FIV Dr. ALBU DRAGOS 32
Raspunsuri - Pagina 9
rammy_79 spune:
ALTESA - eu am avut hematom, cam la "varsta" pe care o ai tu acum (8 sapt). Dar, eu am aflat din cauza sangerarii, la mine incepea sa se elimine. Am fost internata vreo 2 zile, pt ca m-a prins in wk si am plecat rapid la Medlife. Acolo a trebuit sa ma interneze pana luni, cand a venit Albu. Hematomul meu ajunsese la 2 cm. Mie mi-a dat Albu tratament. Adica, pe langa ce luam (utrogestan, acid folic si elevit), mi-a mai dat cate 2 comprimate de duphaston la 6 ore + nospa forte. Ar fi bine sa il mai intrebi, ti-ar tb tratament. Oricum sa nu te sperii daca cumva sangerezi....se elimina hematomul, dar tb mers la control atunci. Oricum nu e o regula, sa se elimine asa, se poate si resorbii singur. Petru linistea ta poti face eco, dar ai grija mare la cine mergi, pt ca va fi eco intravaginala, iar eu una nu am incredere in oricine. Cat priveste pofta de mancare, nici eu nu am mai avut deloc de la 8 sapt, plus ca au inceput starile de rau....
Pupici si sper ca ti-am fost de ajutor.
rammy
19+
mamii de 2 baietei :)
maripet spune:
Anastasia si toate celelalte fete, va multumesc pentru sustinere.
Anastasia, eu amfost un pic balonata dupa ce am inceput injectiile, dar nu sunt sigura ca de la injectii, cat de la faptul ca dupa ce le-am inceput m-am cam constipat.
Mie dupa punctie mi-a fist foarte bine. Neasteptat de bine. Eu nu prea tolerez anesteziile si imi era camteama ca o sa-mi fie rau, dar nu a fost asa.
Intr-o ora maxim am si plecat acasa.
Asa ca nu te speria. Vezi ce faci maine la dr., ce-ti spune.
ALTESA spune:
da ramyy o sa merg maine la eco sa vad in ce stadiu este si daca nu e ok il sun pe albu sa-i povestesc.
ma gandesc ca nu mi-a dat alt tratament deoarece la 7 saptamani cand la vazut era de 3 mm adica foarte mic si poate s-aresorbit .
o sa-i spun doctorei cu care fac eco mainesa aive grija ca am o sarcina mai pretentioasa sa se poarte cat se poate de bine.
bafta maine fetelor la ET si IA .
anastasia 
8+
angelica28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing bafta muta maine fetelor ! anglica te-a anuntat une o sa faci IA ? la et I in sala de FIV sau jos la MMF ? la sala de FIV sunt conditii super, te dezbraci si iti lasi lucurile intr-un salon, ai camasa, papuci tot tacamul. sala unde se face IA e aceeasi unde fac si ET si arata ca la NASA, acces securizat, totul f steril. asistentele sunt f dragute, mie tipa care m-a ajutat sa ma dau jos mi-a facut si masaj la picioare pt ca imi amortise unul. jos in schimb actiunea se petrece in al 2-lea cabinet de langa receptie. e o sala de consultatii obisnuita si stii si tu cum arata. iti lasi hainele pe un scaun si te sui pe masa. cat am stat cu picioarele in sus s-au tot fatait pe usa sa ia ba una ba alta din dulapioare, bine ca exista un paravan cat de cat in dreptul meu. ce mi-a parut rau e ca nu le-am zis sa imi trimita sotul care era pe hol sa stea cu mine inauntru sa nu ne plictisim separat. si de dat jos ... mi-au zis sa ma uit eu la ceas si sa cobor dupa 30 min. cata diferenta ! --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
Nu stiu unde imi va face inseminarea d-na Lucia mi-a zis doar sa fiu la receptie la 7:30 cu sotul iar la 9:30 tot la receptie pt inseminare.
Am emoti ,nu pot sa ma culc desi la 4 ma trezesc ca pe la 5 trebuie sa plecam la drum,Anastasia ,ne intilnim la clinica ,cred ca o sa am un tricou alb cu negru si o fusta de blugi ,asta ca sa ne recunoastem cumva

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
Anastasia_7 spune:
Fetitelor, va mai pupacesc si va mai imbratisez o data, pana reusim sa ne intalnim maine pe acolo, cu tine, Angelica, pe Mariped o chemam pe forum repede, sa ne povesteasca cum a fost![]()
Altesa, puiule, ai grija maine si sa il contactezi intr-un fel si pe dr. Albu sau pe d-na Lucia, pt a sti dupa control si parerea lor, sa te linistesti cu totul, in privinta tratamentului si restul...
Cami, ramane sa ne intalnim pe holuri maine
Si eu am emotii cat cerul si pamantul, cu ce imi va spune dr...ma rog sa fie de bine...
Ca sa va mai scot din starea de stres, sa va spun ce am facut eu 3 ore...am luat farmacie cu farmacie sa cautam seringi de insulina, m-am trezit acum seara ca nu mai aveam pt Diphereline si am gasit, dar dupa ceva cautari..sper sa ma ia somnul macar de la cat am mers pe jos, ca am spus ca mergem in plimbare, din farmacie in farmacie si asa am ajuns pe la Universitate pe jos...![]()
QiaoBing,
!
Va pup, fetelor pe toate! 
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
bccami spune:
Fetelor am fost la analize dar inca ma simt molesita
Viteaza de mine, mi-am zis - ”fac toate analizele ca sa scap”.
Da, si era sa scap de tot.
De la analizele uzuale, serologii, hormoni, antispermatici si pana la mutatii, n-au fost decat 6 fiole mari si late...doar atat ![]()
Plus ca m-a mai speriat si asistenta de la recoltari cand m-a intrebat daca nu vreau sa stau pe pat ca sunt multe si daca mi s-a mai luat asa mult sange...am refuzat sa stau intinsa, ca de, nu sunt bolnava...Nu va spun cum m-am simtit cand am vazut ca-i tremura mana.
Dupa cateva fiole deja eram toata numai ape, parca aveam arici pe piele si incepuse-m sa raman fara vlaga.
In sfarsit - oricum n-am murit ![]()
Anastasia
, cum a fost? Scuza-ma dar nu ti-am mai dat sms
. Erai pe-acolo?
Eu eram cu o fusta lunga, toata numai culori si floricele 
Angelica - cum stai cu productia?
Maripet - 
Qiao, tu in stadiu esti la FIV?

Anastasia_7 spune:
Buna Cami, ia un calciu la plic, efervescent, ceva..si trece mai repede starea asta.
Si eu m-am tot uitat dupa voi cat am stat acolo, am crezut la un moment dat ca am vazut-o pe Angelica, dar nu am fost sigura si erau atatea fete, soti, asistente pe acolo ca nici nu am mai indraznit sa ma duc sa o intreb, ma tot chinuiam sa zambesc de la distanta si apoi mi-am dat seama ca dc zambesc si nu e Angelica, cine stie ce va spune domnisoara care astepta.....![]()
![]()
Eu am stat pe holul de langa cabinetul dr, spre baie, nu la receptie...am vazut ca la recoltari era coada mare...
Acum sa trec la mine...am in afara ovarului, pe trompa, un chist tubar,de 3 cm si ceva, dar macar nu e hidrosalpinx....Concluzia este ca merg mai departe cu schema, iar la punctie imi va sparge chistul, sa scap de el.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
bccami spune:
Inseamna ca nu ne-am vazut
!
Eu am luat rezultatele la spermograma si testul MAR de la receptia materno-fetala...ma gandeam ca poate erai pe scaunele de acolo si ai vazut o fata colorata
.
M-am uitat si eu acum pe spermograma si restul si e nasol rau. Numai 9% sunt forme normale din 32,3 mil (numar total spermatoz in proba). 
Dupa care m-a mai speriat si dr U ca la sot e mult de munca (a citit mail-ul meu duminica). Offff
Dupa care vad ca nici nu-mi mai vine deci sigur ajung pe mana dr Albu zilele astea
Ma bucur ca ai scapat doar cu atat si ca nu tb sa intrerupi schema. Ar fi fost un adevarat cosmar...dar e un vis frumos care va deveni o minune 
![]()

Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bccami Inseamna ca nu ne-am vazut !Eu am luat rezultatele la spermograma si testul MAR de la receptia materno-fetala...ma gandeam ca poate erai pe scaunele de acolo si ai vazut o fata colorata M-am uitat si eu acum pe spermograma si restul si e nasol rau. Numai 9% sunt forme normale din 32,3 mil (numar total spermatoz in proba). ![]() Dupa care m-a mai speriat si dr U ca la sot e mult de munca (a citit mail-ul meu duminica). Offff Dupa care vad ca nici nu-mi mai vine deci sigur ajung pe mana dr Albu zilele astea Ma bucur ca ai scapat doar cu atat si ca nu tb sa intrerupi schema. Ar fi fost un adevarat cosmar...dar e un vis frumos care va deveni o minune ![]() ![]() |
Mi-e frica sa mai spun ceva, dar nu voi inceta sa sper...

........................................
Cat despre spermograma sotului tau, sa vb si cu Albu despre rezultate, sa vezi ca te va mai linisti. Tocmai de aceea e net mai sigur cu FIV cand sunt probl si la barbati, pt ca se pot face selectii direct in laborator..e mai importanta starea ta de sanatate cand se ajunge la FIV, sa se produca ovocite, sa fie de calitate buna,asta bineinteles cu conditia ca spermograma sa nu fie intr-atat de proasta incat sa nu gaseasca cativa spermatozoizi viabili, dar la voi nu se pune problema...
Eu nu i-am mai aratat dr U analizele sotului, mai bine ca nu le-am aratat, ca ne speria si pe noi mai tare
Si al meu sot are 10% forme normale. Dr. Mihalca i-a dat Centrum vitamine, Complex zinc-seleniu-magneziu, eu am mai adugat naturistele mele si asa vom merge la FIV...si dr. Albu a spus ca e "mega suficient"
Dc nu va grabiti si vrei sa iti lasi ca marja circa 6 luni sa urmezi un trat. dat de dr. U pt imbunatatire sperma, puteti incerca, dar e adevarat ca pt a obtine rezultate clare, tb tratament cateva luni, ani.
Eu cel putin sunt constienta si am mai spus-o pe aici, in urma, acum ii dau sotului tot ce ii dau pt ca incerc sa lupt pt fiecare gigel pe care il pot resuscita in vreun fel, nu am sperante sa ii pot modifica spermograma intr-atat incat sa fie cu analizele normale, pt ca asta am inteles ca nu se poate. Miscare face, de fumat nu fumeaza, de baut nu bea, nici nu a avut dr. Albu de la ce sa ii spuna "stop". Asa ca, foarte multe nu am putut schimba in modul de viata decat sa ii dau aceste suplimente nutritive.
Noi tot am facut tratamente pt probl lui,de 4 ani incoace tot facem, cu mici modificari pozitive, ce e drept, dar extrem de mici comparativ cu toate costurile a tot ce am tot luat, de la tratamentele d-lui Andritoiu, cand l-am trecut inclusiv pe seminte si altele, pana la maca, branca ursului, l-arginina, l-taurina,omega 3-6-9, napraznic etc. Ideea e ca fiecare gigel castigat , e un succes!
Si dr. Albu o sa va spuna la fel, asa ne-a spus si noua, cred ca si altor fete , unde au si sotii probleme..Eu sunt insa f.f.f.curioasa in ce consta trat. dat de dr. U.
A mai facut cineva un astfel de tratament?
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Aaaa, Mariped, fetita,uitasem, cand ai sa reusesti sa intri pe net , mai tarziu, spre seara...anunt de pe acum solemn ca am ok-ul pt mai departe cu schema
, asa ca azi imi voi lua Menopur, dar cu o fiola mai putin.
Cea care ti-a ramas tie o cumpar eu ca sa imi poarte noroc la productie peste 2 saptamani![]()

Te pup
si 

!!
Doamne, ajuta, Mariped!
Parintele Arsenie Boca