Strugurasi de Sept -Oct 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Buna dimi la toate fetele!

Camady , eu vreau sa iti fac grup de suport la fata locului, ce zici ?!

Marryan , si eu merg la eco cam tot peste 2 saptamani.

Felicitari burticilor cu vesti de la eco! Seidana , acus dai tort de 1 kil (al bebitei)

Abia astept sa merg si eu sa imi vad minunea . A inceput asa frumos sa faca valuri in burtica si misca cate un genunchi dintr-o parte in alta ...(cred ca o fi genunchi)..e asa simpatica!

Oana 24+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
"Patru printi cu trei castele
Ape, lanturi fermecate si
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"

Il am si pe sot ca suport dar te primesc si pe tine cu drag.Cine se mai inscrie?

26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza fetele

eu nu tre sa am bani pe mana ca ii fac praf intr-o secunda..am fost de dim la cumparaturi..la piata, si am cheltuit toti banii..nu ma pot abtine,cand vad lucruri sau fructe..si vreau si d'aia si d'iaia, ca imi trebuie si d'asta..offfff

Sei..pai nu e vb de asta,ca nu ma alsa el sau ca nu ar inteelge,dar asa ne-am obisnuit unul cu celalalt, asta e problema; mie cand imi vine nervii pe el din ceva, aoleo, incpe cu dramatismul,ca simt ca vreau sa fiu singura,sa nu mai fiu cu el deloc,dar apoi, dupa ce ne impacam, iti dai seama ca nici eu nu mai vreau sa pelc de parte de el..or fi hormonii astia sau mintea mea de copil..ca si ele asa dulce uneori,asa de bun, si alteori, da cu bata-n balta ca....

Mikka..LA MULTI ANI iubita, ot toate aniversarile tale din weekend, macar bunica e bine acum,ce sa facem na, nu suntem numai noi, tre sa avem grija si de ceilalti apropiati

Elly, stiu si eu cum e, si noi ne certam acuma la cutite, sa ne luam la bataie, imi vine niste nervi pe el si ma apuca un plans cu trei lacrimi dintr-un singur ochi..ca vai cum paote sa zica asa ceva,cum paote sa gandeasca asa....dar macar el vine intotdeauna la mine sa discutam, nu conteaza a cui este greseala...dar pana vien eu stau in coltul meu si ma jelesc toata..hai nu mai fii asa si nu mai pune totul la suflet, cum zice si Seidana, tre sa mai trecem si cu vederea, sa fim si noi mai calme si sa ne gandim doar la ce e cel ami important acum,si anume sambureii nostri

Fetele, au inceput caldurileeee si eu nu le suport, am plecat de acasa la 9 si la 11 m-am intors si deja sunt zoombie de la caldura

toate toate sa avem o saptamana minunata, pooooooop

Zubi, mami27+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Mikka cu intarziere. Sa fii sanatoasa, sarcina fara probleme si bebe sanatos, mancacios.

26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady... 10 kg.. stai bine.. sa stii ca si pe mine dr m-a sfatuit sa incerc sa nasc normal daca pot, aceleasi motive recuperarea grea cica 2 zile esti la TI, eu am stat 3 si de abia m-am ridicat...

Oana cred ca pana azi a depasit un kg.. iubita mea iubita...

MAtza.. pune-l pe a tau la ingrasat.. eu inca ma laud in fata lui cu silueta , el are 93 de kg la 178 eu am 67 la 171 .. sper sa nu il ajung

Marryan.. ai grija numai sa nu iei prea multe hainute mici si sa le faci cadou noi...

27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi.. cateodata asa e de bine sa mai stai si singura.. da asa 2 zile la 2 saptamani... nu am nici un stres cand vin acasa numai sa lenevesc...

Ma bag sa fac capitol nou...

27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Casuta 68

Mergi la inceput