Strugurasi de Sept -Oct 2011 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
raluca050 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elly_b 'Neata si de la noi! … cu un pahar mare de sana. Doamne abia astept ziua sa beau o cafea. Nu ca nu as putea acum, dar nu mai suport gustul … si tare mi-e dor de placerea mirosului de cafea dimineata. Si o tigare , recunosc ... Dbunny … nu stiu daca are vreo legatura. Sunt novice Teoretic da, ca tine tot de hematologie. N-ar strica niste analize. Poate may, care poarta ciorapi sa-ti dea mai multe informatii. Eu nu am problemele astea …. Lali m-ai terminat cu ora ta de trezire … Mikka nici cu tine nu mi-e rusine. Raluca …. M-am amuzat tare. Pai normal ca e mic bb si intr-adevar nu e foarte simplu de imbracat prima oara dar nici complicat nu e …. Dupa ce ai facut-o o data, de 2 ori o sa zici ca faci asta de o viata … din maternitate se scot de obicei intru-un body intreg, o caciulita de body subtirica si marea majoritate folosesc o paturica. Acum depinde si de vreme … nu il imbraci la fel si la 40 si la 10 grade. Sei bafta la dr azi. Tinem pumnii… sa inteleg ca ti-a plecat cumnata de va apucati de camera lui bb?!? mami de (30.06.2005) si 22+ |
Elly ma bucur ca am reusit sa-ti zmulg un zambet de dimineata
Asa e cand esti la primul bebe,cred ca intrebarile mele sunt si unele stupide dar daca nu ma pricep......
26+
seidana spune:
FETELE.. a venit primul bebe la odiseea de iulie -august... m-a trecut cu fiori.. ce repede trece vremea...
Felicitari mamicii si un bebe sanatos..
26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Iris_K spune:
'Neata si de la mine!
Multumesc pt raspunsurile de ieri, mai pe seara l-am simtit pe bebe, iar azi-noapte si de dim., din nou .
Acuma eu am o alta problema. Au inceput sa mi se umfle picioarele. Nu f tare, dar se umfla. E normal pt perioada asta a sarcinii, ca eu credeam ca doar din luna a 8-a se umfla ?!
ps. May, da, ne cunoastem.
23+
loredanar spune:
buna dimineata si de la mine burtici!
eu sunt cam apatica, ieri mi-a fost cam rau am avut multe contractii nedureroase, am fost in imbalonata (am mancat fasole - mare greseala!). astept cu nerabdare sa se termine sesiunea si cele 3 saptamani care au mai ramas de stat la serviciu - simt nevoia sa dorm 2 zile in continuu...
grozava veste cu primul bebelin de la odiseea vecina. :)
noi astazi sarbatorim 28 de saptamani de sarcina... ne apropiem vertiginos de schimbarea prefixului. :) ahm ! Doamne ajuta sa mergem cu bine pana la termen !
Lori 28+ fericita cu Mara
seidana spune:
citat din mesajul lui loredanar buna dimineata si de la mine burtici! eu sunt cam apatica, ieri mi-a fost cam rau am avut multe contractii nedureroase, am fost in imbalonata (am mancat fasole - mare greseala!). astept cu nerabdare sa se termine sesiunea si cele 3 saptamani care au mai ramas de stat la serviciu - simt nevoia sa dorm 2 zile in continuu... grozava veste cu primul bebelin de la odiseea vecina. :) noi astazi sarbatorim 28 de saptamani de sarcina... ne apropiem vertiginos de schimbarea prefixului. :) ahm ! Doamne ajuta sa mergem cu bine pana la termen ! Lori 28+ fericita cu Mara |
Felicitari.. esti in luna a 7-a
Iris.. din cate stiu nu e regula sa se umfle de la o anumita data .. e vb de retentia de apa din organism, incearca sa bei cat mai multa apa, sa nu mananci f sarat, sa eviti carbogidratii
26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
oanaiasi spune:
Am incercat de 3 ori sa pun o poza cu burtex pe grup numai ca e rasturnata desi in calc o am dreapta . Nu stiu ce sa ii mai fac ...
Oana 23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
"Patru printi cu trei castele
Ape, lanturi fermecate si
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"
MARINAENACHE spune:
Buna dimi si de la mine burticutze
Si noi am schimbat prefixul azi avem 20 de sapt si 2 zile crestem si ne miscam in voie din ce in ce mai des si mai intens.
Toate cele bune va doresc
18+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
JadeJador spune:
citat din mesajul lui oanaiasi Am incercat de 3 ori sa pun o poza cu burtex pe grup numai ca e rasturnata desi in calc o am dreapta . Nu stiu ce sa ii mai fac ... Oana 23+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! "Patru printi cu trei castele Ape, lanturi fermecate si Tot cerul peste ele Pentru tine toate!" |
asa am patit si eu
rastoarn o in calculator
_
24 +
JadeJador spune:
stefy ai burta mai mare ca a mea , dar e normal , ca fii tu e mai mare cu o zi ca fii miu
_
24 +