FIV in Ungaria 132
Raspunsuri - Pagina 7

aristica spune:
ancuhsa si ce productie ai?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

anchusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica ancuhsa si ce productie ai? PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite |
2 embrionasi care-s deja la purtator

anchusa

Ruxandrica spune:
Buna seara fetelor, as vrea sa ma incriu si eu in cursa pt Budapesta pt FIV nr 2, si vroiam sa va intreb cat timp trebuie sa astept intre cele doua FIV-uri?
Eu am facut luna trecuta un FIV in Germania, pe 9 mai am transferat doi embrioni, la 15 zile de la ET am facut Beta si a iesit 34.5, dar dupa 4 zile am inceput sa sangerez, iar Beta facut a doua zi era 0.
Nu stiu ce s-a intamplat, explicatii nu am primit, dar clar vreau sa mai incerc odata anul asta si as vrea sa merg la dr Kovacs.
Pana una alta am descoperit ca am mutatia C677T heterozigot dar mi s-a spus ca 40% din populatie o au si sa nu-mi fac probleme. Dar eu cred ca tocmai asta a fost buba, plus timpul de coagulare f rapid.
Voi cat timp ati asteptat intre cele doua FIV-uri?
Va multumesc.

tonirro spune:
Ruxandrica, pe mine PK m-a pus sa astept o luna (la inceputul careia sa-mi refac analizele hormonale + AMH), apoi din a doua luna urmeaza sa incep cu AC pobabil. A ramas sa ii scriu in prima zi din luna a doua. Oricum, vreau sa fac si o eco sa ma conving ca e totul in regula pe acolo. Si eu am descoperit tot acum ca am acea mutatie + inca una si intentionez sa ma duc la un hematolog. Bafta multa!

samira33 spune:
ruxandrica,medicii spun ca 3 cicluri sunt suficiente.
eu as spune ca e mai bine sa lasi sa treaca 6 luni intre cele 2 proceduri...eu,cel putin, asa am facut mereu.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Ruxandrica spune:
Multumesc pt raspunsuri, oricum cel mai probabil prin octombrie as putea face urmatorul FIV, mai devreme n-as vrea pt ca de abia in septembrie ajung prin Romania si intentionez sa merg la dna U la Fundeni mai intai.
I-am dat un mail dr Kovacs si la fel mi-a raspuns si el ca o luna este suficient, si ar avea liber pt o prima consultatie pe la jumatatea lui iulie, pe care intentionez sa n-o ratez.
O seara buna

alinuknuknuk spune:
Aristico, casa de piatra si copii sanatosi si muuulti!!!!!
Ce frumosi sunteti! Ma gandesc si eu sa contactez restaurantul pentru la anu'.
Fetelor nu stiu daca aici am postat dar se pare ca voi avea un baietzel. Rezultatul bitestului pare si el ok.
Va pup pe toate si va doresc numai teste pozitive!!!
Cu drag, 14+

luisianadsd spune:
ALINUK felicitari si Doamne ajuta.
ANCHUSA cand ne dai vestea cea mare ?
1extrauterina
1 fiv "nereusit"MNL
1fiv nereusit szeged