Strugurasi de Sept -Oct 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Si eu mi-am facut listuta(am copiat-o pe cea de la bujo) si saptamana asta fac sio eu primele cumparaturi.Eu incep cu hrana si igiena.Si luna viitoare cu hainutele.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

La 14, 30 am programare, pe caldura cea mare.

Camady, tu mai mergi la 2 doctori?Stiam ca mergi la unul in Braila si la Constanta si vrei sa nasti la Constanta.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria

Racheel tinem pumnii sa fie totul bine, abia astept si eu data de 14 iunie sa mi vad puisorul.

Cea mai fericita mami 27 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Racheel eu am o singura doctorita la Cta.
La Braila mi-am facut doar eco cand au fost problemele mele cu sangerarile. Voi naste la Cta cu ajutorul lui D-zeu.O sa-mi inchiriez un ap. in apropierea clinicii cu vreo 2 sapt. inainte si ma voi plimba seara pe malul marii ...........deabia astept.
Eu sper ca la eco sa-mi zica ca s-a intors ca la ultima eco era tot cu picioarele in jos.
Mi-e o frica sa nu ajung la cezariana...........

26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

la noi sa organizat babyEXPO, am mers acolo, preturile mi sau parut okay si le am si luat, despre nastere, mi a ramas mie sa mi iau anumite chestii oricum nu multe ca o sa nasc la privat si totul e inclus, insa bebe e pe primul lok.

Sotul imi zice el ca deja isi pregateste buzunarele pentru noi doua, ca ma stie pe mine cite haine, toale am si ca fii-mea o sa mi semene mie la cite hainute iam luat acum si cu strasuri
Mia zis ca se pregateste moral pentru asta

abia nu o sa mai aud si eu de masini ca si shimba, motocilete si toate astea ca nu mie interesant mie

Cea mai fericita mami 27 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Hei Camady, tie ti-e frica de cezariana si mie mi-e frica sa nasc normal

Pe malul marii Vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

racheel te inteleg ..............si eu la prima sarcina nici nu vroiam sa aud sa nasc normal...........dar D-zeu a vrut sa nasc normal.Daca am reusit s-o fac si fara prea mult ajutor si pot sa spun ca nu a fost asa un capat de tara.............ma gandesc ca acum cand coi naste untr-o clinica civilizata si posibil cu epidurala va fi mai bine.
Mie mi-e frica de recuperarea dupa cezariana............vazand cat de usor a fost la nasterea normala. Plus ca din ce mai aud pe la fete care au facut cezariana ca burta se retrage mai greu, de lapte nu mai vb.

26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Buna dimi la toate fetele!

Camady , eu vreau sa iti fac grup de suport la fata locului, ce zici ?!

Marryan , si eu merg la eco cam tot peste 2 saptamani.

Felicitari burticilor cu vesti de la eco! Seidana , acus dai tort de 1 kil (al bebitei)

Abia astept sa merg si eu sa imi vad minunea . A inceput asa frumos sa faca valuri in burtica si misca cate un genunchi dintr-o parte in alta ...(cred ca o fi genunchi)..e asa simpatica!

Oana 24+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
"Patru printi cu trei castele
Ape, lanturi fermecate si
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Neata burticutzelor!

Noi am fost in week-end la plaja si ne-am bronzolit si pe burtica ... de la 5 dupa amiaza pana la 8. Si adia si vantul ... a fost tare placut. Acum abia asteptam sa plecam in concediu la mare saptamana viitoare.

Va. O saptamana placuta sa avem.

+25 Maximilian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:

Buna dimineata gravidutelor

Visele astea....

Seidana, a ramas tot fetita? Important este ca totul a fost bine la eco.si ea sanatoasa
Si eu tot la 7 ma trezesc ca atunci se trezeste sotul, eu ii pregatesc micul dejun si nu mai pot sa

Mikka, ma bucur ca bunica ta se simte bine.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria

Rach
da tot fetita... Alexandra noastra....
Si eu am avut cosmar.. am visat ca am nascut ceva ce parea a fi u copil era ca un ceva mic invelit intr-un saculet de silicon, era rotund si semitransparent, si dr imi ziceau ca trebuie sa nasc repee ca daca nu nu o supravietuiasca, si trebuie urgent terapie intensiva... m-am trezit cam ingrozita/
?Apoi ieri seara am visat ca ma chinuiam sa nasc si dupa un timp imi zicea dr sa il trag inapoi ( pe bebe) ca daca ma chinui si imping o sa fie mort.. si ca imi face de urgenta cezariana...
Prima data cand ma confrunt cu cosmarurile...
A meu azi ea in concediu si nimik.. nici un ene pe langa mine..

27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:

monaramona, eu m-am ingrasat 14 Kg Eu nu mai zic nimic de kg mele pt ca mi-e rusine Eu m-am ingrasat cel mai mult.

si eu te urmez inde-aproape... cu vreo apropae 12.. Important e sa fie bebeii bine.. Sa vii cu vesti extra super de la dr...

27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput