Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (140)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

vedeti ca iar este epidemie de pojar...si se pare ca multe mamici nu isi dau seama pt ca bubitele sunt ca cele de transpiratie...Singura diferenta este temperatura ridicata a copilului
Tudor a facut dar pana la 1 an organismul cica nu retine ca a facut boala si o mai poate face....
Nu prea aveti cum sa feriti copii mai ales ca se transmite viral..prin aer....Doar sa stiti ca daca au bubite sa incercati sa verificati si o temperatura a corpului

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, nu mai stiu acum cati ani a primit sotul cadou asta. eu acum i-am luat asta, ca n-am avut prea mult timp de umblat. si-asa are un colt al lui doar cu prostioare de genul... (desi eu sunt Rac, el e Gemeni ). la cana m-am tot gandit, ca oriunde mergem, luam si cate-o cana . asta e cea cu fetele, facuta de proba

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetele, is asa de bucuroasa. M-au sunat de la protv, de la "dansez pt tine", ca le scrisesem eu de Alex. si m-au chemat la preselectii in Buc. Dar le-am spus ca nu vreau sa ma inscriu sa dansez eu, ci am trimis cazul lui Alex pt sectiunea de dansuri din timpul showului, unde FAres ofera niste banuti si 2 celebritati danseaza pt el. Au zis ca ok, atunci o sa il treaca la sectiunea cazuri umanitare. nu e musai ca ramane, ca si de acolo se vor selecta. Dar e totusi un pas inainte! Doamne da sa il treaca pana la final!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Rody la multi ani pentru sotiorul tau. Multi ani sanatosi si frumosi...alaturi de tine si cele doua printese

Propo...eu aveam mailul delfinasi.2010 cu vechea parola si pot vedea pozele...E normal?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fetele, is asa de bucuroasa. M-au sunat de la protv, de la "dansez pt tine", ca le scrisesem eu de Alex. si m-au chemat la preselectii in Buc. Dar le-am spus ca nu vreau sa ma inscriu sa dansez eu, ci am trimis cazul lui Alex pt sectiunea de dansuri din timpul showului, unde FAres ofera niste banuti si 2 celebritati danseaza pt el. Au zis ca ok, atunci o sa il treaca la sectiunea cazuri umanitare. nu e musai ca ramane, ca si de acolo se vor selecta. Dar e totusi un pas inainte! Doamne da sa il treaca pana la final!!!

CRISTINA, de ce nu te-ai dus?! as fi stat cu sufletul la gura sa te vad in fiecare saptamana!! si ii puneam pe toti cunoscutii sa trimita sms ptr voi!!

tinem pumnii sa treaca de preselectie cazul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Rody la multi ani pentru sotiorul tau. Multi ani sanatosi si frumosi...alaturi de tine si cele doua printese

Propo...eu aveam mailul delfinasi.2010 cu vechea parola si pot vedea pozele...E normal?

baby . dar mai e pana maine, maine cui multumesc?

sunt si albume publice pe delfinasi, nu le poti vedea pe toate, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Crispro, ce suflet bun ai tu!Cum te gandesti la altii
Rody, ti-am trimis mail cu poza. Multumesc inca o data pentru surpriza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Ce suflet bun ai! Cu siguranta va fi selectat ca ai "mana buna" si la cat de implicata esti nu are cum sa nu fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, multam de idei de cadouri. dupa ce am vb cu tipa m-am gandit cum era daca ma duceam... dar e vorba de preselectii, unde is o gramada si de acolo selecteaza cei 8 (sau cati is) concurenti, care tre sa stie cat de cat sa se miste. iar eu nu sunt dansatoare deloc, asa ca nu as fi trecut mai departe. Dar asa , la sectiunea umanitare, poate mai are Alex vreo sansa!!! Am sunat-o si pe Diana, mamica lui, sa ii spun vestea. e o speranta si asta. poate nu se va finaliza, cine stie, dar si Diana trece printr-o stare asa de proasta, e intr-o depresie, biata de ea, si macar a primit azi o veste buna. Poate i se mai ridica un pic moralul. I-am zis si ei ca mare lucru nu am facut, decat am trimis mail si le-am prezentat cazul. Doamne ajuta!

am plecat la plimbare, ca deja e tarziu, imediat trebuie sa ne intoarcem.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Rody, ti-am trimis mail cu poza. Multumesc inca o data pentru surpriza.

primit. trimis PM

Mergi la inceput