FIV in Ungaria 132
Raspunsuri - Pagina 8
aristica spune:
va multumesc foarte mult
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
violeta70 spune:
lyly_mar bravo! ce ma bucur! o sa fie bine, nu se poate altfel, trebuie sa fie un beta pozitiv. Pe cand testul? 

aristica superbe pozele, iar voi ati fost niste miri ca-n basme!
Pupici 
cristis74 spune:
M-am intors si eu aseara si sunt foarte trista.Am TSH-ul 4.44 si pana nu scade sub 2.5 PK mi-a spus ca nu incepem stimularea. Gia, am vazut ca si tu ai aceeasi problema.Ai inceput deja tratamentul? Iti tin pumnii sa fie totul bine.
ALINUK felicitari si Doamne ajuta.
aristica spune:
alinuk vrei sa faci botezul si nunta in aceeasi zi?![]()
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
anchusa spune:
Fetelor multumesc mult pentru urari
Sper ca bebeilor nostri sa le placa noua casuta si sa ramana la noi.
Testul de sange trebuie sa-l fac martea viitoare dar,poate ma grabesc si-l fac luni,o sa ma hotarasc atunci.
Inca nu am facut un calcul sa vad cat m-a costat acest FIV.
anchusa
simonia spune:
aristica, eu nu l-as angaja pe fotograful de la nunta ta!
in realitate esti mult mai proaspata si frumoasa
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
ank30 spune:
Buna fetelor,
Stie cineva daca aici pe forum au fost cupluri care au facut fiv si s-au confruntat cu asthenozoospermia?
Care sunt sansele de reusita in cazul asta... sau daca au reusit natural cu atat mai bine.
Din cate stiu eu in cazurile astea se face fiv cu icsi( e si cazul nostru de altfel).
Multa bafta celor care asteapta beta si cat mai multe teste pozitive
.
V Leiden pozitiv, 3 FIV cu ICSI nereusite.
BoboMom spune:
Buna seara,
Eu sunt in continuare intr-o mare dilema. Astept raspunsul lui PK dupa rezultatele de azi sa vedem daca mai putem face FET luna asta. Doctorita care mi-a facut eco a spus ca dupa parerea ei nu mai merge pt ca endometrul pare a fi deja in faza luteala, desi nu am ovulat inca. Sunt in ziua a 16'a si progesteronul e 0.3, iar estradiolul 44. In urma rezultatelor de sange PK a spus ca imi trebuie putina stimulare (1 Menopur pe zi 2-3 zile), dar a zis sa hotaram dupa eco, asa ca astept raspunsul lui. Intre timp am trimis pe cineva la farmacie sa-mi ia Menopurul. M-am gandit ca oricum nu are nimic daca il fac si nu mergem mai departe. Acum mai e o chestie - nu are cine sa mi-l faca
Asa ca ma gandeam sa-l fac singura, desi inainte nu mi le-am facut singura, dar asta e, nu cred ca e mare lucru
Aveti vreun sfat?
Merci!
BoboMom spune:
Mi-a raspuns PK. Fac Menopur azi si maine, iar vineri fac iar eco. A spus ca endometrul arata bine si el crede ca putem face transferul ![]()
savuiona spune:
Buna seara dragele mele. Sunt nou venita si vreau sa ma alatur clubului vostru, a celor care incearca sa ramana insarcinate. Am sa va spun pe scurt povestea mea si a sotului meu.Cand am luat hotararea dea a face un copil, medic fiind, am zis sa ma duc sa imi fac niste investigatii sa vedem daca totul este in regula. Am avut neneorocul sa zic asa sa merg la un medic care ma tot testat, dar nu s-a gandit sa-l testeze si pe sotul meu.Am incercat metodele traditinale, temperatura, echograf si toate cele si nu se intampla nimic. Am facut un HSG si am aflat ca trompele mele si uterul sunt ok. Am schimat dupa un an medicul si apoi am aflat ca are oligospermie. A mai urmat o perioada de investigatii si tratament dar spermograma nu s-a imbunatatit deloc. Am amanat o perioada de timp si s-au fact 3 ani de cand incercam. Mi-am luat inima in dinti si am zis sa mergem la o clinica din Timisoara sa rezolvam problema noastra de infertilitate. Ni s-a propus ICSI. Asta era la inceputul lui ianuarie. Din cate am citit pe aici, schema de tratament de la Timisoara este diferita fata de cea din Ungaria. Am inceput cu anticonceptionale, iar ultima zi de anticonceptionale a coincis cu prima zi de Gonapeptyl. Dupa 14 zile a urmat prima zi de testare a estradiolului si echografie. Au fost 5 testari de acest fel. Din ziua 14 am facut Menopur, dar foliculii mei nu au crescut cum ar fi trebuit si nu am mai nici un Fiv. A urmat o luna de pauza si o a doua incercare, de data aceasta cu Gonapeptyl si Gonal f900UI. Foliculii au crescut, s-au recoltat 5, s-au "cuplat" in prima faza 3, dar pana la urma am facut ET cu 2 dintre ei, clasa A.Nu s-a prins nici unu. M-am lamentat, dezamagirea a fost mare, iar de data acesta mai vreau sa incerc dar in Ungaria.
Acum apar semnele de intrebare si dilemele,incotro sa o apuc, Szeged sau Budapesta. Costurile le-am aflat rasfoind acest forum, dar ma intreb ce au facut fetele din vestul tarii, au mers la monitorizari dincolo, le-au facut in tara; v-a trebui sa stau acolo pana la et sau pot sa fac si naveta. V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu niste raspunsuri. stiu ca v-a aparea subiectivismul intre Szeget si Budapesta, dar astept sa imi impartasiti din experienta voastra, eventual PM.
va multumesc anticipat.