Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Mai da ce liniste pe aici... se vede ca e weekend si e vara , toat lumea sta pe afara hai ca am facut si versuri

Stau si eu la umbra ca afara e cald tare si soare nu imi place asa cald acum fac si mofturi dupa cate ca e soare si frumos, dar la cat sunt de obosita ma simt de parca ma sufoc si nu am aer

Piscoata mea a trecut foarte bine peste noapte, nu a facut nimic nici un efect advers de la vaccin nu febra, nu diaree, nu nimic sunt foarte fericita, are mama fata mare Nu i-am dat deloc Calpol paracetamol ca nu a fost nevoie si preventiv eu nu dau nimic, de ce sa indop copchilu cu medicamente cand nu e nevoie ? si i-am facut si baie si am si scos-o la plimbare , deci una peste alta, nu cred in babisme, sa nu scoti copilu afara si s anu ii faci baie ca nu stiu ce se intampla sau sa dai paracetamol preventiv strict parerea mea , da ?

A dormit cam toata dupa amiaza si seara ieri si azi pana acum vreo 30 min , numai papa, somn , papa somn... cu mici pauze, aseara de baitza si azi de kk si facut un dush mic in cada la baie

Eu am o lene in mine de nu vad bine, mi se trage de la oboseala si caldura, dar desi ma simt lenesa am spalat rufe, intins, facut papa de pranz si urmeaza sa ma duc sa imi pun niste flori in ghivece dupa ce ii dau sa suga la piscoata si il las pe Nick cu fata cat ma joc eu cu floricelele

Trec mai tarziu pe aici daca o mai fi careva dar vad ca toate ati dat bir cu fugitii, si asa erau destul d eputine fete la odisee care intra constant, d`apoi acum chiar ca nu mai e nimeni... restul d efete nu stiu pe unde sunt dar vad ca odiseea asta e citita tare , se vede la numarul de vizualizari, deci cele care stati ascunse ati face bine sa iesiti de dupa perdea si sa veniti aici la semnat condicuta, da ? s-a auzit ?

Hai va pup, am plecat sa dau papa la piscoata

Un weekend frumos va doresc

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu sunt pe aici
da nu apuc sa scriu
ca sunt singurica cvu fetele
sotul a terminat vecernia si a plecat iar cu ceva treaba
offfffffff
eu abia am mancat
si asteptam niste prieteni care au zis ca nu pot veni la botez
si vin sa vada bebe mic da si pe sarbatorita

MULTUMESC MULT PT URARILE VOASTREEEEEEEEEEEEEEEEE

Mergi la inceput

astept sa se scoale antonia sa ii dau si ei mancare

cat despre laptele meu
e f putin
nu-i mai ajunge lui petra
la 16 i-am dat lp
a baut 35-40 ml
fetele cat ar trebui in mod normal sa bea un bebe de 2 luni la o masa?

Mergi la inceput

dya mergi la urgente cu bebe
otita e f grea la bebelusi
se fac temperaturi mariiiiiii
nu sta asa
si nu da tu antibiotic
fara sa consulti medicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Eu promit sa fiu activa pe forum, Strumphitza, ca de intrat tot intru constant de zile bune, incercind sa recuperez informatiile despre bebei, ca ati tot scris, nu gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

La Multi Ani, Pisuc!
La Multi Ani, Cami!

Ailed, am vazut ca intrebai de marsupiu. Dr meu a zis sa cautam un marsupiu de calitate si care poate fi folosit de la 0 luni. Si il putem folosi de la inceput, dar de preferat totusi de la 2 luni. Asa ca, l-am pus pe Luca pana acum de vreo 3 ori, dar asa cate 10 minute maxim. Asteptam sa implinim 2 luni . Sa mergem la cumparaturi, ca noi in carut... doar daca sta nemiscat carutul . Si vine tati acasa si trebuie sa mergem sa cautam gresie, faianta si alte cele pt casuta noastra

Strumphy, te invidiez ca stai pe terasa la umbra . Am iesit si eu cu Luca in fata blocului, ca e o banca la umbra sub un copac. Am stat 2 ore, a dormit o ora jumate asa, printre claxoane, aspiratoare si alte cele. Banca e langa parcare . Stii tu cum sunt blocurile in Romania . Iar cartierul asta unde stau socrii mei e de coma. N-are nici macar un parculet cat de mic...
Ma bucur ca a fost bine pishcoata dupa vaccin.
Eu n-am inceput sa-i dau Gripe Water lui Luca. Mai am inca Colief. Dar as incerca sa nu mai iau altul, ca-i tare scump. Am inceput sa-i reduc ca sa-l opresc de tot si sa trec pe altceva, sa vedem daca imi iese .
Va pup fetelor! Super week-end!

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are 1 luna si 3 sapt!

Mergi la inceput

Cami, am uitat sa-ti raspund. Noi suntem pe lp. Luca mananca intre 90 si 120 la o masa. Mi-a zis dr ca e ok, asa e ideal la varsta asta, adica aproape 2 luni. 120 mananca destul de rar. De cele mai multe ori ii fac 100 si mai ramane cate putin pe fundul biberonului.

Mami fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

uff, chiar k e liniste pe aici
LA MULTI ANI PISUC!!!!!!!!!!!!!!!!! toata fericirea din lume pentru voi sa fie si asa cum iti ura si cami, repede repede un bebe2 te pup cu mult mult drag

LA MULTI ANI CAMI!! fericiti, plini de soare alaturi de familia ta minunata!

eu azi am fost in plaza la shopping cu mama...se vede cand mergi cu mama dupa tine am gasit o gramada de chestii, am dat gaura in carduri, i-am luat si lui luca hainute tare dragute, ce sa mai, sunt mandra nevoie mare copilul cred ca deja e "molist", e asa obisnuit ca radeam la un mom dat cu mama cum statea el sa se uite la mine cand probam haine, la unele zambea, la altele se incrunta a fost foarte simpatic si cuminte, nu a plans nici o secunda...asa mandra sunt de el

in schimb sunt dezamagita ca nu mi am gasit inca rochita de botez..ce vazusem eu pe net in magazin nu mi a mai placut bine ca mai am o luna sa tot caut

fug sa imi pun un pahar mare de cola cu muuuulta gheata....ce bine e acasa

Mergi la inceput

Madu, bine ai venit printre noi!
Scrish, sa folositi sanatosi cumparaturile! Pe Luca l-ai avut in landou cu voi? Noi inca n-am fost la cumparaturi... ca daca nu prea ne place carutul. De fapt acum ii place, cu conditia sa nu-l plimbi. Sa-l pui si sa-l lasi acolo sa doarma .

Mami fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Va era dor de mine?

Vad ca s-a mai animat atmosfera bun asa si la mai mare

madu81, deci si tu stateai dupa perdea bine ca ai iesit ca de nu veneam cu coada maturii glumesc , da ? Bine ai venit si scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa apari in timp real sa nu sarim peste mesajele tale. Scrie-ne de tine si bebe , cat mai multe detalii si lasa-ne datele sa te trecem in listuta de pe prima pagina daca vrei bineinteles

Cami , nu e nici o graba cu raspunsul, mai e timp pana in septembrie nu? sper sa ai o zi frumoasa azi de ziua ta

alina06, las` nu ma invidia ca acusi vine sotul acasa si terminati casuta si o sa stai si tu la umbra eu as spune sa nu ii mai dai o data colief si sa vezi cum e cu gripe water , daca ii place si ii prieste... eu ii dau cu seringa , a mea nu face mofturi, desi la miros si gust e ca naiba, a marar sau ceva de genu , deci bleahhh dar a mea cand vede ca vin cu seringa sta ca puiul cu ciocul deschis si asteapta e cumintica ea cand vine vorba de treburi de astea, si la scos mucisori sta, ii bag un capat de servetel facut sul si o gadil in nari si nu protesteaza deloc apoi stranuta si scoate mucisorii afara daca e ceva , daca nu, numai bine .... nici cand ii pun puf de apa de mare nu face urat, se uita mirata la mine dar nu urla sau ceva ... ce mai, e cuminte la chestii de astea, si la baie si la curatat in urechiuse si spalat fata , ea urla numai cand e obosita sau cand ii e foame , sau vrea alintata in bratele mele.Acum era langa mine pe pat si eu ma dadeam pe net si asteptam sa ii dau sa suga cam in juma de ora, incepuse a scartai si i-am bagat suzi in gurita si a adormit sa vedem cand se trezeste sa ii dau sa suga

scrish, sa iti fie de bine shoppingareala Luca deja e molist de mult , nu stiai ? ce i-ai luat frumos ? am vazut cand i-am luat eu piscoatei, la mothercare superbe hainute de baietei pentru vara tot spuneam eu ca nu mai fac copchii ca imi ajunge dar as mai face un baietel sa il imnbrac si pe el frumos

S-a trezit donsoara , mult a mai dormit trebuie sa ii dau portia de

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput