FIV Dr. ALBU DRAGOS 32
Raspunsuri - Pagina 8
maruscha80 spune:
anna, ce mai faci? :)
cred ca in curand ma mut pe un subiect de gravidute, fiindca simt ca sunt offtopic si tot as vrea sa vorbesc despre sarcina :)
avem acum 11 sapt si 4 zile nu? Eu am pus 2 kile si m-am cam ingrijorat, nebuna cum sunt, fiindca am pus 500 de grame in plus. Asa ca sunt hotarata sa mananc mai sanatos si sa reincep plimbarile lungi prin parc.
tu cum stai cu foamea, ca la mine deja se manifesta des aceasta stare, am si pofte ce-i drept insa ma loveste cate-o foame uneori de zici ca nu-i adevarat....desi mananc... ![]()
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maripet Fetelor, vin si eu cu vesti. Am recoltat 15 ovocite de la 16 fuliculi. Am facut ICSI asa ca sunt sanse mai mari sa se faca embrioni. Maine la ora 10 ma suna sa-mi zica ce s-a format. Luni la 12,30 avem ET. Anastasia, eu la pima eco am avut estradiol 10, progesteron 0,1 La a 2-a eco am avut estradiol 248 , progesteron 0,10 A 3-a eco estradiol 2182, progesteron 0,4 Ultima eco am facut doar progesteron 0,6 |
Bravo, fetita, recolta a fost foarte buna si de acum mai e un pas pana la ET
Te intrebasem de valori pt ca vroiam sa le compar si eu pe ale mele cu alt rezultat, dar cu aceeasi schema.
Mie mi-a iesit estradiol 10, progesteron 0,3.
Acum sa vedem luni cu restul..Nu te-am mai sunat zilele acestea pt menopur,nu am vrut sa te mai deranjez tocmai acum, te-am lasat sa stai linistita pana termini ET si apoi vb linistite

, Mariped, pt astazi, ca ai fost viteaza!
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
ALTESA spune:
marushca am facut eco la 7 saptamani si maine fac 9 deci ar fi 2 sapt intre eco daca as face-o maine.
cat despre hematom dr. albu nu mi-a dat nici un tratament ar fi trebuit sa-mi dea?
8+
angelica28 spune:
O intrebare am si eu:trebuie sa imi iau maine de acasa o pijama ,un schimb ceva,papuci de casa ........nu stiu intreb si eu ca la giulesti mi-am luat,aici...?Cum se procedeaza?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
maripet spune:
Angelica, nu vii cu nimic de acasa. Iti dau totul acolo. Conditiile sunt extra. Eu sunt foarte multumita si de conditii si de personal. Foarte frumos s-au purtat.
M-a sunat Lucia si mi-a zis ca s-au format 12 embrioni. Nu mi-a zis insa de ce calitate, ne intalnim maine cu o jumatate de ora inainte de ET si ne explica tot.
Angelica, tu la ce ora esti acolo? Iti face tot punctie?
Anastasia_7 spune:
Mariped,

pentru embrionasi 
!
Maine, dc dr. imi da liber la schema in continuare, te sun spre seara dupa ce te linistesti si tu dupa ET
.
Dupa punctie cum a fost, resimti ceva dupa, s-a mai atenuat starea de balonare?
Chiar vroiam sa te intreb, abia dupa inceperea stimularii propriu zise, adica dupa ce incep Menopur, poate aparea starea asta de balonare, nu? Dar nu e o regula, nu? Ca de la Diphereline, nu as avea de ce, practic...pana acum nu am simtit nimic,ca si disconfort.
Sa vad maine cum fac la dr, mi-e cam rusinica![]()
, vineri m-am dus eu cum m-am dus la dr lara, era spre sfarsite "artileria moscovita", dar vad ca de ieri iar s-au inmultit.
Pestic, te pup, fetita
, si pe tine, Maruscha, draga
!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
angelica28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maripet Angelica, nu vii cu nimic de acasa. Iti dau totul acolo. Conditiile sunt extra. Eu sunt foarte multumita si de conditii si de personal. Foarte frumos s-au purtat. M-a sunat Lucia si mi-a zis ca s-au format 12 embrioni. Nu mi-a zis insa de ce calitate, ne intalnim maine cu o jumatate de ora inainte de ET si ne explica tot. Angelica, tu la ce ora esti acolo? Iti face tot punctie? |
Maripet la 7:30 vin sa recolteze sotul si la 9:30 imi face inseminarea
...................nu punctie ,eu nu fac fiv ,fac inseminare,apoi daca nu iese asa ,de luna viitoare o sa incep schema de fiv!Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
QiaoBing spune:
bafta muta maine fetelor !
anglica te-a anuntat une o sa faci IA ? la et I in sala de FIV sau jos la MMF ? la sala de FIV sunt conditii super, te dezbraci si iti lasi lucurile intr-un salon, ai camasa, papuci tot tacamul. sala unde se face IA e aceeasi unde fac si ET si arata ca la NASA, acces securizat, totul f steril. asistentele sunt f dragute, mie tipa care m-a ajutat sa ma dau jos mi-a facut si masaj la picioare pt ca imi amortise unul.
jos in schimb actiunea se petrece in al 2-lea cabinet de langa receptie. e o sala de consultatii obisnuita si stii si tu cum arata. iti lasi hainele pe un scaun si te sui pe masa. cat am stat cu picioarele in sus s-au tot fatait pe usa sa ia ba una ba alta din dulapioare, bine ca exista un paravan cat de cat in dreptul meu. ce mi-a parut rau e ca nu le-am zis sa imi trimita sotul care era pe hol sa stea cu mine inauntru sa nu ne plictisim separat. si de dat jos ... mi-au zis sa ma uit eu la ceas si sa cobor dupa 30 min. cata diferenta !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Anastasia_7 spune:
Angelica, 
nazdravani , ovocite primitoare maine
, Mariped, embrionasi lipiciosi

Cred ca o sa va tot fac urari pana m-oi duce la culcare![]()

Angelica, Bccami, noi 3 cred ca vom fi cam pe la aceeasi ora jos, la receptia de materno, Maripedam vazut ca are programarea mai tarziu.
Poate ne recunoastem intr-un fel, pe acolo
, chiar daca vom fi fiecare dintre noi stresata cu problemutza ei![]()
Parintele Arsenie Boca
bccami spune:
Mariped si Angelica va tinem pumnii pt maine si sa fie cu 

Anastasia sigur vom fi pe-acolo si iti voi da un sms.
Va pup pe toate si Doamne ajuta 
Doamne Isuse Hristoase, milueste-ne