Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *14*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna fetelor

Ioana, ma bucur tare mult ca va simtiti bine si cutreierati cat e ziua de lunga:)

Noi maine plecam pt. 10 zile la mare la soare si revenim abia dupa 26 iunie. Asaca sa nu ne dati disparute

Va pupam dulce si sa aveti zile insorite si numai voie buna!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Danuta, concediu placut, vreme buna si distractie cat cuprinde. Asta iti dorim.

Laura cum a fost la serbare? A fost frumoasa zambiluta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza!!
Danutza ,am lasat nr-ul meu de tel pe pm,si am trimis si mail,dar cred ca prea tarziu,si nu le-ai mai deschis .Sper sa ne intalnim si noi vara asta,ca vad ca veniti des la plimbare pana la mal de mare.

Va pupic pe toate,eu nu am nimic,doar ca sunt nu stiu cum,nu imi convine nimic,asa ca o sa intru cand o sa fiu in stare sa spun fiecareia ceva .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Unde ati fugeat toate ?

Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

ne mai tineti minte?

Pentru inceput Ramona a avut serbarea pe 15 iunie si a fost foarte frumoasa. Mie una mi-a placut tare mult cum a iesit rochita, iar fata mea a avut o schimbare incredibila in anul acesta, aspus poezia foarte frumos nu a mai plans, ce mai a fost de vis.
Asta partea buna, ca partea prosta acum vine, am fost sambata la o nunta si pitica mea a racit. Are o stare subfebrila 38.2 in fundulet, tuseste o doare in gat maine urgent vizita la doctor.

Mihaita a fost sie el la serbare, el este bine cu toata mana in gura cred ca ne ies ultimele masele...slava Domnului ca scapam

In rest suntem la fel ca voi plimbari, casa ce mai nebunie.

Dauta cu intarziere distractie placuta la mare!

Ioana ce bine va distrati. Bravo voua!

Monica tu esti o dulce. Ce mai face Rares?

Lali voi mami cum sunteti? Mai pleci pe undeva?

Kemsy voi pe unde sunteti?

Maine voi incarca poze de la serbare pe mail.

ici si noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

'neatza!!

Da Laura,acum plecam iar ,la soacra,eu stau 2-3 zile iar PAul inca vre-o 4-5 ca ii place tare mult la soacra.

Va pup pe toate,sa ne revedem cu bine la intoarcere.
PS,sper sa gasesc vre-o 10 pagini scrise.

Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Neatza la pranz!

Lali distractie placuta!

Noi pe aici, dupa masa avem vizita la doc cu Ramona. Ne mai auzim.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna fetelor

am lipsit noi la apel, dar ne intelegeti voi, e varaaaaaa!

eu sunt mega incantata pentru ca feciorul meu sta cu buni (mama mea) si ies singurei afara, se distreaza copios, ieri am plecat si i-am lasat acasa si mama l-a adormit si el n-a comentat! asa ca am mari sperante ca o sa fie bine din septembrie cand ma intorc la serviciu.

in rest, toate bune si frumoase, ieri am implinit 7 ani de cand il stiu pe Razvan. wow!!! 7 ani!!! la mai multi, sa traim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!
danutza, concediu placut!!!
lali, iar in delegatie??!!!Acum cu ce treburi pleci?Ce mai muncesti?
laura78nico, asa e, se schimba copilasii de la un an la altul...Asa vedem si noi cum trece timpul Poze de la serbare nu ne arati? Sanatate Ramonei!
ioana, ma bucur ca sta Carol cu bunica!!Deci o sa vina ea sa stea cu el din septembrie? La multi ani plini de iubire si intelegere tie si sotului!!!
Eu ma stresez foarte tare ce sa fac cu L, mergem la nunta la vara mea si nu as vrea sa-l iau cu mine, l-as lasa la socrii Dar daca plange dupa noi, mai ales cand e ora de somn?? Nu am chef sa "alerg" de la Barlad la IS la 2 dimineata
monikus

Eu sunt racita, iau antibiotic, m-a imbolnavit AC-ul de la masina
Loris in schimb a inceput sa spuna 4 cuvinte noi: papa, baba, tata (ta-su e ) si ding, cand aude clopotele batand.

Seara placuta!!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

neata

da, kem, o sa stea cu mama din septembrie. acum am inceput acomodarea care merge nesperat de bine, deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hello, unde sunteti??????
ioana, mama ta e tot din Bucuresti? E minunat ca va sta ea cu Carol. Am vazut pe blog cate cv stie Carol

Eu intorc pe toate partile ideea de cresa. Daca nu ar fi o problema financiara sa-l dau, nu as avea ezitari. Dar cum eu trebuie sa-mi caut de lucru si cine stie cand imi gasesc....e cam greu. Oricum, ma gandesc la un compromis, sa-l duc zilnic la program de ludoteca, adica il iau la 11.30, nu-l las sa manance acolo.

Aseara a adormit L cu el sotz!! M-a strigat de cateva ori dar s-a lasat pagubas si a adormit. Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Poate sta si la socri ca sa ma distrez la nunta

Voi ce mai faceti?

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput