nu mai pot!!coliciiiiiiiii§!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

neatza!
ieri m-am bucurat cam mult si am dus o zi cu tipete din gura de sarpe de imi venea sa-l dau .dar apoi aseara dupa ce a mancat pe la 23 a adormit pana dimineata la 7.30 fara sa se mai trezeasca nici macar sa manance.
a fost bine ca am putut sa dorm si eu cateva ore bune incontinuu ca eu m-am pus pe la 2.30 in pat ca am facut curat pe timp de noapte.
voi cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isabel79 spune:

"Costyhunny",ce mai face bebelu'?I-au mai trecut colicii?Dar cat are acuma?Daca vezi ca plange tare,tare si nu se linisteste nicicum orice ai incerca sa faci decat sa te enervezi tare sau sa intri in panica sau mai stiu eu ceva lasa-l putin singur in camera sa planga(bineinteles te asiguri sa fie in patut etc in siguranta) si iesi putin 10 minute pe balcon sa te desprinzi putin de situatie.Oricum vor trece momentele astea ai sa vezi,tre sa fii tare!Eu la primul copil ca tot asa avea colici,ba reflux gastro-esofagian ,ba nu stiu ce,plangea intr-una si nu mai stiam ce sa-i fac,il leganam in brate,ii puneam muzica,ii cantam ce nu-i faceam numai sa-l linistesc intram in panica incepeam sa plang si eu etc aproape sa fac o depresie ca era "rau",nu dormea noaptea etc ce sa mai un cosmar.Il duceam pe la doctori,analize peste analize ca ce are baiatu meu de plange intr-una.Era perfect sanatos,asa era el.O doctorita pediatru in Romania mi-a spus :"tu esti o mama nevrotica si-i transmiti asta copilului.Baiatul tau e perfect sanatos,dar are nevoie de o mama linistita!"Pai cum sa nu fiu agitata cand soacra-mea care a stat la mine o luna dupa ce am nascut primul ei nepot(s-a autoinvitat si mi-a fost rusine s-o refuz) sarea la primul scancet si-mi tot spunea:"sa nu cumva sa lasi baiatu sa planga ca ba i se umfla coitele,ba poa' sa faca febra de la atata plans,ba se poate ineca,sufoca..."Ce sa mai a bagat spaima in mine ca moare copilu' daca-l las sa planga si eu intram in panica ca nu puteam sa-l linistesc si i-am spus asta pediatrei din Romania si ea mi-a zis "eu de cand lucrez ca medic nu am vazut copil mort de plans".Poate a fost cam dura dar ideea ei a fost ca trebuie sa-l mai lasi sa planga ca sa te poti linisti tu ca mama altfel nu se mai linisteste nici el.Poate nici nu plangea atat neaparat de colici,ci din cauza ca eu ii transmiteam starea mea.In schimb la fetita am fost mult mai linisita,chiar imi spuneam ca daca o fi plangacioasa ca baiatul o voi mai lasa sa planga etc. dar "surprise" e foarte cuminte si linistita si doarme toata noaptea de la o luna jumate.Ei,cum imi spunea o prietena de-a mea:"ai tras destule la baiat,acum relax" si asa si e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Poate intre timp a mai trecut timpul si au trecut colicii; din pacate, ti-o spune o mami care a trecut de 2 ori prin colicime, nu ajuta f mult siropurile, picaturile si toate astea; e o perioada de adaptare a bebelului la nou mediu, nu doar din punct de vedere al burticii, dar si psihologic. Plans si din cauza asta, iar aici nu trece cu chestii care absorb gazele (acolo, da ajuta diversele picaturi); dar adaptarea asta emotionala nu trece decat cu timpul (astea 3, max 4 luni), in rest tinut in brate, leganat, cantat, vorbit, orice ai observat ca merge pana acum.
Sanatate si putere si rabdare ! Va trece! Promit!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

salutare tuturor!!!
abia acum am reusit sa intru ca am scapat de musafiri si de botez.
suntem relativ bine,mai avem putine colici,siropul de la erbavita il ajuta ffff mult.
acum reuseste sa doarma mai bine.

Mergi la inceput

isabel79 baiatul meu nuu vrea sa bea apa deloc
si plange si de sete si transpira fffff mult k la noi in casa e ffff cald.
el vrea doar ceai de finocchio si as vrea sa-i dau si apa dar nu vrea nicicum.
fetita ta bea apa
EDY pe 25 face 3 luni.
fetita ta cat are?
unde esti in italia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isabel79 spune:

"Costyhunny",fetita mea a facut 3 luni pe 4 iunie,acum are 3 luni jumate.Dar eu cred ca nu-i nimic ca nu bea apa,e bine ca bea si ceai de finocchio,da-i cat vrea sa bea mai ales cu caldurile astea si-n plus ceaiul de finocchio e bun pentru burtica.Fetita mea bea si apa,iar eu ii mai iau ceai de musetel la pliculet pe care il dizolv in apa din bibe si ala ii place foarte mult.Eu sunt la Treviso.Tu unde esti?Daca vrei iti dau id-ul meu de mess si mai vb pe mess.Ciao!
P.S.:Nu mai stiu daca-l alaptezi sau nu pentru ca la bebeii alaptati nu trebuie sa le dai ceai de nici un fel si nici apa pentru ca laptele de mama tine si de foame si de sete.Am citit undeva ca la inceput e mai apos ca sa stinga setea bebelusului,apoi vine mai gras pentru foame.Ma rog,eu am vazut multe mame care alapteaza si le mai dadea si putin ceiuc.Depinde de fiecare...

Mergi la inceput

neatza!eu sunt langa ROMA.
eu alaptez dar doctorita mi-a zis ca pot sa-i dau ceai de finocchio si pt.burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lialia792000 spune:

eu i-am dat INFACOL pt colici si a fost foarte bun in cazul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Infacol a facut minuni la noi :)

Mama lui Joshua-Luca din 10.04.2010

Mergi la inceput