Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *14*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Mai fetelor pe unde sunteti?

Noi am fost dimineata afara, iar acum stam in casa dupa ploaia cea mare.Doamne ce se vede de prin tara!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello fetele!!!

M-am intors acasa de vineri seara,si am tot zis ca intru sa va povestesc pe indelete ce am facut o saptamana plecata,dar nu aveam timpul necesar sa ma desfasor.
Ieri am fost o puturoasa,nu am facut nici nica prin casa,nici nu am intrat la voi,nu stiu ce am avut.

Am facut pozici ,le-am pus aici ,sunt si pe face book,Monikus le-a vazut deja .

La socri la tara l-am tuns pe Paul ,chiar imediat ce am ajuns . Nu a plans decat la sfarsit,cand i-a intrat par scurt in ochi si in gura ,in rest a ras intr-una. Bine,si socrul meu avea grija sa ii mai dea si lui din cand in cand masina de tuns in mana,crezand ca nu o poate porrni... Ei ash,ca si-a facut o dunga! Si are si un bazait placut,nu zbarnaie ca cea pe care o avem noi acasa.
In fiecare zi s-a trezit odata cu soacra-mea,adica undeva pe la 5,de parca ar fi mers la camp la sapa ,si imediat dupa trezire voia "pa" . Il lua soacra dupa ea pe la pasari,la iepurasi,apoi prin gradina,dupa asta manca si iar afara. Afara pana la pranz ,la nani. Nani pana pe la 3-4 ,si apoi iar afara pana cand se facea bezna. Eu miercuri am plecat la tata,ca joi a avut surioara mea banchetul de clasa a VIIIa , joi seara am plecat la cealalta sora a mea,mijlocia,de unde am plecat vineri spre casa. Tare plimbareata mai sunt si eu !
In fiecare zi Paul a mancat munti de capsune , a invatat sa spuna "pui, tata-a( asta-i tataia) , pupii(asta-i pufi,bisonul socrilor) " si a imitat=-o pe soacra-mea cand se stramba la el.Asra cu imitatul a fost haioasa tare... Soacra-mea intra in casa si Paul se prefacea ca plange,iar ea ii spune " aaaa,joci teatruu!" ,si el replica,cu mainile in sold :" aaaaaa te-te-teee !" ,pe acelasi ton ...

Si am baut muulti litri de socata.

Mai are rost sa spun ca am inceput mesajul la 19?

Ii pupa pe bunici de ii albeste,se incalta in papucii socrului meu prin casa, si vorbea la telefon cu "teeeee?" ,adica intreba "ceee?" ,cum face socrul la tel.

Da mancare la puii de gaina,si il hraneste pe Pufi cu bobite,mai baga si el cate una in gura ,si o rontaie,apoi o scuipa.

Si mie imi place mult viata la tara,niciodata nu mi s-a parut greu prasitul,ba chiar imi e dor,si daca nu ramaneam insarcinata ma ofeream sa o ajut pe Monikus cu gradina ,macar pentru cateva zile. Iar de Paul ce sa mai zic,ar sta numai in gradina si s-ar juca printre buruieni,ar culege pietricele si ar cerne tarana.

Laura cum a iesit rochita-zambila?
Danangie mamica eroina si muschetarii frumosi! Ma bucur tare ca esti bine,ca sunt si baietii bine si ca te descurci excelent cu ei. E uimitor cum se si ne schimba copilasii cu fiecare zi care trece. Te mai asteptam cu povestiri despre voi .

Monikus s-ar putea sa ai surprize cu Rares,sa ii placa marea si sa nu ii placa la piscina,sau invers. Oricum,eu astept cu nerabdare sa veniti,poate ne intalnim si noi la un suculet.

Va pupic,revin dimineata,acum ma simt tare obosita desi nici azi nu am facut nimic-nimic.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna dimineata,

Lali, cand am fost la mare anul trecut a plans de la valuri. Nu suporta nici macar sunetul valurilor. Abia-abia ne-am apropiat de mare. La piscina in schimb, nu il mai puteai lua de acolo. Ramane de vazut cum va fi anul asta pt ca sigur va percepe altfel apa si marea in general. Pe de alta parte, al meu nu suporta sa se joace in nisip acum....poate la mare va vrea. Cat despre vazut, eu sper sa va vad vara asta dar in august mergem la bulgari. Poate imi fac curaj si vin si la Mamaia o tura daca s-o putea.

Laura a avut Ramona serbarea?

Sper ca Danuta si Ioana iar se plimba de nu au mai trecut pe aici.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata:)

Monikus, , ne-am plimbat o zi pana la sinaia-predeal si in rest pe aici prin Bucuresti. Cumparaturi, parcuri, plimbari ...

aCUM II DAU DE MANCARE LA FETITA SI REVIN

Pupici si o sapt. minunata!

Mergi la inceput

Buna dimineata:)

Monikus, , ne-am plimbat o zi pana la sinaia-predeal si in rest pe aici prin Bucuresti. Cumparaturi, parcuri, plimbari ...

aCUM II DAU DE MANCARE LA FETITA SI REVIN

Pupici si o sapt. minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna lume

ne mai tineti minte? suntem bine, foarte bine, ceea ce va dorim si voua!

Mergi la inceput

Salutare Ioana

Ia detaliaza te rugam faza cu foarte bine...adica ce mai faceti...cum mai evoluati...pe unde va mai plimbati s.a.m.d...:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Salutare Ioana

Ia detaliaza te rugam faza cu foarte bine...adica ce mai faceti...cum mai evoluati...pe unde va mai plimbati s.a.m.d...:)

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

pai suntem toata ziua angrenati in tot felul de activitati (afara sau in casa - depinde de vreme) azi a fost prima zi de iesit singurel cu buni afara si a fost super... cel putin asa zice buni dar, avand in vedere ca prichindelul meu s-a intristat cand s-a dus buni sa ia catelul de acasa sa-l scoata si pe el, tind sa cred ca a avut dreptate. din astea

ne ducem pe la tot felul de manifesari culturale pe car ele vad p#259;e diferite afise. am fost la show-ul aviatic de la Clinceni (nu mai stiu daca v-am zis), la zoo, am vazut ca e o expozitie de reptile vii dar nu mai stiu pe unde, am fost la palatul Mogosoaia, parcurile sunt toate ale noastre viata nenicule

Mergi la inceput

Buna fetelor

Ioana, ma bucur tare mult ca va simtiti bine si cutreierati cat e ziua de lunga:)

Noi maine plecam pt. 10 zile la mare la soare si revenim abia dupa 26 iunie. Asaca sa nu ne dati disparute

Va pupam dulce si sa aveti zile insorite si numai voie buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna fetelor

Ioana, ma bucur tare mult ca va simtiti bine si cutreierati cat e ziua de lunga:)

Noi maine plecam pt. 10 zile la mare la soare si revenim abia dupa 26 iunie. Asaca sa nu ne dati disparute

Va pupam dulce si sa aveti zile insorite si numai voie buna!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

distractie placuta si vreme de vis sa aveti!

Mergi la inceput