FIV Dr. ALBU DRAGOS 32
Raspunsuri - Pagina 6
bccami spune:
Dr U nu mi-a dat nici un tratament.
Nu prea cred sa am rabdare sa astept pana in iulie/august sa-mi fac mutatiile. Plus de care, daca esti abonat la medsana, ce, nu mai platesc deloc? sau e chiar asa ieftin?
Ma mai gandesc... vom vedea . Offf incurcate sunt cararile. Numai la asta nu ma mai gandeam acum
Luni dimineata merg la ML pt analize - restul. mutatiile poate le mai aman. ma gandesc
Anastasia, tu la ce ora mergi?
Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bccami Dr U nu mi-a dat nici un tratament. Nu prea cred sa am rabdare sa astept pana in iulie/august sa-mi fac mutatiile. Plus de care, daca esti abonat la medsana, ce, nu mai platesc deloc? sau e chiar asa ieftin? Ma mai gandesc... vom vedea . Offf incurcate sunt cararile. Numai la asta nu ma mai gandeam acum Luni dimineata merg la ML pt analize - restul. mutatiile poate le mai aman. ma gandesc Anastasia, tu la ce ora mergi? Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre |
La 7:30, Cami, mi-a spus dr. Albu sa fiu drepti la cabinet! Inseamna ca daca nu ne-am intalnit noi la Fundeni, ne vedem la ML!
Tu vii la intepat, eu la control, Angelica si Mariped cu IA si ET....vom fi toate 4 pe acolo in aceeasi zi. Mutam forumul la ML
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
QiaoBing, esti fenomenala!!!!!Trebuie semnalat si aici, neaparat!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Mariped, cand ai sa ai timp si ai sa poti maine, nu e graba mare, te rog sa imi spui cat ai avut tu valorile la estradiol si progesteron la primul set de analize, prima monitorizare? Tot am avut schemele la fel.
maine, fetita!
Parintele Arsenie Boca
QiaoBing spune:
Nasti sper ca te-am scos pentru ceva timp din starea ta
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
angelica28 spune:
LUNI se pare ca va fi o zi plina de emotii,si eu tot la 7:30 trebuie sa fiu la ML sa recolteze sotul si la 9:30 am inseminarea !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui QiaoBing Nasti sper ca te-am scos pentru ceva timp din starea ta --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
M-ai scos, QiaoBing, m-ai scos! Azi noapte papam chec (nebunia mea), rasfoiam ce mi-ai trimis, plangeam, radeam...parca eram in scene din filme, se uita si sotul la mine amuzat de situatie
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui angelica28 LUNI se pare ca va fi o zi plina de emotii,si eu tot la 7:30 trebuie sa fiu la ML sa recolteze sotul si la 9:30 am inseminarea ! Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota |
Vor fi licurici la ML cu noi toate acolo,Angelica
O sa fie intalnire de grup, nu gluma
Dupa ce a scris Mariped ca exista cateva mici sanse sa nu fie totusi Hidro, sa fie de la ciclu prelungit sau orice altceva, incerc sa ma montez si pe alternativele astea.Cine stie...
Parintele Arsenie Boca
QiaoBing spune:
mai ca sunt invidioasa ca nu o sa particip si eu la reuniunea voastra.
eu luni dim imi duc masinul in service si il las acolo, asa ca o sa ma simt ca si cum mi-as fi trimis copchilul in tabara. o sa ii simt lipsa si o sa ii duc dorul, iar sotul o sa fie si mai gelos pe el (pe masin adica)
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
angelica28 spune:
citat din mesajul lui QiaoBing mai ca sunt invidioasa ca nu o sa particip si eu la reuniunea voastra. eu luni dim imi duc masinul in service si il las acolo, asa ca o sa ma simt ca si cum mi-as fi trimis copchilul in tabara. o sa ii simt lipsa si o sa ii duc dorul, iar sotul o sa fie si mai gelos pe el (pe masin adica) --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota