Strugurasi de Sept -Oct 2011 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
oanaiasi spune:
aa...si am gresit ceva ...m-am adaugat in ambele liste din database desi pe una eram deja importata din forum. Cineva sa ma stearga va rog ...ca apar de 2 ori
prima data corect : oanaiasi si apoi oana simplu.
multumesc
Oana 23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
"Patru printi cu trei castele
Ape, lanturi fermecate si
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"
oanaiasi spune:
Dbunny , varice am si eu ...si destul de vizibile si umflate . La ultima hemoleucograma facuta in schimb tot ce tine de trombocite mi-a iesit in limite. Daca ar fi fost ceva cred ca iesea hemoleucograma aiurea , nu ?
Fetele care au experienta , ne puteti confirma?
Oana 23+
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"
seidana spune:
ELly.. da a plecat ieri.. culmea e ca in mom in care am vazut camera goala m-a apucat melancolia...
26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
Oana nu apari decat o data in listuta... am corectat ..
May3 spune:
neatza, mai, nu va impacientati aiurea, nu scrie nicaieri ca daca ai varice ai trombofilie.
eu n-am nici trombofilie, adica nu s-a confirmat treaba asta, dar imi lipsesc doua analize din pomelnic, ce-i drept, si mai mult fac tratament de prevenire.
sosetele de compresie le port ca mi se umfla venele dar tot asa nu scrie nicaieri ca ar fi din cauza unei eventuale trombofilii, ci fiindca uterul preseaza pe vena cava si cica de aia. unele-s mai sensibile, altele nu.
eu am o varice mica de vreo 10 ani si acum un an mi-a mai aparut una mica.
port sosetele si ca sa previn sa mai fac altele, gravidenia favorizand aparitia varicelor.
acum, sa stiti ca la toate gravidele li se coaguleaza sangele mai repede.
e un fel de sist de aparare a organismului. in caz de hemoragii.
deci, nu va legati la cap daca nu va doare.
elly, curaj gaina ca te tai. bravos.
si mie mi-e ca-mi da Uschi injectii din sapt 28 tot pe baza de prevenire, eu avand hematom, hemoragie bla bla. si mie mi-e frica de moment, dar jade a promis ca ma ajuta
22+ cu
zebraroz.ro
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Oana nu apari decat o data in listuta... am corectat .. 26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Nici la cea importata de pe DC?
Oana 23+
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanaiasi
Nici la cea importata de pe DC? Oana 23+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! "Patru printi cu trei castele Ape, lanturi fermecate si Tot cerul peste ele Pentru tine toate!" |
pai acolo am corectat
oanaiasi spune:
Acu vazui ca ai corectat . Multumesc
Oana 23+
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"
May3 spune:
in weekend merg la o prietena la baby shower.
auzi cica sa venim cu snackul de acasa si cu voucher de la mother care sau mamas and papas :))
englezii astia-s dati naibii.
vii si cu mancarea de acas si dai si cadou
22+ cu
zebraroz.ro
oanaiasi spune:
Bai , deci mi-am amintit ...ma tin de vreo 2 saptamani sa va povestesc ce am visat. O sa incerc sa fiu scurta :
eram in orasul meu natal si ma indreptam spre piata civica din oras pe muzica lui Bon Jovi - It's my life (it's now or never0)
cand am ajuns la piata respectiva parca era undeva jos si trebuia sa cobor niste scari . ei ...cand am coborat pe scarile alea in stanga mea era un zid imens batut in flori lila. Erau una langa alta ...infinit de multe ,nu se vedea bucatica de perete doar flori si verdeata. Odata ajunsa in piata propriu zisa alte flori atat de frumos colorate si multe ...da multe ! Nici nu stiu cum sa va povestesc ca sa va imaginati. Ridic ochii si in sus pe niste rafturi oarecum virtual prinse (parca pluteau) jardiniere cu flori. pe unde ma intorceam erau numai si numai flori .
Nu stiu daca vreodata in viata mea am avut vreun vis mai frumos ca asta. Cred ca l-am povestit la toata lumea .
Oana 23+
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"