FIV in Ungaria 132

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns savuiona spune:

Va multumesc tuturor pentru raspunsurile promte. Sunt convinsa ca si la Szeged si la Budapesta medicii sunt competenti.
Intrebasem de monitorizari, pentru ca la Timisoara monitorizarile le facea o alta doamna doctor decat medicul care ma urmarea, erau foarte de dimineata, incepand cu ora 7. As merge pe varianta de naveta, mai ales ca Timisoara nu este atat de departe de Szeged sau Budapesta, numai ca nu vroiam sa ma trezesc ca si aici programarile se fac atat de dimineata.
loretta76 am citit postarile tale din capitolulu trecut si voi proceda la fel. Ii voi trimite un mail medicului, insa eu vreau sa incerc dinnou undeva in septebrie.
@ROXYMANU78 Si eu vin tot de la Athena cu 2 incercari nereusite si vreau sa migrez spre Ungaria.
otiliad felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria75 spune:

Nu sunt un membru activ al forumului. Am o ruagaminte. Am avut o prima intalnire cu dr. Zadori in 10 mai. Am stabilit atunci ca in ziua 2 a ciclului in iulie( aproximativ 8 iulie) sa merg pt schema de tratament si inceputul procedurii daca totul e ok.
vreau sa intreb daca stiti ceva de perioada concediului. Oare a uitat acest aspect cand m-a programat? nu prea stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

vio,pe 19 iunie tb fac,dar cred ca fac pe 17 ca e vineri.
am ajuns acasa ieri,am simtit toate gropile din asfaltul romanescma inteapa ovarele,parca si spatele ma doare un pic....o fi bineo fi rau

bafta muta fetele

Citat:
citat din mesajul lui violeta70

lyly_mar bravo! ce ma bucur! o sa fie bine, nu se poate altfel, trebuie sa fie un beta pozitiv. Pe cand testul?

Pupici

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui otiliad

Fetelor ieri am faut BetaHCG si mi-a iesit 99.03 am fost in z 15 dupa inseminare

yupiiiii
felicitari noii noastre

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

otilia,felicitari!!!
sa fie intr-un ceas bun.

fetelor...stiti ceva de perioada de concediu a dr.Albu???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

scuzoaiele mele.

am intrat pe forum cu gandul sa intru la "FIV cu Dragos ALBU" sa cer aceasta info acolo...da' am nimerit aici si ma credeam acolo...de asta a iesit postarea de mai sus

da' felicitarile pentru otilia raman valabile

deh...se pare ca m-a afectat explozia solara de Marti.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna fetelor, revin si eu cu o tolba plina de intrebari.
Stiti cumva daca optez pentru criogenarea de embrioni, in a cata zi de la punctie ii congeleaza? Pt ca in Germania te pun sa semnezi in contract cati embrioni vrei sa transferi, si restul ii congeleaza a doua zi dupa punctie, fapt ce nu mi-a convenit deloc, pt ca exista riscul ca pana in ziua transferului sa ramai fara niciunul.
Voi cu ce va intoarceti acasa dupa ET, cu masina sau cu avionul? Noi venim din Luxemburg, iar dupa ET ne gandeam eu sa ma intorc in Romania si sa stau acolo o perioada, dar sotul trebuie sa se intoarca la serviciu, si ma gandeam daca pot sa-l scutesc pe sot de un drum Budapesta-Bucuresti-Luxemburg.
Si ultima intrebare, promit, mai este cineva programata vineri pe 22 iulie la dr PK? Noi vom fi acolo la ora 14.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Intrebare pentru fetele care au facut de FIV.
O cunostinta de amea merge la prima intalnire cu Zadori in sept. A inceput sa-si faca analizele si a iesit antigen chlamydia pozitiv. Ce trebuie sa faca in acest caz? Face Zadori FIV daca are chlamydia?
Mersi
PS: Acum s-a speriat foarte tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

salutare tuturor!

otilia...FELICITARI!

intru rar pe forum din pacate, nu mai apuc sa va citesc....
as vrea a va intreb daca v'ati confruntat cu deficit de faza luteala...ce remedii ati folosit? ce vi s'a recomandat?

va multumesc! si mult, mult succes in tot ceea ce faceti

Mergi la inceput

ruxandrica,embrionii se pot congela in ziua 3 sau 5...decizia apartine embriologului si echipei de medici cu care faci FIV.

kemskaya,eu am deficit de faza luteala si in pacate nu exista tratament pentru asa ceva.
te ajuti cu progesteron injectabil...dupa ET pana la test si daca testul este pozitiv poti continua cu prg.inj inca o buna bucata din sarcina-practic pana cand se formeaza placenta si incepe sa secrete progesteron...adica pana spre sfarsitul trim. 1 de sarcina..ca pana atunci ovarele produc progesteron.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput