Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna seara
v am tot citit azi dar n am apucat sa mai scriu, am dormit pana tarziu toti 3,adik pana pe la 10 dupa aia curatenie si iesit afara
ne am intors, papat , tati a plecat la munk si noi am ramas singurele
am spalat o si eu in chiuveta ...asa ca un dus dar doar pe corp, pe cap nu

vreau sa le zic sanatate multa la buburuzii bolnaviori, cei 2 Robertei

felicitari Anei pt cel de al doilea dintisor

Ziki sa l stapanesti sanatoasa

Andutza sa treaca repede starea asta,...si eu sunt suparata, iar ii ia din bani sotului..dar asta este, pana un alta ma bucur ca tratamentul pe care l fac acum m a scapat de durerile pe care le aveam...nu mi vine sa cred ca de cand am nascut eu aveam cistita si am stat asa..nestiind despre ce e vorba

Fragrant ma bucur ca Sophiotul se simte mai bine

Roxx super tortul

Wudy cum se mai simte verisoara?si dc te intorci la munca asa repede?

vazut poze, filmulete buburuzele

ce or mai face Bebelusi, Lilig, Aditza, Mada23
Abramburik, noutati?sper ca esti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Vai, mai fetelor, ce pacat m-a trecut!!!

Stiti jucaria aia ce o avem majoritatea cu parte de dinti si parte cu bila...ei, bine, o tineam pe mandra in brate si ma uitam la tv. Ea se juca cu jucaria aia si deodata o aud inecandu-se...cand ma uit, isi bagase toata partea aia de dinti IN GURA!!!!si se ineca...I-am tras-o afara, am ridicat-o si i-am dat capul pe spate si si-a revenit. Uffff!! ce m-am speriat! Uite, mai, ca si cu ea in brate poate pati ceva. De unde sa-mi inchipui eu ca chestia aia intra in gura ei???abia intra in a mea! Asa ca aveti mare grija la jucarele!!
Uf!

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori dintisor nr 2
ce rapida i fifi pupicei

acum nush daca am facut bine sau nu, dar pe la 6 am umplut cada cu apa, i am dezbracat, pus colacii la gat si baldabac cu ei in cada cu apa cam la 34 de grade, am zis ca poate i o scadea febra lui Robert (ciuciu)
o juma de ora au stat acolo,
schimbat aranjat, dat laptic lui Robi si panadol, ca avea 38.8......
si i am pus in carut in fata balconului,au sub ei niste prosopele cu gluga, ca deh erau scosi din cada
am pus si plasa de tzantzari pe carut si de pe la 7 si un pic dorm de tai lemne pe ei

mi e mila de ei ca i tin in casa si nu iesim in parc, dar asta e

am mancat si eu o salata ca nu mancasem nik, si mi a cazut ca un bolovan, asta ca am inghitit o repede, de frica ca se trezesc motanii
acum ma doare burta
offf
toate bune, toate rele, toate n curul babii mele

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

monika bine ca a trecut
am patit o si noi ieri
Razvi dadea din manute in jucariile agatate de o bara de activitati, cica, si eu i am mai prins niste jucarii, ca sa fie mai multe, sa nu se plictiseasca copilul....printre ele si 2 jucarii trimise de soacra mea, niste porcarii ieftine, care faceau un zgomot asurzitor (pentru mine, lor le placea)...ei bine ciudatenia asta de jucarii avea niste gauri si nenea Razvi isi bagase un degetel intr una din gauri

a stat el ce a stat, ca nu si a dat seama de inceput, si apoi am vazut ca sta prea mult agatat de jucaria aia, cand ma uit.....isi bagase degetul pe o gaura si ii iesise buricul de la degetel prin alta gaura
am ramas masca, dai striga l pe M........(evident ca l am chemat degeaba ) copilul incepuse sa planga, ma gandeam asa la fractiiune de secunda cum sa sparg jucaria fara sa i ranesc degetul....
pana la urma l a relaxat un pic si am impins incet buricul degetelului si si a eliberat degetul din gaura

le am aruncat imediat

deci, nu dati banii pe prostii ieftine, care pot ranii copii
au dreptate astia de la protectia consumatorului care fac verificari la jucarii si dau amenzi si confisca marfa

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MONIKA, bine ca nu s-a desprins nicio bucata! Trebuie avut intr-adevar grija. Ioana s-a inecat rau cind era mica cu un iepuras-funda lipit cu silicon pe-un botosel... Ea l-a tras pina s-a dezlipit si-apoi l-a semihalit!

LORICH, felicitari iepurasului!

MAYANE, pustiul tau e un hotzoman frumos si mincacios si alintacios la tzitzi.

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Haha, tare LORI, eu am documentatie multa in calculator, da n-am studiat-o pe toata Eu am tinut dieta asta destul de simplu, fara retete complicate ca eram in campu muncii si n-aveam timp nici sa mor... (adica mancam zilnic cam acelasi lucru - dimineata omleta cu gogosari, la pranz salata verde cu rosii, castraveti si pui la gratar, iar seara mai variam - un piure de conopida, un peste...ce mnai e permis pe acolo...Gustari - cate un pumn de nuci..si cam atat!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

hola cikas!

mult ati mai scris azi...tot citeam si simteam ca nu mai ajung la ultima pagina.

mai intai ca sa nu uit: Mirela si Loutzy aveti PM

apoi sanatate puitilor bolnaviori... ca sa treaca mai repede..eu stiu cum ma simt eu, dar ei...inca nu mi-a trecut raceala:(

lorich - felicitari ptr dinte nr 2:D...sunteti tare avansati

wudy - masa tine nu mai mult de 10 minute...daca mai sta apoi ori doarme...ori se alinta...si ii dau cand cere ea...in general la maxim 3 ore...

andutza - e doar o fAaza peste care o sa treci cu bine...

gabiv...mi-a placut tare faza cu telefonul...stii vorba cu facerea de bine...

roxx - delicios tort ...l-am mancat din priviri:))

vitamine - n-am luat decat fier in sarcina ultmele trei luni...acum nu iau pe motiv ca mi-ai iesit analizele in limitele normale chiar daca alaptez...ginecologul meu m-a certat ca ce-mi trebe vitamine sa ma fac cat china...si eu ce credeti si fara ele tot cat china ajunsesem de la 67 la 93....si in timp ce ma broda pe burta stiti ce-mi spune..."d-na X - sper ca data viitoare cand o sa va vad o sa mai scapati de niste chestii de pe aici." Eu stiam ca o sa comenteze ca m-am ingrasat si ma miram cum de nu zice nik la controalele pe care le faceam... asa ca nu m-am suparat pe el...pe mine daaaaaaaaaaa...

vazut video cu sonia facand vocalize...tare draguta mai era ea acolo si poze de darius somnoricios...mie asa mi-s dragi bebei cand se trezesc...imi vine sa-i mananc...

noi am papat azi piure de pepene galben, piersica, mar si para...tare bun a mai fost...atat de bun ca nu mi-a mai ramas si mie...tare bune mai sunt chestiile astea de bebei...

va pupez fetele

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Piscotel, am o intrebare ca nu mi-e clar - tu o alaptezi pe cea mica si ati inceput deja diversificarea?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Wow, ce grabita e Ana cu dintocii! Bravo Rila-Iepurila!

CATALINA- si tu mi-esti draga, ce zodie esti, ca tot vorbeam de zodii? Pe TUNDE am recunoscut-o din prima ca e Leoaica de-a mea, la fel pe SHERBI. Am ramas surprinsa de MARIA, o vedeam o zodie mai linistita.

Cu jucariile, asta e marea mea problema. Patrick are o tona de jucarii mici cu care se joaca in fiecare zi, lego samd. Ce m-oi face eu cand creste putin Kevinul si vrea sa le manance pe toate? Le-as ascunde dar face Patrick criza cred. Nu mai zic ca ii gasesc mereu in bouncer piese de lego si alte maruntisuri, Patrickul zice ca bouncerul e camionul lui de gunoi. Cred ca ma duc la Odiseea lui Patrick, sa intreb fetele care au trecut prin asta, cum au procedat.
Si da, decat jucarii multe si proaste, mai bine putine si bune. IN primul rand mare atentie la vopselurile de pe jucarii, alea ieftine si necontrolate au vopsea cu plumb, ei baga tot in gura acum si se pot intoxica imediat. Am inteles ca au si murit copii din cauza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Da Roxx...de vreo saptamana jumate...doar piureurile de fructe...supa si celelalte le lasam pe mai incolo

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput