Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (140)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
rebdul iti da aaaaaaaaaarripiiii!!!
am o energie am invatat, am facut gris cu lapte, am dat de mancare la copil, am trimis copil afara iar, am aspirat, dat cu mopul, am mancat si acum iar la invatat jumate de ora pana vine praslea pentru baita, laptic si sper eu somn
ca sa invat...
simt ca eu alerg si restul lumii sta sa ma vedeti la noapte ce stau cu ochii pe pereti, ca nu-s obisnuita cu din astea tari
Ochidut ce spaima!! si eu mor de spaima numai cand ma gandesc, pentru ca andrei baga in gura tot ce prinde si in joaca, ca stie ca nu are voie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
racusor2010 spune:
laurica ce copii frumosi ai dulceata mica e toata un zambet, asa imi place de ea!!
Victo spune:
no..inceputul sfarsitului..l-am culcat pe mitzutzucu meu fara tzitzi...n-am crezut ca o sa regret...
georgia, da tu mai aveai lapte de ai luat dostinex? eu nici la stefan nu am luat nimic.
aoleo..ochidut, sa mori nu alta, cu inecatul asta
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
La multi ani sarbatoritilor + sot de Rody!
Rody - Noi un scaun maxim 2 pe zi la olita. Specific asta fiindca la olita iese mai bine tot. In loc de 5 mici e unul mare. Nu suna bine dar te intreb cat face odata? Poate pur si simplu e ca puiuta mea si dupa ce face un pic in chiloti ( 1-2 cm), nu ii place, si se opreste, poate de aia face des ca face putin.
Patanii si intamplari cu noi:
Am fost la nisip!!! Placere maxima traita fara limite - cum am ajuns acasa am bagat-o in cada.
Am invatat sa ne cataram pe un tobogan de plastic - nu pe scari ci pe suprafata de alunecare. Voi pune poze in mailul comun. A invatat de la o fetita de 1 an si 8 luni.
A facut ieri 2 pasi dupa care s-a asezat binisor jos ( nu cazut). De la masuta la canapea.
Ieri a dat cu capul intr-o muchie de perete, in calorifer si intr-o masuta - am pus gheata pe bube dar ea o sugea - nu avem cucuie, doar vanatai in frunte!
A cuparat bunicul olita dar a luat una cantatoare -azi vroia sa bage mana in ea ( facuse ka) sa vada cine canta. S-a inhibat si s-a oprit, am scos bateria si s-a rezolvat problema.
A mancat chec de casa (1cm patrat).
A incercat sa pape maci, frunze de magnolie, iarba, furnici, trandafiri...
A facut poze cu toate matusile mele.
Bianca - sanatate multa!
Michelle - sa iti traiasca Biencuta si sa va bucurati de ea!
Rody - ce am mai ras!
Cris- cat de mic era!!!!
Racusor - tinem pumnii.
Vine cineva in Herastrau maine daca nu ma duc la ai mei.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Crissy, pregnant nu-s, sunt la CM.
Sunt aproape sigura ca-s de la hernie, de la faptul ca m-am aplecat (am smuls buruiana). Pe mine vomatul m-a luat cand l-am luat pe V in brate, deci tot efort. Sapt asta cu siguranta ajung la chirurg.
Luni mergem la concert la STING! De abia astept!!
Ochidut, ce spaima ai tras! Vrem oferta, cum nu.
Alinuta, spor la invatat!
Rody, al meu, mai nou, face cam 1 data pe zi kk, dimineata, dupa laptic. 5-6 scaune mi se pare cam mult.. fetele au spus f bine, morcov fiert, orez, banana, evitate cele cu proprietati laxative.
Edit: Diana are mare dreptate, depinde si cat face. Al meu face 1 data, dar nu tine un scutec cat poate el.
Da mai fetelor, a facut Antonia niste poze dragute. Nici n-am apucat sa va spun, eu m-am simtit tare bine
, f degajata atmosfera, placuta. Fetele, niste bomboane! f de treaba, frumoase
, placute. Delfinasii, adorabili, dupa cum ii stiti, Bianca, un inger. David, chipes
.
Alina si
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11
bumblebee spune:
Lui V ii fac dimi si seara 225 apa + LP, ies aproape 250 ml.
Masa de fructe - 150-200 g, pranzul e de 230-250 g, gustarica 150-200 g(mult mai rar).
Alina si
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11
Victo spune:
alina, e gata si la voi lapticul?
cam asa sunt si la noi cantitatile de papica.mai putin cele de lapte, ca suntem la inceput.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo alina, e gata si la voi lapticul? cam asa sunt si la noi cantitatile de papica.mai putin cele de lapte, ca suntem la inceput. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Ultima picatura de LM a primit-o cu o zi inainte sa implineasca 10 luni.
Dar sanii mei sunt moi, daca-i strang bine parca iese ceva aproape transparent. Oare cand se duce de tot?
Alina
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Luna 10
POZNA - Luna 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
Cristina - Ai un suflet minunat! Dumnezeu sa te ajute asa cum si tu ii ajuti pe toti care iti ies in cale!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)