai bine pe mama (desi ii face toate poftele, o si asculta cand o roaga sa faca sau sa o ajute cu ceva), in schimb pe mine si pe tati ne cam joaca pe degete.
pentru la toamna am inscris-o la gradi si aici dar si la Rucar, ca ea nu vrea si pace la gradi aici, nici eu nu-s foarte convinsa sa o aduc la camin, dar vreau sa o am si cu mine in fiecare zi nu doar in wk, ... om mai vedea pana la toamna.
Vorbeste la telefon cu un iepuras (matusa mea) si-i cere diverse prostioare iar iepurasul i le trimite. De paste au scos cei de la primarie niste iepurasi in parc si cand i-a vazut a fost tare bucuroasa, a incercat sa vorbeasca cu ei, iar daca a vazut ea ca nu-i raspund mi-a spus ca iepurasul cu care vorbeste ea are un telefon magic si de asta se poate intelege cu el, ca animalutele nu vorbesc sa le intelegem noi, doar copii le mai inteleg si doar daca au telefon magic .
Mai nou vb. si cu pestisorul, i-am luat un pestisor de ziua copilului de care e super incantata. I-a spus pestisorului la telefon (eu, adica, intelegeti voi ) pana sa ajunga sa-l cunoasca care e dorinta ei cea mai mare: sa nu se mai duca mami la serv. si sa stea tot timpul cu ea. degeaba a incercat si pestisorul sa o convinga sa vina la gradi ca i-a spus franc: pestisorule daca tu te duci la gradi sa sti ca eu nu vin sa te iau, treaba ta cum ajungi inapoi acasa. tot la pestisor i-a spus ca la gradi nu vrea ca nu-i place sa doarma acolo, ca-s copii plangaciosi si ca stau prea mult sa manance,asa o fi daca zice ea, dar tot va trebui sa o faca si pe asta la un moment dat, cred ca e singurul copil din stup care nu a inceput gradinita , dar recuperam la toamna.

Poze pentru cine doreste sa ne vada si un filmulet sa o auziti cum spune scobotorie (ghiciti in loc de ce?!?!)

Va pup pe toti si sa aveti parte de zile frumoase si mai ales de sanatate

Crina si Maya

Mergi la inceput

SIUTA- imi pare rau ca Toma s-a imbolnavit asa mai serios si ati ajuns la antibiotic. Si Maria mea e cu gatul in pioneze si tuseste asa ca-i dau eurespal si cu tantum verde.Din fericire e intelegatoare si nu mai sta calare pe Sara toata ziua. Poate asta mica scapa.

Concediu- ce-i ala? Plecam vreo 3 saptamani la Piatra Neamt in august si atat. Mama insista sa mergem 2 sapt la ei in Italia in septembrie dar tb sa ma duc numai eu cu fetele.... si e cam complicat cu pasapoarte pentru amandoua doar pt 2 saptamani... Nu stiu ce sa zic.

sara m-a terminat. ziua mananca bine asa cam la 3-4 ore, ba azi a dormit la un moment dat chiar 5 ore. Ei noaptea e alta poveste ca de dormit doarme dar mananca la 1,5 - 2 ore... cel mult 3 dar cam rar. Sunt terminata. Ma trezesc mai obosita decat ma culc. Sa nu mai spun ca ea sugand doar la un san (celalalt il mulg si i-l dau din biberon)noaptea ma amuz si cu mulsul, sterilizat pompa.... Deci help, vreau retete pentru prelungit programul intre mese noaptea.

Nu pot spune ca nu se satura ca-i dau si cu biberonul deci sigur mananca pe saturate. Si a luat si bine in greutate pana acum. Nascuta cu 3,850 kg, a slabit pana la 3,450 kg si acum la 3 saptamani si cateva zile are 4,450 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Tzuna, pana la 6 sapt, ei sug mai haotic, acum isi fac incet incet program....Tin minte ca ai mei se trezeau noaptea din 2 in 2 ore, iar ziua la fel mancau, pe la 6 sapt au inceput sa mance din 3 in 3, Amalia renuntand la o masa de noapte, Andrei la una de zi...Mai da-i timp, e mica inca.

Mergi la inceput

Tzuna, daca vrei pot sa-ti mai dau o pompa sa nu mai sperilizezi noaptea... daca te ajuta, da un semn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna fetelor!!

ce faceti? ati plecat peste mari si tari???
ia veniti la o cafeluta, o citronada ... ceva!!

matei a intrat in vacanta deocamdata, desi gradi e deschisa si luna iulie. probabil va mai merge in iulie 2 saptamani.
eu o sa plec 2 saptamani in delegatie la cluj si la timisoara.
cu cine ma vad?

in rest ... toate bune.

sa aveti vacante frumoase (sper sa nu intrati tocmai la toamna!!!)

Mergi la inceput