FIV Dr. ALBU DRAGOS 32
Raspunsuri - Pagina 18
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bccami Fetele mi-au iesit si rezultatele la AMH = 12,85 acolo intervalul pt ”femei perioada fertila” e intre 1-8 ng/ml, fetite, baieti... eu unde ma incadrez? |
Cami, nu am retinut, tu ai ovare polichistice cumva?
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
bccami spune:
Da, micropolichistice
Oare ce se face in cazurile astea?
Urmeaza sa mai fac vreo procedura (laparo)?
aristica spune:
| citat din mesajul lui bccami Fetele mi-au iesit si rezultatele la AMH = 12,85 acolo intervalul pt ”femei perioada fertila” e intre 1-8 ng/ml, fetite, baieti... eu unde ma incadrez? |
...pai vad ca de ovare micropolichistice deja ti s-a spus, FSH-ul e mare? probleme cu tiroida ai?...cam astea ar fi de verificat.
dar nu-ti face griji ca mirela are gemeni cu amh mare

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
mikado spune:
vad ca pe mine nu ma bagati in seama....
bccami, laparo cu driling ovarian in caz de ovare micropolichistice
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
aristica spune:
mikado ce faci? Cu ce te mai lauzi? ![]()

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui mikado vad ca pe mine nu ma bagati in seama.... bccami, laparo cu driling ovarian in caz de ovare micropolichistice papa bun MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic |

, Mikado!MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Mirela,tu prin ce protocol ai ramas gravidutza cu frumuseii gemeni? Ai avut si tu mutatiile si Clexane de facut? Ca spuneai de vanatai, ca stii cum e, de la injectii..
Parintele Arsenie Boca
mikado spune:
Aristica, Casa de piatra!!! sa fiti fericiti si sa vina bebe cat mai repede

nu ma laud cu nimic...astept sa strang banutii de FIV si ma indop cu pastilutele pentru mutatii
..simt ca am ajuns la capatul puterilor...grea asteptarea asta ..
mai trebuie sa fac si histeroscopie ...oare o pot face mai devreme sau e musai inainte de FIV?
Anastasia 

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui mikado Aristica, Casa de piatra!!! sa fiti fericiti si sa vina bebe cat mai repede ![]() ![]() nu ma laud cu nimic...astept sa strang banutii de FIV si ma indop cu pastilutele pentru mutatii ..simt ca am ajuns la capatul puterilor...grea asteptarea asta ..mai trebuie sa fac si histeroscopie ...oare o pot face mai devreme sau e musai inainte de FIV? Anastasia ![]() ![]() papa bun MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic |
Mikado, dar tu de ce trebuie sa iei pastilutze pt mutatii? Nu se poate rezolva doar cu injectii in timpul schemei si apoi, in timpul sarcinii?

Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Mikadoooo !

Pozele de pe link-ul "papa bun" sunt ale tale?! Ca m-a pus pacatul sa intru si m-au tuulllbuuuurattt profund!
Pana diseara, se umfla sanii de pofta, fara sa fiu cu bebic in pantec![]()
Parintele Arsenie Boca