Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

alina l am dus in scoica (scaun de masina) ca el mereu adoarme in masina si nu avea sens sa il trezesc sa l pun in landou...ii place mult mai mult in scoica atunci cand se trezeste pentru ca vede lucruri in jur...landoul de la o vreme il frustreaza maxim

shtrumph la mothercare nu am mai ajuns dar i am luat de la h&m si de la zara niste chestii super dragute si colorate...k nu imi plac deloc hainutele astea pt baieti inchise la culoare...ce, ei n au dreptul la haine vesele?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Alina06St si Strumphitza, va multumesc frumos pentru primire, bina v-am gasit, fetelor!

Referitor la datele noastre - sigur ca vrem si noi pe prima pagina!!! - eu sunt nascuta pe 21 oct. '81 iar bebe Adam pe 03 martie 2011, prin cezariana, avea 3,280 kg la nastere, 50 cm si scor Apgar 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

A-propos de stat mult pe afara al meu bebe sta in casa numai cit maninca si cind doarme de dupa-amiaza si noaptea, in rest numai pe afara stam . In casa nu prea doarme, ma solicita mult pentru ca nici pe pat nu vrea sa stea,nu suporta sa il las din brate, se plictiseste repede de carusel sau alte jucarii cintatoare... in schimb cind iesim afara adoarme imediat in landou, in leagan, unde o fi - numai in aer liber sa fie. Deocamdata sunt la mama (ca e primul bebe si am venit la parinti sa imi fie mai usor) si ai mei stau la casa, dar cind ne intoarcem in Constanta nu stiu ce o sa fac cu el daca tot asa o sa ma zapaceasca cu plimbarile . Asa ca de cind a venit vara mi-am luat portia de natura cu virf si indesat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am hranit piscoata si i-am facut pasaport de living la tac-su, ca aici cu mine in camera nu ii mai placea, a inceput sa urle si a venit daddy a ei sa o ia la el sa se uite la teveu impreuna

Madu81, te-am trecut in listuta de pe prima pagina nu ne-ai spus la cate sapt ai facut cezariana? Vad ca esti constanteanca, mai sunt fete de pe acolo ... unde la parinti esti acum? tot pe langa sau alt judet ?

Alina06, eu pe piscoata daca o scot la mall parca ma simte, cred ca are senzori la pampers cum intram in magazine cum oaaa oaaa... si s-a dus cheful meu de shopping a mea din contra fata de al tau, daca stau pe loc si nu o mai plimb face urat. de aia nu ii place la mall ... cum stau pe loc , chiar si la semafor cand stau eu fac rotocoale cu carutul pana se face verde ca daca ma opresc e jale mare , cine ma vede crede ca-s nebuna nu ca nu as fi, deci ne-am inteles da? Aici trebuie sa apesi pe buton sa se schimbe culoarea la semafor si dupa ce apas butonul eu dau ture in asteptarea omuletului verde si cand se face verde, fuga fuga trecem strada ... in graba ca nu prea tine tare mult verdele la treceri nu stiu ce naiba deci nu am timp de cascat gura

Ma duc sa vad ce face piscotel pe jos cu tacsu si eu sa mai bag nasu prin firgi sa vad ce gasesc , mi-e foame iar nu cumva sa-mi scada asta mare la cat de obosita sunt as manca numa dulce

Gata palavrageala, ma duc jos, mai trec eu mai tarziu pe aici.

Va pup, o seara buna



_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Merci mult Strumphitza! Mi-a scapat din vedere faptul ca trebuia sa mentionez si in ce saptamina eram cind am fost operata - daca esti asa draguta sa completezi - saptamina a 39-a. Multumesc!

Acum sunt la Botosani, de aici sunt originara . In Constanta stau cam de cind m-am casatorit, urmeaza sa ne reintoarcem dupa ce ii fac lui bebe vaccinul de 4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Ahhh, si Adam incepe sa plinga atunci cind se opreste carutul din mers sau cind suntem cu masina si oprim cit e semaforul pe rosu, la fel, incepe concertul. Dupa ce pornim tace instant, ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Buna seara fete dragi!
Va multumesc mult de tot tuturor pentru urari, mi-au facut mare placere!
Madu81 bine ai venit si sa creasca mare Adam!
Scrish, bravo pentru shopping - n-am retinut, ti-ai luat rochie de botez? de care? si eu vreau sa merg luni/marti!

Am si eu o intrebare fiindca de azi am schimbat orarul plimbarilor (dimineata si seara) - apropo Petru mi-a mai facut cadou o sesiune de o ora jumate de somn si dupa-amiaza
Deci intrebare: ce faceti contra tantarilor, ca am impresia ca au aparut deja in parc, sau oricum ma astept sa apara curand - crema, plasa la carucior???

Va imbratisez


Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Scrish, buna ideea cu scoica! Noroc cu forumul asta ca ma mai luminez si eu. Nu ma gandisem sa incerc si asa. Ai fixat-o pe cadrul carutului? Mi se pare ca am citit in cartea carutului ca se poate. Ia sa o caut.
Strumphy, am vrut si eu duminica trecuta sa merg intr-un magazin din asta pt casa si gradina sa-si ia fratele meu niste seminte de flori si alte chestii. Vorba ta: doar ce-am intrat in magazin si am ajuns la flori ca a si inceput urlatoarea. Am stat numai cu el in brate. Dar si in brate se foia . Dar eu cred ca o sa treaca si faza asta
Pisuc, n-am studiat treaba asta cu tantarii. La noi nu e niciun parc... Dar cand o sa mergem la noi acasa se va schimba situatia. Acolo e multa verdeata. As opta pt crema, dar nu stiu cat e de indicata pt copii mici. Al meu acum e plin de niste bubite mici, cica de la caldura si transpiratie. Poate tptusi o plasa ar fi mai buna... Trebuie sa mai citim.
Noapte buna!

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are 1 luna si 3 sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Merci pentru urari, Pisucmic!
Eu deocamdata pun plasa de tintari, mai incolo o sa il dau cu lotiune protectoare. Am vazut ca au un astfel de produs la Chicco, pentru bebei mici, dar nu am prospectat piata inca. Oricum, inainte sa il dau cu lotiune impotriva tintarilor trebuie sa il dezvat de bagat jumatate de pumn in gurita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

alina da, am scos scoica din masina si am fixat o pe carucior somnul a ramas nealterat

pisuc tocmai rochita de botez nu am luat, in rest...o gramada de chestii eu sapt viitoare vreau neaparat sa cumpar de la mothercare plasa de tantari ca eu il mai tin pe luca pe terasa si cum avem herastraul visavis iti dai seama...da, au aparut tantarii si muste, si albine si tot felul de zburatoare plasa mi se pare mai practica, il apara de orice. si din punctul meu de vedere, evitam si sa ii dam pe piele cu prea multe chestii... ah mai vroiam sa te intreb de ce ai ales sa nu faci rotarixul! sunt curioasa care e motivul la tine mai ales ca esti medic si oricum stii mai multe...


Mergi la inceput