Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *14*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI lui Paul cu scuzele de rigoare ca nu am intrat zilele acestea.

Apoi vreau sa va fac cinstea azi facem 5 ani de casnicie.

Noi suntem pe drumul cel bun zic eu.Mihaita nu a mai facut febra, dar inca nu stim de la ce a facut. Doc a zis ca e si un pic rosu in gat poate fi si de la masele... dar ne-a dat sumetrolim si bineinteles antitermice.

Lali imi pare rau de problemele cu sora ta, acelasi lucru zic si eu sa mai incercati sa stati de vorba cu ea. Poate fi si varsta de vina, poate si anturajul spre sa o rezolvati ca sa nu mai fii suparata.

Danuta imi pare rau stiu cum este sa fie puiul cu febra...ca asa am fost si noi, dar de ieri dimineata noi nu am mai fact febra, dar tot nu-mi place ca nu mananca asa cum manca el, este foarte suparacios si umflat rau de tot la masele. si bafta sa gaseste ce cauti cu gradi.

Monica tu pe unde esti?

Catalina nici noi nu suntem asi la olita.Eu il pun dimineata si daca nu a facut intai in pampers face in olita, apoi daca mai reusesc sa tin minte sa il pun la jumate de ora sau chiar o ora mai face, dar cu succes in chilotei si am vazut ca nu se sufera rau ca este ud. AM avut si accidente...o scoatem noi la capat.

Ioana stiu ca tu esti avansata cu olita ce ne mai spui? Eu am vazut ca difera mult modul de a percepe acelasi lucru la copii mei asa ca...

De Selen mai stiti ceva?

Kemsy la noi este racoare si ploua!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!!

Eu plec spre socrela,sa imi recuperez printul,ca imi e un dor de el de nu va pot descrie.
Laura nici noi nu avanzam prea mult cu olita,pentru ca nu suntem perseverenti. Adica am avut cateva luni bune,in preajma la un an ( 10-14-15 luni) in care facea constant,apoi nu a mai vrut,acum o zi face, cateva nu. Mai ales acum la socrela a uitat si de olita ( ca la ea avem una la care nu i-am masurat diametrul sa il comparam cu bucile lui Paul,si intra cu totul in ea ) , nici nu mai mananca singurel pentru ca doamnei ii face mizerie si mananca incet . Ea mananca cu viteza luminii,noi mancam mai incet asa,mai descantam mancarea, mai amestecam in ea. Ce mananca ea in 5-10 minute,mie imi ia 30. Si la fel si lui PAul.De fapt ea cam totul face in viteza,si pe mine ma streseaza.

Cat despre sora mea... sa vedem unde e repartizata de calculator, si apoi consiliu de familie,dicutam ce si cum cu ea, cu ea de fata. Poate gresesc eu,poate vreau de la ea ce as fi vrut de la mine,nu stiu. Pe cuvant ca mai putin m-ar fi deranjat sa fie o adolescenta de aia rebela, cu multi cercei intr-o ureche, neascultatoare dar isteata, care sa VREA CEVA ,ea nu vrea nimic,nu stie nimic, nu o intereseaza nimic, de parca nu ar trai ea,ci i-ar trai altcineva viata. Da impresia de copil prost,cu ceva probleme la tartacuta,desi stiu sigur ca nu e asa. E teatru si atat,face pe proasta sa ii prinda bine. Poate par rea prin cuvintele astea,dar nu sunt spuse de mine,ci de rudele si prietenii care au incercat sa vorbeasca cu ea,sa ii explice ca trebuie sa se trezeasca si sa lase teatrul ca deja nu ii mai crede nimeni minciunile,si ca plansul la comanda nu ii aduce nimic altceva decat mila celor din jur,care nu intotdeauna e un lucru bun. Anturaj nu are, tot din cauza teatrului si a felului ei de a fi. Sunt cateva fete care ba ii sunt prietene,ba nu ii sunt.

Noi ,slava domnului,nu am avut probleme cu raceli,febre si alte alea din martie. Dar am avut de tras cu mancarea si somnul inca doua luni dupa episodul ala. Acum si-a revenit,papa bine ( se vede si la kg) ,doarme bine,nu se mai trezeste decat rar peste noapte,daca ii e sete,si bea singur apa din cana cu pai si adoarme la loc.

M-am cinstit si eu din cinstea ta,sa fiti fericiti multi ani de acum inainte .

Pe FB am vazut ca si Selen a sarbatorit niste anisori de la casatorie zilele astea, tot acolo mi-a spus ca sunt bine amandoua doar suparate pe vremea asta urata de la Constanta.

Pe 26 iunie am implinit si noi 6 ani de cand ne-am intalnit prima oara,si ne-am placut atat de mult ca am fost de nedespartit din ziua aia. In 6 ani am crescut impreuna si ne-am maturizat,ne-am sudat ca si cuplu. La noi nu e valabila zicala" te iubesc ca in prima zi" ,ci " te iubesc cu fiecare zi mai mult" .

Va pupic,un we placut va doresc la toate.

Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009)
si 30+ cu Ioana Teodora
AMR maxim 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
danutza, oare de la ce a facut febra?Mie nu-mi prea place "tratamentul" cu antitermice...ma face sa ma intreb care e cauza febrei, nu e important doar sa treaca Multa sanatate codinei!!
laura78nico, multi ani inainte fericiti!
lali, imi place cum privesti tu iubirea in casnicie . Abia acum am vazut semnatura ta, sunt

Noi azi am fost putin la cumparaturi, fara mare succes pentru mine dar cu achizitii pentru L, ca doar au inceput reducerile Maine iesim la iarba verde.
Duminica placuta!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Hola!

Scrisesem un mesaj si l-am pierdut!

Asa revin...
Multumesc mult pentru urari la fel va doresc si voua multi ani fericiti de acum incolo.
Noi suntem bine azi am avut program de parc si curatenie.

Danuta cum mai este Alexandra?

Lali cred ca stiu ce ai facut azi...cati pupici ai dat? Am ramas masca la semnatura ta cand ai DPN?

Kemsy vreau si eu ceva de la gratar. Pe noi nu ne lasa vremea si nici sotz ca are turneu in we acesta.Distractie placuta!

Monica, Ioana, Roxy unde sunteti?

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Lali, Monikus, Nela..La multi ani in casnicie...ani buni si plini de impliniri si fericire!

Suntem bine si de o zi nu mai are febra deloc. Noi credem ca a fost rosu in gat caci sotul a vazut-o cand casca si cica era rosie rau in gat... A mea face cate un episod din asta o data la 6 luni. Oricum...aseara ne-am uitat amandoi pe HBO (cred) la un film Frumos cu o familie cu 3 copii dintre care cea mare cu cancer si cea mica nascuta ca sa poata dona celule si ce e nevoie pt. salvarea celei mari. Dramatic si impresionant filmul...cred ca ii zicea "Pt. sora mea" dar nu sunt sigura. Ideea ce mi-a ramas a fost sa-mi intaresc convingerea ca morti-copti, toti trei vom face macar anual un set de analize ca sa evaluam stara de sanatate si sa fim siguri ca nu da vreo nenorocire peste noi. Noi am ales luna octombrie anual. Sper sa ne tina :)

In rest totul bine, doar vremea asta e nasoala si friguroasa. O sa mergem sa luam ceva alimente de la hipermarket si cam atat..Aaaa..si facem rezervari sa mergem in weekend intr-un weekend prelungit la Paris. In rest nimic interesant.

Va pup si sa aveti in pofida ploii si frigului o zi minunata!

pupici

Mergi la inceput

Am uitat ceva f important! Felicitari Lali pt. semnatura ...wow...maxim 10 sapt...cum trece timpul... Si numele fetitei este f frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

seara buna, fetelor!

de-abia ce ne-am intors si noi de la tara unde a fost minunat, n-a plouat, soare, un vant cat sa nu-ti fie cald Carol s-a jucat cu pitoiii si chiteii si cu toaaaate animalele din ograda, mami a facut dulceta de visine si de caise... o feerie, ce sa mai!

laura, Carol incepe sa ceara olita din ce in ce mai des si atunci cand are scutecul pe el. de fapt se duce si si-o ia singur, se aseaza si face ce-i trebuie. inca mi-e teama sa i-l scot la pranz dar imi voi face curaj cat de curand.

dana, imi pare tare rau ca Alexandra a facut febra. de la ce a foast stii? nu-mi amintesc sa fi scris tu ca ai descoperit cauza si de asta intreb. felicitari pentru viitoarea excursie la Paris si multa bafta la cautat/vizitat crese

felicitari fetelor care-si aniverseaza anisorii de casnicie, stransi cu atata... dragoste

Mergi la inceput

Buna fetelor

Sa avem o saptamana minunata si copii sanatosi!

Noi suntem bine iar sambata am fost si noi la tara si Alexandra s-a simtit tare bine. Cu febra nu stiu ce sa zic- intuim ca a fost putin rosu in gat- dar de trecut a trecut si nu vrem sa revina prea curand:)
Ieri am fost prin oras la cumparaturi si apoi prin parc...Concluzie: un weekend frumos si plin de voie buna:)

Cu Parisul inca nu am rezervat si inca ne mai gandim...

cU OLITA SUNTEM ZERO....atat ca fetiota imi spune de cate ori face caca, dar imediat dupa (vine la mine...imi spune caca batand cu palma peste zona pampersului...si imi arata spre usa de la dormitor caci stie ca acolo o schimb:) Deci suntem inca la ani lumina de scapatul de pampers...dar marturisesc ca si datorita lipsei mele de determinare si consecventa..

Crese speram sa vedem sapt. asta daca nu pleca sotul iar in delegatii.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi!!

Cruduta din nou la datorie sa dea cafele prostute de dimiii .

Ne-am intors de la tara,s-a lasat cu jale mare cand a vazut ca ne urcam in maxi-taxi singui,fara mamaita . S-a calmat cand i-am pus centura de la scaunul din microbuz si i-am dat un batonas cu cereale si caise,sunt preferatele lui . A ciripit tot drumul,a tot tras-o de maneca pe o duduita sa o bage in seama,dar ea ciu-ciu,cred ca nu ii placeau copilasii prea mult ca dadea ochii peste cap cand Paul radea in hohote facandu-mi bau cu mainile la ochi si eu prefacandu-ma ca ma speriu rau de tot .Acum exploreaza fiecare coltisor al apartamentului, i-a iubit pe fiecare in parte : pe unchi,pe tati, mingiile,papagalul,scarile din bloc ,carucuiorul(inca e la parter ,desi s-a pus praful pe el de cand nu l-am mai folosit) ,si cam tot ce a intalnit in cale. Pana si pe un baietel intalnit pe strada . A dat noroc cu el si apoi l-a imbratisat .

Ioana felicitari si voua pentru anisorii de casatorie ,stiu ca ai scris acum ceva timp ca faceti parca 5 sau 7 ani,scuza-mi ceata din creier te rog[:d],creier de gravi ce sa ii faci! Asa de mult imi place cum povestesti de Carol de recitesc mereu cu placere mesajele tale. Iar "trazbatiile" ,le-au citit si cativa prieteni din lista de messenger ,si le-a placut tare stilul. MNai ales escaladarea chiuvetei,la aia au ras toti in hohote,ca ne-am strans multi ,si eu citeam pe forum,si una care si-a amintit de povestire s-a gandit sa le citeasca ceva interesant .

Danuuta Pariiis ,vreau si eeeu . Eu vreau multe de fapt,si o sa le am,sunt convinsa. Nu acum,nu la anul,dar odata si odata to vor fi ale mele,sau mi se vor intampla.

Spuneam de planuri de viitor zilele trecute. Ei bine,vreau sa imi continui studiile,ca am terminat doar liceul si am dat bacalaureatul,m-am inscris la o facultate la FR ,crezand ca doar asa pot lucra,numai cxa profesorii in loc sa imi suna ce aveam de invatat imi spuneau cat costa examenul,si am renuntat. acum ma bate un gand de postliceala sanitara,incerc sa vad daca intru la fara taxa/buget. Daca intru bine ,daca nu incerc din nou la anul ,cu pregatire mai multa,ca acum abea m-am gandit si am cam multa materie de recitit/reinvatat. Oricum anul asta ar fi fetita cam mica,si mi-ar fi greu, deci la anul ar fi mai potrivit. Oricum nu renunt,ceva tot fac.

Laura am si smiorcait nitel la intalnirea cu PAul ,pentru ca pentru prima data mi-a sarit in brate cand m-a vazut,a alergat inaintea mea si nu mai putea de fericire,m-a pupat intr-una vre-o juma de ora,si in tot timpul asta eu am stat cu un ranjet tamp pe fata si lacrimi in ochi. Mi-a crescut baiatul mai,si i-a fost dor de mine .

Asta cu antitermicele ma streseaza si pe mine,pentru ca se recomanda tratarea efectului,fara sa se stie cauza.Bine ca Paul nu mi-a facut febra de prea multe ori.

Va pup si va urez o saptamana frumoasa

PS dpn-ul e pe 5 septembrie.

Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009)
si 31+ cu Ioana Teodora
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Lali, abia asteptam sa ne arati poze cu Ioana ta:)
sa stii ca la postliceala sanitara m-am gandit si eu cand ai zis ca vrei sa mai faci ceva. Cred ca ti s-ar potrivi bine plus ca ai invata ceva practic si cu posibilitati de lu8cru in afara peste cativa ani de experienta. Eu de as fi in locul si la anii tai...asta as face! Anul asta sau la anu...vezi cand poti sa incepi. totul e sa te tii de plan si sa nu abandonezi. Stiu ca acum..cu aproape 2 copii...ai toate motivele sa fii si mai motivata. Pupici!

Mergi la inceput