Strugurasi de Sept -Oct 2011 (67)
Raspunsuri - Pagina 9
stefy13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny Stefy la voi ce zvonuri mai circula? care-s noutatile cu e-coli? aizi ziarele arata pe harta numarul de infectati in germania, olanda, franta...in spania nici unul. Adica a fost unul, care tocmai a venit din Germania. Ce poate fi intr-adevar nasol, e ca lumea evita produsele din Spania, si virusul poate provine din alta parte...si uite asa se infecteaza la nesfarsit. |
Dbunny ... nu mai stiu nimic ... aseara am iesit la un film ... apoi bineinteles am fost sa savurez un coktail(fara alcool)
Eu inca mai am interdictie la fructe si legume proaspete ... asa ca bag numai compoturi si mancare gatita.
+24
elly_b spune:
Sei …. Te cred. Doar a fost acolo atata timp … si probabil cauza melancoliei e copila. Sa dea Dumnezeu sa le fie bine si de acum in colo. Important e sa-ti faci datoria morala si de suflet fata de cea mica in continuare.
Pana la urma ce culoare faci camera?!?
May …. Sa nu te astepti sa-ti spun vorbe de incurajare acum Inca am inima in chiloti si afisez o grimasa in spatele victoriei. Daaaar …. Pana ajungem noi in sapt 28, mai sunt 5 sapt. Te pomenesti ca ma bat si eu cu pumnii in piept pana atunci ….
Oana … chiar la fix dupa visul horror al darisei de mi s-a facut pielea de gaina ….
Raluca … nu sunt stupide deloc E normal sa te amuzi cand deja ai trecut o data prin asta si esti relaxat total. La odiseea fiica-mii erau la fel mamici la a doua sau a treia sarcina. Iar eu tin minte ca ma uitam ca boul la monitor si mi se parea ca vorbesc limbi straine si tot ce se discuta si se intampla era de domeniul fantansticului …. Asta in conditiile in care in cercurile mele intotdeuna am fost cea mai mica. nu aveam bebelusi/copii in jurul meu, nici rude, nici prieteni cu copii … nimic. eram total pe dinafara
mami de (30.06.2005) si 22+
stefy13 spune:
citat din mesajul lui JadeJador stefy ai burta mai mare ca a mea , dar e normal , ca fii tu e mai mare cu o zi ca fii miu |
Jade cu siguranta e mai mare de la ziua diferenta si nu de la cata mancare am bobinat in Romania.
Ce ma incanta e ca nu am luat asa multe kg ... la 24 sapt = 7 kg mi se pare rezonabil.
+24
May3 spune:
elly, pai cred ca o sa fi experta pana atunci :))
eu tot sper sa ma ierte Uschi si sa nu ajung la injectii, dar cred ca e vorba aia cu de ce ti-e frica, nu scapi. :D
iris, am incercat sa-ti trimit mp dar vad ca nu ai activat nimic pe acolo, pe mess nici atat n-ai raspuns de vreun an, tu stii de ce.
asa ca sarcina usoara si toate cele bune. ma bucur ca s-au asezat lucrurile in viata ta.
bai, niciun chef de munca n-am...
22+ cu
zebraroz.ro
seidana spune:
citat din mesajul lui elly_b Sei …. Te cred. Doar a fost acolo atata timp … si probabil cauza melancoliei e copila. Sa dea Dumnezeu sa le fie bine si de acum in colo. Important e sa-ti faci datoria morala si de suflet fata de cea mica in continuare. Pana la urma ce culoare faci camera?!? mami de (30.06.2005) si 22+ |
Nici nu se pune problema sa nu fiu alaturi de ele atata timp cat o sa ne permita...
Intr-un fel imi pare rau si ca am fost rea si nu le-am ajutat mai mult.. desi cine ar fi acceptat sa stea atata? multa lume a apreciat gestul, eu pur si simplu ma gandesc la EL, as fi facut orice pt el... orice..
Camera o facem in 2 nuante movulii rozulii.. o sa va fac poze mai la final.. , dar inca nu am facut vopsaua la comanda, o luam azi de imi zice si acum fetita...
26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
elly_b spune:
iar am bocit....
n-am citit articolul ala cu "neplaceri ale sarcinii" dar asta cu plansul din nimic si din orice si cu lacrimi de crocodil de zici ca e sfarsitul lumii e trecuta acolo ?!?
parca prima oara n-am fost in halul asta de leguma.
am intrat la odisee vecina si citindu-le emotile m-au luat palpitatiile. pai cand om incepe noi sa nastem mor de inima
doamne si deja incepeti sa intrati in luna a 7-a ...
si dupa ce am mai anasut si eu o data cu ele m-a furat o poeziuara postata pe prima pagina :
In casa noastra, prietene, de vii
Totu-i pe dos, casa-i necuratata
Dar tu stii bine c-aici cresc copii
Iubiti mai mult decat o viata ordonata
Peretii-s plini de urme dragi, fragile
Le vom indeparta noi mai tarziu, cu spor
Facute-s de manute mici si-agile
Ce-acum ne prind cu drag in jocul lor.
Acum cam peste tot sunt jucarii
Dar intr-o buna zi vor disparea;.
Copiii nu raman mult timp copii
Si ca adulti curand ei vor pleca.
Atunci vom face curatenie in casa,
Vom fi mai harnici si mai ordonati
Acum insa ne bucuram cu pruncii,
Nu ne permitem sa fim deranjati!
inca imi mai tremura barbia .... si cand ma gandesc de cate ori o cert ca e dezordonata si ca e casa plina de jucarii si nu le strange niciodata si ma lovesc in ele .... offf si de fapt e asa de mare acum si mai are asa de putin timp de joaca
doamne cat de adevarat e ...
mami de (30.06.2005) si 22+
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui May3 elly, pai cred ca o sa fi experta pana atunci :)) eu tot sper sa ma ierte Uschi si sa nu ajung la injectii, dar cred ca e vorba aia cu de ce ti-e frica, nu scapi. :D iris, am incercat sa-ti trimit mp dar vad ca nu ai activat nimic pe acolo, pe mess nici atat n-ai raspuns de vreun an, tu stii de ce. asa ca sarcina usoara si toate cele bune. ma bucur ca s-au asezat lucrurile in viata ta. bai, niciun chef de munca n-am... 22+ cu zebraroz.ro |
Auleu ...au fost scantei intre voi in trecut?
Oana 23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
"Patru printi cu trei castele
Ape, lanturi fermecate si
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"
Dbunny spune:
citat din mesajul lui elly_b Dbunny … nu stiu daca are vreo legatura. Sunt novice Teoretic da, ca tine tot de hematologie. N-ar strica niste analize. Poate may, care poarta ciorapi sa-ti dea mai multe informatii. Eu nu am problemele astea … |
Asa a zis si vecina gravidoaca in 30s, ca n-a avut probleme de varice veci, si a pierdut 4 sarcini mici din cauza trombofiliei.
darisa ce vise horror
eu am visat ca a ramas cumnatamea gravida(cea care mi-a dat hainute si 7 oerechi de papucei) si mi-era o ciudaaaa, ca ma gandeam ca acu' tre' sa-i inapoiez toate cele
may ai naibii babyshower, daca stai acasa macar economisesti benzina, auzi dom'le si de mancare tre' sa duci
loredana fasolea are efect..asemanator contractiilor, dar nu. Ma doare burta tare, insa diferit
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
oanaiasi spune:
Elly , tu si poezia ta ! Mi-au dat lacrimile si se uita clientii la mine!
Oana 23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
"Patru printi cu trei castele
Ape, lanturi fermecate si
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"
loredanar spune:
Dbunny nu stiu daca imbalonarea a avut legatura cu contractiile , insa alea au fost sigur contractii... mi se strangea burta ghem intr-o parte si se intarea .... as zice chiar ca nu erau chiar nedureroase pt ca ma si durea un pic cand mi se intarea burta. mama imi tot zicea ca e copilul se strange intr-o parte ... n-are treaba... cand se strange bebelina intr-o parte nu se intareste burta.
Lori 28+ fericita cu Mara