Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *14*
Raspunsuri - Pagina 12
laura78nico spune:
Buna!
Danuta sper sa rezolvati cu Parisul! POt sa merg si eu?
Lali te cred, e bine ca ti-a dus Paul dorul!
Ioana ce frum0s povesteti sper sa-mi fac curaj sa plec si eu cu puii mei la bunici, dar mai inati mergem la mare! Abia astept!
Monica stiu ca am vorbit la tel, dar credeam ca gasesc un mesaj de la tine
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Lali_mete spune:
Dormiiitii?
Eu sunt aia de a inchis geamul,ca s-a facut racoare in dormitor,si a pus cearceaful pe voi,sa nu va fie frigulet la spate. Pe copilasi nu i-am invelit ca se stie ca ei au sursa lor proprie de caldura si confort.
Laura veniti la maree? Hai ca am un dor de intalneli de iar zice lumea ca sunt disperata si stresez. Daca veniti in Cta,da un semn,poate bem un sucule si copiii schimba ceva impresii.
Eu am facut gem de zmeura,sirop de zmeura si visine, am pus visine cu zahar si alcool pentru visinata,si abea acum ma ia si pe mine nitelus somnul.
Ma duc langa sforaicii mei,ca dorm amandoi de cevavreme,numai eu bantui prin casa.
Las cafele pentru dimineata !
Noapte buna!
Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009) si 31+ cu Ioana Teodora
AMR 9 saptamani
monikus spune:
Buna tuturor,
Noi suntem relativ bine, adica nu suntem raciti sau bolnaviori dar am revenit la obiceiuri vechi pt ca ne e greu sa renuntam la ele si nu dormim. Abia astept sa iasa si ultimele masele sa vad pe ce mai dau vina cu lipsa somnului.
Danuta imi pare tare rau ca a fost Alex bolnavioara. Cred ca Paris este urmatoarea locatie si pe lista noastra. Sau poate Londra? Dar mai e mult pana la plimbari din astea.
Lali multa bafta in educatul surioarei. Am si eu un verisor care seamana perfect cu ea si pe care tocmai l-au luat acasa parintii ca doi ani a stat la mama si nu a reusit sa ia mai mult de 2 examene la facultate.
La capitolul olita stam la -n-spe mii. Urlam de cum o atingem deci nu va bazati pe ajutor din partea mea.
Laura, in ultima vreme mai mult vb la tel decat sa scriu. Imi e mai usor. Stiu, lenea e mare dar asta e.
Eu astept cu nerabdare ziua de 14 august ca sa plecam la mare. Pana atunci o sa mai tragem cateva ture la tara ca sa ne mai racorim in piscina lui Rares.
Am avut si musafiri de vineri pana luni asa ca... am fost cam busy si ni s-a cam dat si programul peste cap. Mai nou plangem iar dupa suzeta si ar sta toata ziua cu ea in gura. Cred ca la majorat scapam si de ea.
Danuta multumim pt urari dar noi serbam ziua casatoriei de ziua lui Rares.
Gata, nu mai imi aduc aminte altceva.
Pupici tuturor.
Ioanna81 spune:
bonjurica
am venit sa raportam si noi prima buza sparta a alunecat aseara, in casa, pe o masina, si, pentru ca avea alte doua in maini, nu a pus mana si a dat cu fata de podea e sparta buza, e julita si pe afara, cred ac sangele din gura i-a venit si pe nas ce mai?! treaba ostaseasca nu gluma! intr-un minut alerga iarasi prin casa de parca nimic nu s-a intamplat.
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 bonjurica am venit sa raportam si noi prima buza sparta a alunecat aseara, in casa, pe o masina, si, pentru ca avea alte doua in maini, nu a pus mana si a dat cu fata de podea e sparta buza, e julita si pe afara, cred ac sangele din gura i-a venit si pe nas ce mai?! treaba ostaseasca nu gluma! intr-un minut alerga iarasi prin casa de parca nimic nu s-a intamplat. Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
Uof saracutul. Si nu suntem decat la inceput. Cate o sa mai ia.... Doamne ajuta sa nu fie grave.
Lali_mete spune:
ici de la Constanta.
Ioana lui Carol sa treaca repede buba . Sigur nu s-a lovit si la nasuc,dc zici ca i-a curs si de acolo?
Monikus lui Rares . Va da voie sa va racoriti in piscinuta lui? Zici ca vii la mare pe 14 august? Exact la o zi dupa ziua mea. Si unde anume la mare?
Va pupic, ma bag la nani ca in ultimele zile am devenit pasere de noapte,adorm numai pe la 2-3 ,ma trezesc la 7, la pranz dorm ca vitica langa Paul 2-3-4 ore, si seara iar ciuciu somn[alcol].
Pentru Raisa
AMR 9 saptamani
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Ioana, pupic lui Carol sa-i treaca bubita
Monikus, distractie placuta la tara si balaceala maxima (ca tot se anunta caldura mare pe weekend)
Lali, dormi mami caci dupa ce nasti o sa fii mult mai aglomerata si o sa-ti fie dor de somn. Vine soacra sa te ajute pana si dupa ce nasti sau cine te ajuta? Cu sora cea mica ce ati mai facut?
Ioanna81 spune:
multumesc, fetelor
va dati seama ce m-am speriat cand am vazut cum ii curgea sange din gura . bine ca trecut!
Lali_mete spune:
Danuta dorm ca valiza in gara! Azi am dormit de la 14.30 pana la 18.45,impreuna cu sot si copil. Acum baietii au plecat la nasul lui Paul,ca sa ii faca ceva vali la laptop,si eu am ramas acasa,ca nasica e la munca si stateam ca un ghimpe acolo. Plus ca am si un morman de haine se calcat. Cu sora,momentan e in pom , asteptam repartizarea,raspunsurile vin luni. Si au arenjat sa nu cada la un liceu in Constanta ,au trecut trei licee de pe langa localitatea unde locuieste fata lui Nuti,concubina tatalui meu,si atat,nimic din Constanta,Techirghiol sau Negru-voda,care ar fi aproape de mine sau de tata. Asta este,se pare ca a hotarat tata singur pana la urma ce face,asa ca sa faca bors. Daca o pot ajuta cu ceva o ajut,daca nu ,nu , vad ca ea continua sa isi puna moaca de copil nevinovat si chinuit, iar restul lumii sa para ca o maltrateaza,numai sa fie compatimita si tinuta pe brate. O las asa,doar stau cu urechea pe aproape.Nu vreau sa vina soacra la mine, nu ni se pupa ideile de ingrijit nou-nascuti,dar o sa il ia pe PAul la ea cand incep sa simt ca se apropie,probabil pe undeva la 10-15 august va merge la ea, si eu il voi vizita pana la soroc,si mi-l va aduce acasa la o zi-doua dupa externare .Am eu asa un feeling ca nasc pe 1 septembrie.Oricum se poate intampla oricand intre 21 august-21 septembrie( 38-42 saptamani).
Ioana
Monikus .
Fetele,pe unde hoinariti? Selen,nu mai zici chiar nimic? Xggg? Laura,ceva intamplari noi? Kemsy,cum merg antrenamentele cu bicicleta?Iuliapapusa,Andraiulia,Nela, nu ne-ati mai vizitat de un secol.Crocomom,Raluca, la fel .
Va pup pe toate ,fara exceptie,ma apuc de calcat haine.
Pentru Raisa
AMR 9 saptamani
laura78nico spune:
BUna!
Lali ti le trimit si pe ale mele.Spor la calcat. Noi venim la mare peste fix trei saptamani.Vom sta in cartierul 5 langa Real. Daca nu stai prea departe si ni se pupa programul de ce nu.
Intamplari noi nu am, doar ca acum cu vremea frumoasa mai hoinarim prin parc, iar cand socrii ii scot pe cei mici afara ma mai relax si eu.
Ioana pupam pe Carol sa treaca repede. Mihaita si acum are o vanataie de toata frumusetea in frunte ca l-a dat accidental ( chiar asa a fost) Ramona cu capul de tocul usii.
Monica bine te-am gasit! Stiu ca vorbim la tel mai des dar tot imi doresc sa te vad si pe aici. Imi place sa te citesc.
Danuta sa inteleg ca plecati la Paris?Sa aveti petrecere frumoasa.
Maine voi avea o zi mai aglomerata ca trebuie sa ajut la pregatirile pe care le face mama, ca-i facem pomana de 6 luni bunicii.
Va urez we placut si sa ne auzim cu bine!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007