Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
madutza_bra spune:
strumph,
nu te mai enerva, oricum fetele vor intra tot atunci cand vor putea 
miki, eu l-am convins cu reductor, sa faca asa ca oamenii mari
Sa poata sa ia hartie singur, sa traga apa singur. Acum i-am luat si o olita gen scaunel la care se scoate cuva in care face afectiv si e ff incantat de ea. Dupa ce face la wc, se duce si mai face putin si la olita
de dragul ei. Daca nu se ia cu treaba sau daca nu a baut prea multa apa se tine bine si spune cand vrea. La somnul de pranz nu mai face deloc dar imi este inca frica sa-l las fara pampers in somn.
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
...abia la orele astea am reusit sa ajung si eu la "zi" Am fost tot week-end-ul la mama, a fost ff frumos mai ales pt Cristi ca sunt multi copilasi pe acolo, si a stat afara toata ziua si a cazut de si-a facut praf genunchii, era mereu murdar dar mereu cu treaba: de cules cartofi, capsuni, ceapa, usturoi, mazare, castraveti, soc. Suntem fericiti si obositi.
pupici 

Poze
madutza_bra spune:
neata!
poftiti la
!
va doresc o zi buna!

Poze
Madu81 spune:
Buna dimineata! Azi a dat Adam desteptarea la 05:35, abia acum am reusit sa il adorm din nou
. Voi beti cafea decofeinizata, fetelor? Eu m-am lasat de vreun an si jumatate de cafea, ca nu reuseam sa renunt la tigari daca continuam cu cafelele, si mi-e asaaaa un dor de o cafea dimineata... 
strumphitza spune:
Buna dimineata ! ![]()
Cine nu mai are somn?
piscoata mea , e toata un zambet, o chicoteala si o fericire 
vorbeste cu pisicile ei si se stramba la ele si le cearta pe limba ei
e asa scumpa
Cafea vreau si eu ca donsoara azi noapte m-a tinut treaza , a papat pe la 3 si apoi dupa ce a adormit dupa tzitzi, s-a trezit urland ca vrea sa faca kk si nu putea si pufaia ca locomotiva
a trebuit sa o ajut
a facut o gramada de kk , plus ca atrebuit sa ii spal popoul la 4 dimineata ca a facut si pish pe ea si pe hainute
deci cu asta ma ocupam eu dimineata pe la 4 
Madu eu fac cafea , am espressor, si pun 2 lingurite cu varf decofeinizata si o lingurita de aia normala cu cofeina si e bunaaaaa
nu are nimic piscoata de la ea vad, doarme , n-are probleme , putin cate putin o sa trec sa o fac 100% cofeinizata dar nu inca, sa treaca de 3 luni, mai am de asteptat cam o luna ![]()
Ma duc sa fac cafeluta si sa pap ceva ca ma roade stomacul nu stiu de ce ca aseara am mancat si acum nu e nici foarte tarziu aici, abia se face ora 8 acusi... si afara ploua si azi o sa stau numai in casa ca e numa` buna vremea de dormit , ce-mi placeeee... ![]()

Revin cu cafeaua in dinti ![]()

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
bb_yasmi spune:
vreau si o zi ploioasa de stAt in casa...
eu nu stiu incotro sa o iau..am 3 prietene care ma asteapta la ele.....plus ca nu mai am pampe decat 5 bucati 
deci tre sa ajung sa cumpar....iar bubu meu de abia acum s a trezit cu chef de joaca nu de papa 
pana papam, ne schimbam se face ora 11 
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
strumphitza spune:
Yasmi, hai la Londra ca ploua de ieri dupa amiaza continuu
las ca e bine ca prea nu a plouat 3 luni
era crapata pamantul in gradina de intrau 2 deshte`
am tot pus aspersorul sa ude dar cred ca ar fi trebuit sa il pun non stop o sapt sa recupereze
se anunta ploaie toata saptamana asta si viitoare, deci ai timp sa iei avionul sa vii la o sesiune de shopping 
prinzi si ploaia si mai stam si noi la o cafea la o terasa , o barfa
...
Madutza, cum se simte matusa? cand vine acasa ? ea cum se simte acum ? 

Am si e 2 intrebari, numa ![]()
1. Stiti ceva despre anticonceptionalele Cezarette? de astea mi-a dat doctorita sa iau si nu am luat inca nici una
desi le-am cumparata de vreo 2 sapt , dar chef de
nu am avut deloc cu atata oboseala , doar o data si cu prezervativ dar nu ne place ![]()
![]()
2. Cat de des taiati voi unghiutele la bebe ? a mea are niste gherute mama mama, ca o matza ma zgarie mai mereu desi i le tai la 2-3 zile
ii seamana lu` tac-su, ca si lui ii cresc asa repede ghearele si parul
a mea se cam misca cand i le tai, se joaca, desi mereu i le tai cand e hranita si odihnita ca de altfel nu cred ca ar sta ea , deci cum faceti voi , cum le taiati unghiutele? eu data trecuta s-a smucit din mainile mele si i-am atins un pic cu unghiera si am ciupit-o , i-a curs putin sange , nu a facut scandal, a pus buizta in jos si dadea sa planga si am luat-o si am pupat-o repede si am facut-o sa uite si imediat radea deja dar mai mai ca plangeam eu ![]()

Multumesc anticipat de raspunsuri 
si ma duc sa ii dau papa la piscoata ca s- a plictisit in patut si nu se mai hlizeste nici la pisicile ei, a dat-o pe maraiala si scanceala , din cand in cand mai si casca, deci a luat-o si somnul... cred ca de la vreme i se trage ![]()

Trec pe aici mai tarziu sa vad ce mai faceti ![]()
O zi buna va doresc si nu cu foarte multe grade in termometre, sa nu va sufocati
, sau poate ar fi bine sa fie multe si sa mai stati si pe acasa sa intrati pe forum ? ![]()

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
ailed_dota spune:
strumph nu stiu ce sa zic de anticonceptionalele ale pe alaptare... eu sunt mai paranoica cu trecutul in lapte al substantelor... nu folosesc nici crema anticelulitica...
dar mai e o chestie ti-a venit ciclu? ca tb sa-ti vina ca se le iei.. eu cel putin asa stiu..
iar cu unghiutele e la cerere
.. cand cresc
lalely sa inteleg ca tu ai doua bunici dispuse sa stea cu comoara si nu iti iei si tu cate o ora asa de capul tau?
si eu credeam la inceput la maria ca fara mine nu se poate... acum la andra o mai lasam cu mami cat a fost aici, o sa incerc sa o las cu tati daca il prind![]()
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
scrish spune:
shtrumph si eu i le tai des, cam la 3/4 zile, ii cresc repede si am vazut ca e suficienta chiar si ft putina unghie ca sa se faca dungat pe fata
asa ca am grija sa il bibilesc![]()