Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (58)
Raspunsuri - Pagina 11
mihahegarty spune:
M am trezit fetele cu o pofta de spuma de capsuni de nu mai pot!! Dra mi o lene s o fac si nici nu stiu daca avem voie, caci m am uitat pe net si am vazut ca se face cu albus crud de ou. Voi ce ziceti?
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 33+ cu Imogen Tara
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
AMR 45 ZILE!!!!!
lisssa_ana spune:
miha, bate albusul cu zaharul la BM si atunci nu e nici o problema
noroc ca nu sunt pofticioasa ca acum ma si apucam
Mama de Ana si 34+
Fashion
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana miha, bate albusul cu zaharul la BM si atunci nu e nici o problema noroc ca nu sunt pofticioasa ca acum ma si apucam Mama de Ana si 34+ Fashion |
Lisssa ce inseamna BM? Scuze!! Multumesc pentru sfat
Sincer la ce prajituri si torturi faci tu, ohhh Doamne!!! Eu as fi intr o pofta continua!! Mi am luat ieri vreo 4 feluri de cutii cu biscuiti de la shop si o benoffee pie. DOAMNE Lisssa m au apucat poftele pe ultima 100 metri sa ma fac cat o bute!! Tre sa ma opresc, caci am auzit ca nasterea e mai grea daca pui prea mult pe tine.
MHegarty
TestPozitiv
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
AMR 45 ZILE!!!!!
mihahegarty spune:
Hm.....oare e bun? Albus in aburi? nu mi prea place cald!!
MHegarty
TestPozitiv
13saptamani si 2 zile
AMR 45 ZILE!!!!!
anaemi spune:
citat din mesajul lui mihahegarty Hm.....oare e bun? Albus in aburi? nu mi prea place cald!! MHegarty TestPozitiv Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 33+ cu Imogen Tara 13saptamani si 2 zile Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami. AMR 45 ZILE!!!!! |
Pai il lasi sa se raceasca!
Dar daca ai oua proaspete proaspete nu e ok ?
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 35+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
lisssa_ana spune:
pai il lasi sa se raceasca.
Anaemi, asta e faza ca tot ce nu e gatit poate fi infectat...sansele sunt fff mici dar sunt, eu una...am mancat in sarcina si maioneza facuta in casa si oua prajite mai moi si praji facuta cu albusuri doar batute
Mama de Ana si 35+
Fashion
mihahegarty spune:
E complicat cu ouale astea!!! Eu am avut pofta mare de maioneza si mi luam sandwich uri din comert cu egg mayo pana intr o zi in care am avut niste senzatii mai ciudate. Desigur senzatia ciudata era de la gazele care apasau pe uter. Dar eu m am speriat si de atunci nu mai mananc mayo. De aia mi e si frica cu albusul. Nu mai e mult la urma urmei si o sa pot manaca!! Si inca un lucru de care mi e foarte dor: TIRAMISU!!! Yammmm!!! Dra e cu alcool.
MHegarty
TestPozitiv
13saptamani si 2 zile
AMR 45 ZILE!!!!!
florina_g spune:
Fetelor, am ajuns cu bine inapoi acasa, totul a fost super relaxant, mare noroc am avut, nici o contractie nimic, doar durerile vesnice de bazin si cam atat. Pana la urma nu am mai ajuns la Bran ci am ramas noi in Busteni, ca ne-am adus aminte de o vila super draguta, cu gradina si sezlonguri:D...asa ca am cam zacut pe sezlong week asta. Chiar ma gandeam la voi, ii spuneam lui al meu "poate vezi ca a mai nascut cineva cat am lipsit, doamne fereste" Am facut si noi astazi 36 de sapt in cap si intram in 37......deci poate veni oricand...he he...emotzi mari
Roberta - si bebica al meu face de cateva zile niste miscari de am impresia ca acum despica burtica in doua si iese, s-a facut mai mare grasanul si presupun ca e mai greu cu spatiul la garsoniera acum.
Mamutz - nici eu nu puteam sa dorm si ma dureau ingrozitor toate cand ma intorceam, dar incearca cand stai pe o parte sa pui burtica pe o perna, durerea nu se va duce de tot dar eu zic ca te vei simti mai bine. Pont care mi l-a vandut o mamica de gemeni, avea si ea prob cu burtoiul imens
Pufi - esti cea mai tare si cea mai curajoasa.Bv tie si ma bucur enorm ca nu te-ai chinuit si tu si bebicul sunteti bine.
In rest fetelorsarcini usoare si pana la termen.
35 +
lisssa_ana spune:
citat din mesajul lui mihahegarty E complicat cu ouale astea!!! Eu am avut pofta mare de maioneza si mi luam sandwich uri din comert cu egg mayo pana intr o zi in care am avut niste senzatii mai ciudate. Desigur senzatia ciudata era de la gazele care apasau pe uter. Dar eu m am speriat si de atunci nu mai mananc mayo. De aia mi e si frica cu albusul. Nu mai e mult la urma urmei si o sa pot manaca!! Si inca un lucru de care mi e foarte dor: TIRAMISU!!! Yammmm!!! Dra e cu alcool. MHegarty TestPozitiv Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 33+ cu Imogen Tara 13saptamani si 2 zile Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami. AMR 45 ZILE!!!!! |
nu trebuie neaparat sa fie cu alcool si chiar daca e, e prea putin ca sa afecteze. Acum oricum nu afecteaza ca suntem avansate in sarcina. Poti sa il faci doar cu cafea decaf.
Mama de Ana si 35+
Fashion