FIV in Ungaria 132

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Monilaza: eu ma indoiesc ca un medic i-ar face prietenei tale fiv cu chlamydia. Parerea mea este sa o trateze si ea si sotul si abia apoi sa-si puna problema de fiv. Din cate stiu eu, se trateaza cu Summamed, dar nu stiu exact dozele.
Pupici la toate unguroaicele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

samira, multumesc! ma bucur ca mi;ai raspuns
la mine menstruatia intarzie, analiza progesteronului arata clar deficit (are val de la menopauza), sindrom premenstrual la greu...o fi vreun chistuletz pe acolo??? daca organismul nu secreta suficient progesteron, CM nu apare...asa stiu
dr meu nu e pana marti ....insa am mai fost in situatia asta anul trecut si mi'a dat duphaston 5 zile si..s'a rezolvat, cel putin pt o perioada
acum insa am si 3 mutatii 'vesele' si progest. e procoagulant....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliad spune:

Multumesc la toata lumea pt urari si sa va dea Dumnezeu la toate bebele mult dorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

kemskaya,daca iei anticoagulante e ok...exista si o analiza numita antiXa care iti arata daca esti pe doza corecta de anticoagulant...deci nu sunt probleme ce nu pot fi controlate.

spunea cineva mai devreme de clamydia...cel mai bine e sa trateze intai infectia si apoi sa se apuce de Fiv.
sunt medici care aleg sa inceapa stimularea si sa trateze simultan clamydia...insa problema este ca ea poate sa reziste la tratament...e posibil sa necesite tratament mai indelungat si atunci se naruie toata schema...dar apuci sa bagi deja ceva hormoni in tine.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiderio spune:

fetelor , din pacate si FIV nr 3 a esuat, beta 0,1 progesteron 33,4. Asta este situatia din pacate, dar ma concentrez deja pt urmatoarea incercare. Am vorbit cu PK mi-a spus ca vom face ceva schimbari asa ca privesc cu incredere spre viitor. Felicitari fetelor care au reusit si sacina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Desiderio Sa fie cu succes data viitoare!

Otilia, felicitari si sarcina usoara!

Ruxandrica, mie mi-au congelat embrionii in ziua a 6'a, pt ca am facut transfer de ziua a cincea si au spus ca ii congeleaza in ziua de dupa transfer. Eu am o morula si un blastocist congelati. Eu de data asta merg cu masina si ma voi intoarce in Bucuresti (cu masina) probabil la doua zile dupa transfer. Data trecuta am fost cu avionul.

Roxymanu, eu am facut 2 FIV'uri la Kaali Budapesta cu Peter Kovacs si urmeaza un FET. Din al doilea FIV a rezultat baietelul meu, Nicholas James, care azi a implinit un an si sapte luni Sunt multumita complet de serviciile celor de la Kaali, in special de Peter Kovacs. Nu am absolut nimic de reprosat nici lui nici staff'ului. Sunt profesionisti. Daca ai intrebari, trimite-mi email, PM sau intreaba-ma aici, cum doresti. Iti raspund cu placere. Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1972 spune:

Buna dimineata fetelor!
Otiliad, felicitari sa ai o sarcina usoara, sa te bucuri din plin de ea si un bebe sanatos.
Ruxandrica la PK sunt si eu programata dar pe 21 Iulie la ora 14.
Cumva sper sa ne si cunoastem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

otiliad felicitari si 9 luni fara probleme iti doresc!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Desiderio, imi pare rau... O sa ne vina si noua randul, o sa iasa soarele si pe strada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

kemskaia, nu e nici o posibilitate sa fii insarcinata? Stiu persoane la care a fost sarcina atunci cand cm nu mai venea, dar conceptia s-a produs ff tarziu (vorbesc de sarcina obtinuta natural), in perioada cand teoria zice ca nu prea mai e posibil (dupa Z24). Doar ca practica mai contrazice cateodata teoria.
Avand in vedere ca ai un copil sanatos, si la prima sarcina nu ai avut pb de genul retard de crestere intrauterina, etc, cu un tratament corect eu cred ca mutatile de trombofilie nu au de ce sa iti puna probleme. Iar cu valorile de menopauza, eu patesc frecvent, ba am valori foarte bune, ba dezastruoase. E intr-adevar un semn ca nu mai functionam ca "in tinerete", dar doar atat.
Din ceea ce scrii deduc ca nu te lasi, nu? Multa bafta.

otiliad, felicitari. La Szeged a facut inseminarea? Sarcina usoara in continuare iti doresc.

Mergi la inceput