FIV in Ungaria 132

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llor spune:

adc...FELICITARI...
Iti doresc 9 luni minunate...si un fratior pt fetita ta...oricum este anul baieteilor asa ca ai toate sansele...
PUPICI...

FIV 1 - Zadori Szeged - REUSIT
3 foliculi-3 ovocite-3 fecundate-3 transferati-1 bebe confirmat :)...
22 saptamani..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Adc, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Cybele, felicitari pt inimioara! Multa sanatate in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXYMANU78 spune:

Laura ( bobomom) iti multumesc foarte mult pentru informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

adc mi'ai 'smuls' un zambet, ca sa zic asa
nu cred ca sunt insarcinata; si daca ar fi fost cumva, progest in z23 (testat de dr endocrinolog, ca am avut probl cu un san, dureri f mari si apoape impietrit si am fost la un eco mamar) deci val progest a fost de 0,7, muult sub limita pt a sustine o sarcina
m'am gandit si eu la varianta asta, mai ales ca in luna trecuta am fost la un control la gineco si mi'a zis dr ca am folicul pe ovarul legat de trompa mea cea buna si....am tinut cont de asta
de lasat...nu ma las inca , desi asa imi vine cateodata.....ca's numa' pe la dr cu diverse probleme....cand cu aprox un an si jum in urma aveam un singur stres pe zi: eu cu ce ma imbrac maine??

tu ce mai faci? sper sa nu ma insel, dar parca ai si tu o fetita care isi doreste fratiori, asa'i?

Citat:
citat din mesajul lui adc

kemskaia, nu e nici o posibilitate sa fii insarcinata? Stiu persoane la care a fost sarcina atunci cand cm nu mai venea, dar conceptia s-a produs ff tarziu (vorbesc de sarcina obtinuta natural), in perioada cand teoria zice ca nu prea mai e posibil (dupa Z24). Doar ca practica mai contrazice cateodata teoria.
Avand in vedere ca ai un copil sanatos, si la prima sarcina nu ai avut pb de genul retard de crestere intrauterina, etc, cu un tratament corect eu cred ca mutatile de trombofilie nu au de ce sa iti puna probleme. Iar cu valorile de menopauza, eu patesc frecvent, ba am valori foarte bune, ba dezastruoase. E intr-adevar un semn ca nu mai functionam ca "in tinerete", dar doar atat.
Din ceea ce scrii deduc ca nu te lasi, nu? Multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

adc FELICITARI!!!
doamne, eu abia acum am citit tot din urma, nu'mi vine sa cred!!!

pe mine una...m'ai uimit de tot!! cu AMh 0,1 - 12 ovocite??
nu am eu experienta multora de aici dar mi se pare incredibil!!!!
cred ca ar trebui sa'l cunosc si eu pe dr asta

sarcina usoara sa ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savuiona spune:

adc am citit povestea ta care este incredibila. Felicitarile si respectul meu. ma faci sa ma ridic dinnou si sa sper ca voi reusi intr-un final. de fapt nu mi-am dorit nici o data sa renunt, dar parca acum cu mai multa incredre si indarjire.
ROXYMANU78 si eu tot la Athena am facut cele 2 fertilizari si voi pleca in Ungaria.
BoboMom Bafta sa ai si sa te intorci fericita.

Mergi la inceput

Roxy, cu multa placere! Sa fie cu folos!

Eu nu intru mereu pe forum, asa ca cel mai bine e sa-mi trimiteti email daca vreti sa ma intrebati ceva, pt ca imi face mare placere sa pot ajuta alte persoane fie si cu o mica informatie sau un mic sfat. Doamne ajuta tuturor!

Mergi la inceput

Savuiona, merci mult! La fel iti doresc si tie!

Fetelor, mi-am facut acum rezervare la Helios si cel mai bun pret l-am gasit pe booking.com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXYMANU78 spune:

Savuiona daca am inteles bine ai facut fiv2 in lotul din mai cand am facut si eu. Cand ai avut punctia?
Poate ne-am vazut pe acolo eu am inceput stimularea in 01 mai si incepand de joi 05 mai am fost tot la doua zile la monitorizare dimineata imediat dupa ora 8.00 Punctia am avut-o duminica in 15 mai - am fost ultima la punctie-, si embriotransferul marti in 17 mai
Tu unde intentionezi sa mergi in Ungaria? Eu ma gandesc sa merg in Budapesta.
Si cristinaemma , tot din Arad, cred se va indrepta spre Ungaria, de asemenea si Roxana (care a scris la un moment dat pe Fiv Athena hospital ...., si este si ea la a doua fertilizare la Athena) se gandea tot la Ungaria.
Eu am speranta ca vom face alegerea potrivita si vom veni cu bebei de acolo.
te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca75_13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

Intrebare pentru fetele care au facut de FIV.
O cunostinta de amea merge la prima intalnire cu Zadori in sept. A inceput sa-si faca analizele si a iesit antigen chlamydia pozitiv. Ce trebuie sa faca in acest caz? Face Zadori FIV daca are chlamydia?
Mersi
PS: Acum s-a speriat foarte tare

Si eu am avut problema acesta, trebuia sa fiu in Ungaria pe 16 ian.2009 si eu pe 12 am aflat ca aveam clamydia. L-am sunat imediat pe Zadori si i-am spus. Eu ma gandeam sa renunt si sa ma reprogrameze dar el mi-a spus ca ne vedem in luna aceea si m-a pus sa iau sumamed ( nu mai tin minte cum a luat med.) Rezultatul a fost un bebe sanatos si frumos. Asa ca spunei cunostintei tale sa nu dispere si sa-l sune pe Zadori, doar el sitie ce trebuie facut.
Sa aveti sanatate si bebei sanatosi

Mergi la inceput