Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

na ca am sosit si noi de la plaja. A fost f frumos.

Miha, nu am vrut noi sa aflam ce supriza aven in burtica

Cand se rupa apa nu doare deloc, dar simti ca si cum faci pipi pe tine, acum sa nu credeti ca pierdeti apa dintr-o data. Cu caty va dilatati mai tare cu atat se pierde mai multa apa. Cand incepe dilatatie , colul se desprinde si asfel apar fisuri in placenta , deci de aici apare si "ruperea apei". Cand se rupe apa, nu se mai sta acasa, se merge repejor la spital ca nu mai e mult pana vine bb..

Dopul gelatinos e ca si gelatina de bucatarie doar ca are firisoare de sange, este imposibil sa nu il recunoasteti

Mama de Ana si 34+

Fashion

Lisssa, I look forward sa mi se rupa apa!!! Cred ca e interesant!! Sunt chiar curioasa!! Multam de explicatii.

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 33+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 46 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Hei, salutare gasca emotionata! Tocmai ce ma pusesem si eu in pat (dupa vreo 5 ore de mers prin magazine) si ia uite ce vesti aflu! Bravos natiune, ma bucur ca sunt vesti bune.

Felicitari Pufi pentru isprava, iti doresc refacere rapida, fara depresii si cu mult laptic pentru bebic! Bun venit lui Gabriel, sa ii dea Dumnezeu sanatate si noroc in viata!

M-au luat bineintels si pe mine toate frisoanele, offfff.

Lissa, banii de care vorbesc fetele sunt MITA ca sa fie bagate in seama si sa fie tratate cat de cat normal. Doctorii au salarii mici si li se pare normal ca pacientii sa plateasca de la ei ceea ce nu da statul. Daca nu dai nici nu se uita la tine! Nesimtirea a ajuns la un asa nivel incat iti cer fara nici o jena. Iar cazurile de malpraxis (desi exista cu duiumul!) sunt musamalizate intre doctori. Asa ca mai bine dai bani (uneori foarte multi) ca sa scazi sansele de a se intampla ceva rau. Pt ca daca nu le dai te lasa sa mori.
Culmea e ca pacientii uneori ajung sa spuna ca au dat de drag ca personalul/doctorii s-a purtat bine, ca o recunostinta. Dar de fapt asta le e meseria, au facut un juramant si nici ca le pasa de el.
Ce sa zic, asta e Romania noastra draga

31+ voi avea un cavaler!

Da, este foarte foarte trist daca se intampla asa ceva in Romania!! Foarte trist si pur si simplu mi se face pielea gaina cand ma gandesc!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 46 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

hmmm, deci eu am in familie asa: mama, asistenta o viata intreaga si fratelo, medic chirurg plastic.
Daca va aduceti aminte de accidentul ala de la tg mures unde au fost 4-5 arsi, 2 au fost trimisi la Cj si restul la Bucuresti. Mai, nu ca e fratele meu, dar...el a avut grija de cei de la Cluj ca au fost trimisi la chirurgie reparatorie, asa... directorul fabricii din Tg Mures a venit si i-a dat un plic pe care el l-a refuzat. A zis cu jumatate de gura ca daca vrea sa ajute, sa doneze la spital. I-a fost frica sa ia mita. Si ca el sunt multi alti medici tineri. Avem in cealalta odisee medic pedi, Irina, care si prin telefon ne ajuta, dar cand esti fata in fata. E total diferita conceptia medicilor tineri.
Oricum, multe din noi prefera sa mearga la un medic mai in varsta, ca deh...e mai experimentat, cand colo astia tineri invata de nu mai pot, sunt la curent cu toate noutatile.

Medic ginecolog , generatia fratelui meu, nu are clienti in Cj si nu din cauza ca nu e bun ci din cauza ca e tanar si nu e cunoscut.
Merge saracu in Zalau, in fiecare zi ca acolo are. A facut rezi in Franta, a invatat de a rupt cartea, are post pe Cluj, dar n-are clienti... deci...

Mama de Ana si 34+

Fashion

Lisssa imi creste inima de fericire cand aud ca mai exista si oameni!!!!! Cum e fratele tau si doctorita pediatru amintita!! O sa si faca si cei tineri clienti cu timpul!! bafta la fratele tau in continuare.

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 46 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Neazta burtici drage!
Florina , nici eu nu am putut dormi azi/noapte , nu ma durea nimic , insa ma foiam dintr-o parte in alta si nu reuseam sa adorm ...De cand cu Pufi , ma gandesc si eu ... daca ma apuca ce fac? sotul e la servici si noaptea .. trebuie sa chem ambulanta.. si poi i-am aratat pe mess fetele pe care ar putea sa le anunte in caz de ceva.. sunt nebuna
Altceva: bebeica al meu chiar acum a facut niste miscari asa de puternice ca am zis ca iese prin burta, niciodata nu a facut asa ... o fi mai mare si deasta??
Legat de sistemul ns sanitar .. sa va povestesc o experienta personala:
in 2001 am avut un accident grav auto si am ajuns de urgenta la spital la Eforie cu fractura humerus drept de 15 cm , mai pe romaneste , bratul meu era sfaramat pe dinauntru. Abeam niste dureri
groaznice , nu puteam sa merg nici la toaleta pt ca orice miscare a corpului imi misca involuntar si bratul din umar si muream de durere.
DAAAR o saptamana a trebuit sa suport acele dureri ingrozitoare pt ca ma tot amanau cu operatia.. pana au venit parintii si au umplut buzunarele medicului si ca prin minune a doua zi dimineata m/au si operat . Multumesc medicilor care m-au operat ca au facut o treaba f buna( cei de la spitalul din Tulcea vroiam sa/mi amputeze bratul) .. dar era strict necesar sa se intervina material ,sa suport o saptamana acele dureri cand era urgenta clar??
In fine .. sper ca nu v-am plictisit.

33+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Oribila experienta Roberta!! Doamne, ma infior cand aud!! Si eu in iulie 2007 am cazut de pe motocicleta si mi am sfasiat carnea de pe pulpa stanga pana la os. Pe moment, nu am simtit nimic. Am ridicat motorul si am condus mai depare. Cand am ajuns acasa si am vazut blugul care era plin de sange mi am dat seama ca ceva nu era in regula. Cand am vazut, carnea era despicata in doua si se vedea osul. M am dus normal la urgente sa ma coase. Stau si ma gandesc, in romania s ar fi uitat cineva la mine, sau trebuia sa imping ceva ca sa ma coase atunci si acolo??? Cu astfel de chestii eu cred ca nu te poti juca si cred ca e absurd ca in cazuri de astea sa platesti, ca in cazul tau Roberta!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 46 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Crisspy multa sanatate la Razvanel!!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 46 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Lorin multumim din suflet pentru informatiile despre Pufi. Abia o asteptam sa ne zica marti cum a fost!! Am auzit ca doctorii din romania iti fac epiziotomie chiar daca e necesar sau nu. Cred ca ei vor ca munca lor sa fie mai usoara, sa nu apara complicatii, de aia te taie chiar daca nu ar fi nevoie!! Mi e ciuda pe faza asta!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 46 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Buna dimineata!

Imi cer scuze ca dau buzna la voi. Sunt o mamica din odiseea ian-feb 2011, si vreau doar sa va las un link cu produsele mele de pe okazii www.okazii.ro/catalog?user_list=ziki&sort=timp_ramas_desc" target="_blank">AICI
daca va intereseaza ceva, imi puteti lasa un PM

Vreau sa le felicit pe proaspetele mamici si sarcina frumoasa si nastere usoara viitoarelor mamici!

Sanatate si o zi frumoasa va doresc!

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Salutari, si de la noi
Am comis-o si eu, ieri
La indemnul sotului (care este f bun la teorie, dar il omoara practica), mi-am serbat ziua.
Am fost 15 persoane si 3 copii
Au stat pana la 21.00, ora la care picioarele mele aratau ca cele a lui Shrek.Chiar m-am speriat.....
Colac peste pupaza, a inceput sa ma doar si ''dansa''.
Concluzie: nu am mancare gatita; copii au lasat casa vandalizata, iar parintii, curtea; picioarele mele, tot umflate.....
Astazi, si-a mai anuntat venirea o alta pereche (voi fi nevoita sa-i refuz politicos )
Vestea buna: nu am avut si nici nu am, contracti
Sincer, va admir ptr curajul vostru de a excalada munti si de a face concedii, departe de casa....
Eu am facut un pact cu mine sa ma potolesc si sa-mi vad limitele (poate mi-a mers o data, dar nu pot stii cum va fi data viitoare).

De cand a nascut Pufi, nici eu nu mai pot dormi ( am emotii si am numai vise legate de sarcina si nastere).
Parca ne da si noua mai mult curaj in ceea ce priveste nasterea naturala....

Va imbratisez pe toate, fara exceptie

28+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Morena felicitari pt rez bune de la eco !

Crispy, sanatate lui Razvanel !

Corry si sa fi cuminte de acum incolo ! Cu un bebeloi in burtoi e greu, d'apoi cu doi !

Eu de vreo 2-3 zile am mainile si piciorarele umflaaate. NU ma mai incap nici cei mai labartati pantofi, abia am gasit niste sandale mai labartate.

daca la rpimele 2 sarcini n-am avut (mari) probleme din astea....acum trebuia sa experimetez si senzatia asta !

Roxy ..stiu cum e...si eu sunt o maaare durere ! ...dar mai este putinel putinel

Toate fetele fara exceptie1

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 35+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi. la toate fetele!!!

Corry imi pare rau pentru picioarele umflate. Odihneste te cat poti de mult, pune l pe sot sa ti maseze picioarele!! la mine e regula in fiecare zi sa mi le maseze, dar ieri s a imbatat un pic cu muzica, vin si bere si am adormit amandoi pe canapea in fata TV. Ne am trezit pe la 3 dimineata si am taiat o sus la nani.

Anaemi, la fel odihna placuta si intr adevar nu mai e mult. De cand cu Pufi, eu ma rog sa ajung la 35 saptamani, acum am 33 si 5 zile si sunt fericita!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 45 ZILE!!!!!

Mergi la inceput