FIV in Ungaria 132

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

draga savuiona,

referitor la FIV - Szeged ... monitorizarile se fac doar la clinica din Szeged si doar de catre dr. care face punctia si embriotransferul.
se poate face naveta; daca esti din Timisoara, in aproximativ 2 ore ajungi la Szeged.

despre Budapesta nu stiu sa-ti spun nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristis74 spune:

draga savuiona, bine ai venit.

Eu am fost la Budapesta si pot spune ca sunt foarte multumita si incantata de profesionalismul personalului de acolo, in special de PK. Sunt convinsa ca acelasi lucru se intampla si la Szeged. Si la Budapesta ca si la Szeged, monitorizarile se fac acolo la clinica de catre medicul care face punctia. Daca esti din Timisoara poti face naveta si te poti intoarce chiar in aceeasi zi indiferent daca alegi Szeged sau Budapesta fara niciun fel de problema.Ungurii au autostrazi (nu ca la noi) asa ca nu este niciun fel de problema (daca alegi sa pleci cu masina).Vigneta o poti cumpara de la ei (ca e mai ieftina) de la prima benzinarie cum treci granita.Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

Desiderio, cum esti? Ce vesti ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui savuiona
Acum apar semnele de intrebare si dilemele,incotro sa o apuc, Szeged sau Budapesta. Costurile le-am aflat rasfoind acest forum, dar ma intreb ce au facut fetele din vestul tarii, au mers la monitorizari dincolo, le-au facut in tara; v-a trebui sa stau acolo pana la et sau pot sa fac si naveta. V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu niste raspunsuri. stiu ca v-a aparea subiectivismul intre Szeget si Budapesta, dar astept sa imi impartasiti din experienta voastra, eventual PM.
va multumesc anticipat.

Savuiona, si eu am avut aceeasi dilema ca si tine - nu stiam incotro sa o apuc. Pana la urma am optat pt Szeged din considerentul ca este mai aproape si in timpul acesta pot merge si la lucru. Eu nu stiu nimic de Budapesta, am fost doar la primul control la Szeged si iti pot spune ca este OK. Poti sa citesti la capitolul trecut ce mi-au raspuns unii colegi la intrebarile mele. Daca ai nevoie de detalii despre Szeged iti stau la dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Pt. Savuiona: eu am fost la Budapesta la Peter Kovacs de doua ori si urmeaza sa merg iar intr-o saptamana sa fac FET. Dupa ce l-am cunoscut pe PK si am vazut cat de dedicat este meseriei pe care o face si cat de priceput, am hotarat ca nu as merge la nimeni altcineva pentru probleme de fertilitate. Daca iti trebuie detalii, intreaba-ma si te ajut cu placere! Mult succes! (a nu se intelege ca eu spun sa nu mearga lumea la altcineva; stiu ca si la Szeged si in alte parti sunt medici performanti, eu mi-am spus doar parerea personala din experienta personala).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXYMANU78 spune:

Buna fetelor.
Sunt si eu noua pe aici am facut un fiv nereusit la Athena in Timisoara si acum as dori sa ma indrept pentru urmatorul in Ungaria dar oscilez intre Budapesta si Szeghed.
bobomom tu ai facut vreun fiv la ei? As fi interesata daca ai putea sa imi dai si mie niste detalii despre serviciile de la Kaali Budapesta si despre PK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliad spune:

Fetelor ieri am faut BetaHCG si mi-a iesit 99.03 am fost in z 15 dupa inseminare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Felicitarisa ai un bebe cuminte 9 luni la tine in burtica!

Citat:
citat din mesajul lui otiliad

Fetelor ieri am faut BetaHCG si mi-a iesit 99.03 am fost in z 15 dupa inseminare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:

FELICITARI! Se pare ca i-a placut acolo de s-a instalat pentru 9 luni! Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:

Felicitariiiiii! Sa ai parte de sarcina usoara si sufla si spre noi sa se prinda la toate cel putin un .

Mergi la inceput