FIV in Ungaria 132

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,ma bucur ca ti-a priit in luna de miere...musai sa ne arati si noua poze sa vedem si noi o mireasa frumoasa si zbanghie-ca asa mi te imaginez eu.
la Korall era imposibil sa nu-ti placa...din punctul meu de vedere doar sa fii prea carcotas gasesti motive de nemultumire.
motanul Tomas nu e pe placul meu...eu nu prea sunt prietena cu pisicile insa sotul meu este topit dupa el.

bobomom,probabil ca te-ai lamurit pana acum dar vreau sa-ti mai spun ca la Fet-ul din luna Mai-facut tot fara stimulare,Pk m-a pus sa fac 3 randuri de eco si pana foliculul dominant nu a avut dimensiune mai mare de 17mm si endo mai gros de 9mm si trilaminat nu a vrut sa ma lase sa fac Ovitrellu.

lyly,te felicit draga mea.
ai grija de tine si te asteptam cu un Beta mareeee cat China.

adc

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lyly oare ne-am vazut si noi la korall? Voi il intrebati pe tatal lui Robert de punctele de atractie in timp ce eu chinuiam celebrul motan?

samiruta http://www.cristineacsa.ro/galleries/nunta-gabriela-eduard

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

lyly sa fie lipiciosi!!! Eu plec in concediu la sfarsitul lui Iunie dar sper sa ne dai vestea cea buna pana atunci. rasfata-te si ai grija de tine!dragoste, nu am primit nimic pe yahoo. Am cautat si in spam si...nimic. Te rog mai trimite o data; adresa este tonirro@yahoo.com. adc, ai dreptate, asa a zis si PK despre analizele mele Om vedea ce o iesi. Deocamdata trebuie sa ma hotarasc daca mai fac un FIV sau incerc o inseminare. Stiu ca inseminarea e "pistol cu apa" dar este o incercare sio imi mai raman bani de concediu vara asta :D. Si, cine stie...Mai am vreo 2 saptamani sa iau decizia. Va tin la curent.Multa bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aristica, am tras si eu cu ochiul la pozele tale. Esti frumusica, subtirica, bravo!
(nu stiu de ce, eu mi te imaginam blonda)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,fooooooarte frumos.
felicitari!!!CASA DE PIATRA!!!
ai fost superba...sa zambesti cat poti de mult in fiecare zi pentru iti sta foarte bine..ai un zambet foarte frumos care te lumineaza.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

nici eu nu ma omor dupa pisici,dar al meu sot i-a facut vreo 20 de poze
aristico,nu eram eu
toniro,sami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sar'manaaaaa

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

samiruta http://www.cristineacsa.ro/galleries/nunta-gabriela-eduard

Foarte frumos! Ai fost o mireasa de nota 10! Felicitari si casa de piatra! Sa va ajute D-zeu sa va ramane pe fete zambetele, toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

lyly mar foarte buni embrionasiiiii!!!
sa nu te prind ca te mai stresezi degeaba ca vin la tine si vezi tuTi-am zis ca o sa fie bine indiferent daca te agiti sau nu.

aristicaeu eram la Korall in dimineata aceea

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

lyly, sezi cuminte acu si cloceste! sa fie cu folos!
haymorena aristica, ce belissima esti, sa fie cu noroc si da-te-n castig!m-ai innebunit cu trena aia! si voalul! superrrrrrrbissima!
anchusa[/b], astept beta mare!
bobo[/b], bine ca te lamurisi!

Mergi la inceput