FIV Dr. ALBU DRAGOS 32
Raspunsuri - Pagina 7
Anastasia_7 spune:
Nu mai spune nici o fetita nici o vorbulitza, nimic?
Am iesit si noi putin , dar e o toropeala afara incat visezi numai la dusuri cu inghetata...![]()
.
Am navalit pe forum cum am intrat in casa![]()
. 
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
QiaoBing spune:
noi abia de acum incolo poate iesim putin cu bicicletele. al meu sot a plecat cu noaptea in cap si abia acum s-a intors, am stat singurica toata ziua, ca in multe alte sambete de altfel 
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Anastasia_7 spune:
Daca iesiti acum poate e mai bine,Qiao, pt ca e mai racoare spre seara, mai ales daca iesiti la plimbarica cu bicicleta![]()
Cred ca va ploua zilele astea, pt ca fara sa fac ceva anume, efort, sport, etc, am o tensiune in glezne si talpi de parca as avea febra musculara...
Angelica, pup si fetita
!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
ALTESA spune:
fetelor pana acum imi era foame de lup si de 2 zile nici apa nu as mai bea ,dar nu ca mi-ar fi rau pur si simplu nu mai am chef de nimic.
parca m-as duce la o eco dar nu stiu unde la ploiesti repede luni si neprogramta of
Intre timp mi-am adus aminte ca mi-a spus doctorul ca am un hematom de 3 mm care nici acum nu s-a eliminat si ma gandesc ca in loc sa se elimine isi face de cap si creste ,stiu numai la prostii ma gandesc dar parca as face o eco
8+
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALTESA fetelor pana acum imi era foame de lup si de 2 zile nici apa nu as mai bea ,dar nu ca mi-ar fi rau pur si simplu nu mai am chef de nimic. parca m-as duce la o eco dar nu stiu unde la ploiesti repede luni si neprogramta of Intre timp mi-am adus aminte ca mi-a spus doctorul ca am un hematom de 3 mm care nici acum nu s-a eliminat si ma gandesc ca in loc sa se elimine isi face de cap si creste ,stiu numai la prostii ma gandesc dar parca as face o eco 8+ |
Copilutz, ALTESA, poate e tot o stare datorata starii de graviditate, trecerea de la foame la greata sau lipsa totala de pofta de mancare, cum sa fie alta problema?! Doamne, fereste! Dar te doare ceva, in afara de faptul ca nu mai papi la fel?

Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
PLus ca, puiule, desi nu este o regula, in majoritatea cazurilor,din ce am tot citit si eu, in primul trimestru de sarcina pot aparea si stari bruste de stare, emotivitare mai mare, sensibilitate, stari de nervi sau de stres inexplicabile aparent,oboseala etc....totul se datoreaza modificarilor hormonale mari.
Daca nu este o problema din cauza hematomului,atunci eu zic ca s-ar putea mai mult ca sigur asta sa fie cauza.
, ALTESA
Parintele Arsenie Boca
ALTESA spune:
da sa zicem dar din ce stiu eu un hematom daca nu se elimina creste nu?
Ma inteapa ovarul drept cand ma asez in fund dar pe asta nu am puso la socoteala!
Nu stiu ce sa fac sa ma duc la eco sau sa mai stau 4 saptamani .
parca babyblue se ducea es la eco si zicea ea ca e o limita de nu stiu cate sapt intre eco (nu mai repede de o eco la 2 sapt sau asa ceva)
8+
maruscha80 spune:
altesa, acum cat timp ai facut ultima eco?
dupa ecografia de confirmare a sarcinii, cea de 6 sapt, la vreo saptamana as fi vrut sa fac alta sa se reconfirme :), si am tot citit pe net despre asta. se pare ca in principiu e ok sa repeti eco, oricum daca te programezi ii spui medicului si te va opri el daca i se pare riscant.
decizia oricum iti apartine.
pentru hematomul ala iei tratament, nu?
maripet spune:
Fetelor, vin si eu cu vesti.
Am recoltat 15 ovocite de la 16 fuliculi. Am facut ICSI asa ca sunt sanse mai mari sa se faca embrioni. Maine la ora 10 ma suna sa-mi zica ce s-a format.
Luni la 12,30 avem ET.
Anastasia, eu la pima eco am avut estradiol 10, progesteron 0,1
La a 2-a eco am avut estradiol 248 , progesteron 0,10
A 3-a eco estradiol 2182, progesteron 0,4
Ultima eco am facut doar progesteron 0,6
maruscha80 spune:
maripet nu te mai puteau lasa, valorile alea sunt de final de procedura.
oricum, foarte bun rezultatul si iti tin pumnii, sa ai cat mai multi embrioni de calitate 1 (si cred ca vei avea). Bafta multa in continuare!