Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
scrish spune:
of simo ce rau imi pare incearca tot ce ti au spus fetele, poti eventual sa improvizezi un bandaj pentru zona aia pe care sa il tii cat mai mult cu gheata prins cu o esarfa in jurul capului...o sa arate cam ciudat dar macar iti faci treaba...si cred ca o sa i distreze si pe cei mici
luca s-a speriat de mine ieri cand m a vazut cu moatele in cap
ati stabilit loc de intalnire? ca eu nu am fost pe faza, merg sa citesc...eu pot sa ajung oriunde!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
scrish spune:
ah simo am uitat sa iti zic, la dior au un anticearcan care e si corector incredibil de bun! daca nu iti face cineva machiajul poti sa incerci asta si fondul de ten airflash, sunt foarte bune
miki1979 spune:
astazi ne-am jucat cu o fetita de 3 anisori vecina cu noi..bunicul ei e mirat ca vorbeste cu mine, ca e mai retrasa..lucru care eu nu l-am observat, pt ca imi povesteste de toate cele si ma intreaba o multime de lucruri..si ce credeti ca ma intreaba azi ? unde e tati lui vlad? ii zic ca e la servici ..si ea " si vei ramane cu el ?"
prima oara am crezut ca n-am inteles bine..am intrebat-o daca vrea sa spuna ca eu raman cu vlad acasa..zice nu , daca raman cu tati lui vlad..
off off..asa m-am intristat..copila cred ca e la bunici acum ca s-au despartit parintii si e tare bulversata..mi-e tare mila de ea..la 3 anisori ce framantari or fi in mintea si sufletelul ei..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish ah simo am uitat sa iti zic, la dior au un anticearcan care e si corector incredibil de bun! daca nu iti face cineva machiajul poti sa incerci asta si fondul de ten airflash, sunt foarte bune ![]() Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 ![]() |
Ms iubita..am sa retin ideea, desi nu-mi iau acum pt ca nu l-as folosi decat odata si apoi ar expira probabil...si e pacat. Am sa incerc bandajul insa...
intalnirea e in Moghioros
![](pupic.gif)
lalely07 spune:
citat din mesajul lui ailed_dota strumph nu stiu ce sa zic de anticonceptionalele ale pe alaptare... eu sunt mai paranoica cu trecutul in lapte al substantelor... nu folosesc nici crema anticelulitica... dar mai e o chestie ti-a venit ciclu? ca tb sa-ti vina ca se le iei.. eu cel putin asa stiu.. ![]() iar cu unghiutele e la cerere ![]() ![]() lalely sa inteleg ca tu ai doua bunici dispuse sa stea cu comoara si nu iti iei si tu cate o ora asa de capul tau? ![]() ![]() mami de fete frumoase: ![]() ![]() |
Delia..nu sunt mereu disponibile caci au serviciu amandoua.La inceput eram reticenta si parca nu vroiam decat eu sa stau cu David,dar acum le las si pe ele caci m-a ajuns oboseala...Ce este ciudat este ca bebe sta cuminte cu ele si cu mine nu...Asta ma dispera..Ca eu daca ma vait la ele ca nu m-a lasta deloc in pace ..cred ca nici nu ma cred..
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Mamica
![](mamica.gif)
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Doamne iti multumim pt acesta minune!
lalely07 spune:
scriu cu bebe la titzi...nu stiu cum reusiti voi ca eu ma cam chinui...
Alexina..da 200 ml pe zi a baut,dar cred ca asa bine la golit la burtica ca a stat tare cuminte si nici urma de colici...Eu ii dau 100 pe zi si cu mine se frichine nevoie mare..
Strumf si eu ii dai unghiile des caci altfel este in dungi
Madutza ma bucur ca se simte mai bine matusa..
Simo..nu mai tin regimul de atunci..caci lalptele era afectat,asa ca astept sa terminam alaptarea...Momentan bebe este cel mai important!!Sper sa treaca vanataia..
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Donna_Ly/Donna_Ly.jpg)
Donna_Ly spune:
citat din mesajul lui lalely07 ...Ce este ciudat este ca bebe sta cuminte cu ele si cu mine nu...Asta ma dispera..Ca eu daca ma vait la ele ca nu m-a lasta deloc in pace ..cred ca nici nu ma cred.. ![]() ![]() ![]() |
Ei, lalely, poate se lauda si ele
![](chatterbox.gif)
Sau, ca sa nu fiu rea, poate ca ele inteleg altceva prin cumintenie. De exemplu, eu pe Cata o consider foarte cuminte, dar asta nu inseamna ca sta macar 5 minute singura si eu sa-mi vad de altele. Nici macar cand doarme ziua, pentru ca se trezeste la 10-15 min si daca nu sunt acolo s-o shushuiesc, sa-i dau suzeta sau s-o mangai sa readoarma imediat se trezeste si se supara. Am o prietena care considera ca baietelul ei e plangacios si obositor pentru ca nu sta sa se joace singur cu orele si nu adoarme singur in patut.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalely07
Delia..nu sunt mereu disponibile caci au serviciu amandoua.La inceput eram reticenta si parca nu vroiam decat eu sa stau cu David,dar acum le las si pe ele caci m-a ajuns oboseala...Ce este ciudat este ca bebe sta cuminte cu ele si cu mine nu...Asta ma dispera..Ca eu daca ma vait la ele ca nu m-a lasta deloc in pace ..cred ca nici nu ma cred.. ![]() ![]() ![]() Mamica ![]() ![]() ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune! |
asculta sfatul uneia care credea ca daca le face ea pe toate toata lumea va fi fericita ..... GRESIT!
in primul rand incearca sa te odihnesti cat poti tu de mult... lasa-l pe David cu bunicii, apoi capaciteaza-le cand poti si cat de mult poti, iti spun eu ca ele vor fi foarte fericite ca stau cu nepotul si tu petrece timp pt tine sau cu sotul impreuna (face fff. bine la psihic) , vei fi foarte relaxata , iar puiul tau mai linistit
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
mami de fete frumoase:
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Donna_Ly/Donna_Ly.jpg)
Donna_Ly spune:
Nu vreau, Doamne fereste sa spun ca nu ai rabdare cu bebe, ci doar ca ele, vazandu-l mai rar si nefiind obosite, il percep ca fiind mai cuminte...
pisucmic spune:
citat din mesajul lui miki1979 astazi ne-am jucat cu o fetita de 3 anisori vecina cu noi..bunicul ei e mirat ca vorbeste cu mine, ca e mai retrasa..lucru care eu nu l-am observat, pt ca imi povesteste de toate cele si ma intreaba o multime de lucruri..si ce credeti ca ma intreaba azi ? unde e tati lui vlad? ii zic ca e la servici ..si ea " si vei ramane cu el ?" prima oara am crezut ca n-am inteles bine..am intrebat-o daca vrea sa spuna ca eu raman cu vlad acasa..zice nu , daca raman cu tati lui vlad.. off off..asa m-am intristat..copila cred ca e la bunici acum ca s-au despartit parintii si e tare bulversata..mi-e tare mila de ea..la 3 anisori ce framantari or fi in mintea si sufletelul ei.. ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
Saraca fetita - m-a impresionat!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
![](baietel.gif)