FIV in Ungaria 132
Raspunsuri - Pagina 15
monilaza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluca75_13
Si eu am avut problema acesta, trebuia sa fiu in Ungaria pe 16 ian.2009 si eu pe 12 am aflat ca aveam clamydia. L-am sunat imediat pe Zadori si i-am spus. Eu ma gandeam sa renunt si sa ma reprogrameze dar el mi-a spus ca ne vedem in luna aceea si m-a pus sa iau sumamed ( nu mai tin minte cum a luat med.) Rezultatul a fost un bebe sanatos si frumos. Asa ca spunei cunostintei tale sa nu dispere si sa-l sune pe Zadori, doar el sitie ce trebuie facut. Sa aveti sanatate si bebei sanatosi ![]() |
Ia deja de 2 zile doxicilina(200 gr pe zi)impreuna cu sotul ei, timp de 10 zile. La cate zile dupa tratament trebuie sa refaca analiza?
Zadori te-a pus sa o refaci?
I-a scris lui Zadori de cand a descoperit problema, dar nu i-a raspuns.
monilaza spune:
Adc, felicitari pentru sarcina.
Povestea ta m-a impresionat. Nici lacrimile nu s-au lasat asteptate.
Sa va dea D-zeu tot ce-i bun pe lumea asta.
adc spune:
Multumesc inca o data, sunt impresionata de mesajele voastre, sa nu uitam insa ca mai e un drum lung de parcurs
.
Fetele dezamagite de Athena, nu va lasati descurajate, spun asta inca o data, nu exista o reteta a succesului. Sunt si persoane care pe buna dreptate nu au reusit sa se puna de acord cu PK si au renuntat la a colabora cu el.
Eu am ales omul nu clinica, dar printr-un noroc (sau poate nu) organizarea de la Budapesta e the best din ceea ce am vazut eu pana acum.
tonirro spune:
Vin si eu cu felicitarile, abia acum am ajuns acasa, dupa o sambata plina de pomeni si parastase.adc, felicitari!!!!
. Eu sunt mai emotiva asa, am plans de-a dreptul. Iti doresc 9 luni linistite, sarcina la termen si bebe sanatos! Chiar m-am intrebat de unde ai stiut ce mi-a raspuns PK atunci cand i-am trimis rezultatul AMH-ului...
. Am citit acum ultimele pagini si sunt atat de frumoase! Astea sunt momentele cand ma simt handicapata: cand nu pot sa exprim bucuria pe care o simt.Cybele
ma bucur foarte mult! E cam seaca remarca, si tot scriu si sterg si iar scriu si iar sterg...Dar asa este. ma bucur foarte foarte mult. Sunt ca un caine superfericit, stii tu, aia care balesc de bucurie si te lovesc peste picior cu coada cand se bucura 
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adc organizarea de la Budapesta e the best din ceea ce am vazut eu pana acum. |
subscriu.
raluca75_13 spune:
monilaza - Sincera sa fiu eu nu am repetat analiza si nu stiu la cat timp trebuie repetata. Pe 12 am aflat de problema si pe 16 eu am ajuns in Ungaria. La clinica, dr. nu m-a pus sa repet analiza.
otiliad spune:
Tonirro nu mai stiu daca eu am spus aici dar am facut la Timisoara 4 IUI si 3 Fiv,iar cand am mers la Szeged doctorita mi-a sugerat sa incercam o inseminare ea cred ca vroia sa vada cum raspunde organismul meu la stimulare fiind convinsa ca nu voi reusi din prima, dar a fost de treaba si mi-a spus sa incercam o inseminare fiindca e pe bani putini si poate ca va reusi Stimularea am facut-o cu Clostybegyt din ziua a treia de ciclu cate 2 pe zi, nu mai stiu ce sa iti spun dar daca vrei iti dau mesul meu si mai vorbim otiliadragnuta@yahoo.com
gia_1986 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristis74 Gia, si mie mi-a dat L-thyiroxin de 50 mc. Eu incep sa-l iau de maine. La noi problema e mult mai complicata. Eu am o singura trompa si aia foarte subtire si infundata cu lichid iar sotul are oligospermie si diabet. PK mi-a zis ca la el e ok dar la mine e mai complicat.Intai incearca cu trompa pe loc apoi daca nu reuseste se pune problema de scos si incercat din nou.Tu cum iei L-thyiroxin? Mie mi s-a spus sa-l iau cinci zile si doua zile pauza.Apoi la sfarsitul lunii sa repet TSH-ul.Dar nu stiu cand sa-l repet.Tot in ziua 2 de CM? Iti tin pumnii sa-ti scada valoarea si sa-ti reuseasca tot ce ti-ai propus. |
sanatos si frumos, va tin si eu pumnii..