FIV in Ungaria 132
Raspunsuri - Pagina 6
samira33 spune:
aristico,ma bucur ca ti-a priit in luna de miere...musai sa ne arati si noua poze sa vedem si noi o mireasa frumoasa si zbanghie-ca asa mi te imaginez eu.
la Korall era imposibil sa nu-ti placa...din punctul meu de vedere doar sa fii prea carcotas gasesti motive de nemultumire.
motanul Tomas nu e pe placul meu...eu nu prea sunt prietena cu pisicile insa sotul meu este topit dupa el.
bobomom,probabil ca te-ai lamurit pana acum dar vreau sa-ti mai spun ca la Fet-ul din luna Mai-facut tot fara stimulare,Pk m-a pus sa fac 3 randuri de eco si pana foliculul dominant nu a avut dimensiune mai mare de 17mm si endo mai gros de 9mm si trilaminat nu a vrut sa ma lase sa fac Ovitrellu.
lyly,te felicit draga mea.
ai grija de tine si te asteptam cu un Beta mareeee cat China.
adc
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
aristica spune:
lyly oare ne-am vazut si noi la korall? Voi il intrebati pe tatal lui Robert de punctele de atractie in timp ce eu chinuiam celebrul motan?
samiruta http://www.cristineacsa.ro/galleries/nunta-gabriela-eduard
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
tonirro spune:
lyly sa fie lipiciosi!!! Eu plec in concediu la sfarsitul lui Iunie dar sper sa ne dai vestea cea buna pana atunci. rasfata-te si ai grija de tine!dragoste, nu am primit nimic pe yahoo. Am cautat si in spam si...nimic. Te rog mai trimite o data; adresa este tonirro@yahoo.com. adc, ai dreptate, asa a zis si PK despre analizele mele Om vedea ce o iesi. Deocamdata trebuie sa ma hotarasc daca mai fac un FIV sau incerc o inseminare. Stiu ca inseminarea e "pistol cu apa" dar este o incercare sio imi mai raman bani de concediu vara asta :D. Si, cine stie...Mai am vreo 2 saptamani sa iau decizia. Va tin la curent.Multa bafta tuturor!
balanta_tm spune:
aristica, am tras si eu cu ochiul la pozele tale. Esti frumusica, subtirica, bravo!
(nu stiu de ce, eu mi te imaginam blonda)
samira33 spune:
aristico,fooooooarte frumos.
felicitari!!!CASA DE PIATRA!!!
ai fost superba...sa zambesti cat poti de mult in fiecare zi pentru iti sta foarte bine..ai un zambet foarte frumos care te lumineaza.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
lyly_mar spune:
nici eu nu ma omor dupa pisici,dar al meu sot i-a facut vreo 20 de poze
aristico,nu eram eu
toniro,sami
aristica spune:
sar'manaaaaa
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
monilaza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica samiruta http://www.cristineacsa.ro/galleries/nunta-gabriela-eduard |
Foarte frumos! Ai fost o mireasa de nota 10! Felicitari si casa de piatra! Sa va ajute D-zeu sa va ramane pe fete zambetele, toata viata!
anchusa spune:
lyly mar foarte buni embrionasiiiii!!!
sa nu te prind ca te mai stresezi degeaba ca vin la tine si vezi tuTi-am zis ca o sa fie bine indiferent daca te agiti sau nu.
aristicaeu eram la Korall in dimineata aceea
anchusa
adipapazi spune:
lyly, sezi cuminte acu si cloceste! sa fie cu folos!
haymorena aristica, ce belissima esti, sa fie cu noroc si da-te-n castig!m-ai innebunit cu trena aia! si voalul! superrrrrrrbissima!
anchusa[/b], astept beta mare!
bobo[/b], bine ca te lamurisi!